1 נגד 100

../images/Emo103.gif 1 נגד 100 ../images/Emo103.gif

המשחק 1 נגד 100 שוחק בלילה הלבן והיה הצלחה ממש גדולה. עקב ההצלחה החלטתי שכדאי להמשיך אותו. בימים הקרובים אני אפתח חדר מיוחד בצ'אט ובו נוכל לשחק 1 נגד 100 בשעות מסוימות במהלך היום. בבקשה שרשרו הנה שעות בהם יהיה לדעתכם הכי נוח לשחק במשחק.

יששששששש

אבל הפעם שאלות יותר קשות!! ואני יכולה כל השעות אבל רק מה17.7
ואני בעד 3,4 לפנות בוקר...

כנראה.. שכבר לא תשחקי במשחק הזה..

בוגדתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה עזבתת?????????????????????? בוגדתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDD

הכללים:

כל אחד מכם בתורו יקבל שאלות על הפיג'מות עם 3 אופציות. במשך 15 שניות כל שאר המתמודדים יכתבו לי בפרטי את התשובה שלהם ולאחר 15 שניות המתמודד עצמו ייתן בפומבי את התשובה. כל גולש מבין אלה ששלח לי תשובה בפרטי וענה נכון-יקבל נקודות בהתאם לרמת השאלה. כל גולש מבין אלה ששלח לי תשובה בפרטי וענה לא נכון-יוצא מהסבב הזה של המשחק ומעניק למתמודד נקודות בהתאם לרמת השאלה. כל שאלה תהיה יותר קשה מזו שלפניה. המתמודד רשאי לפרוש בכל שלב שירצה ולקחת את סכום הנקודות שצבר. במידה והוא מחליט להמשיך אך לא יודע את התשובה-כל הכסף שצבר מתחלק בין הגולשים שענו לי בפרטי שווה בשווה. במידה והמתמודד מצליח להישאר לבד וכל האחרים עפו-הוא מקבל 1000 נקודות בנוסף למה שצבר! ישנו במשחק גלגל הצלה אחד! במידה והמתמודד לא יודע את התשובה והוא בוחר בגלגל ההצלה אני נותן לו מתמודד אחד מאלה שענו לי בפרטי שענה נכון ואחד שענה לא נכון. השניים מנמקים והמתמודד צריך להחליט בעצמו למי להאמין.

אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

הכי נח לי זה בסביבות 5-7 אחה"צ כי יוצאים בערב או בבוקר אחה"צ תמיד משעמם^^

../images/Emo45.gif אחלה ../images/Emo13.gif

אני יכול כמעט ברוב הימים חוץ ממחר. ו.. גמלי נוח בשעות הצהריים - בין 5 ל7..

slee4

New member
אחלהההההההההההה

וויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי דיי..זה המצב רוח...זאת לא אני..זה משתלט עלי!

רעיון נחמד

אבל בשעות הלילה כי רק המחשב הנייד של אבא שלי מפעיל את הצ'אט אז לעשות בלילה בלילה שאף אחד לא רואה(כל יום מתאים לי חוץ משישי)

למעלה