תצביעו!

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif תיק 2208 - המדינה נגד...

הרעיון הוא: אתם המושבעים החביבים (והלא משוחדים בעליל) במשפט נגד אחת הדמויות. תציגו את כל העובדות הטובות והרעות, כל עובדה במקומה. בסוף תהיה ההצבעה - בעד או נגד, והמוח המעוות והמקסים שלי ימצא עונש הולם למי שימצא אשם
השבוע... אני גאה לפתוח את תיק מספר 2208 נגד תיאודור (טד) אוולין מוסבי. בית המשפט יתכנס שוב בעוד ארבעה ימים מהיום לגזר הדין הסופי. על הרעיון המקסים תודה רבה לGiTaNiTa מפורום, איך לא, האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית!

or19951

New member
הוא תמים ומחפש את אהבת חייו!

תודו שחושבים על זה, הוא גורם לכם לעשות "אווווווו"

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gif

אני לא ממש עושה "אווווו", אבל אני מאוד מחבבת אותו.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כתב האישום! (החופר למדי, יש לציין)

מושבעים יקרים, השופט, צופים. באתי לכאן הערב כדי להוציא את הצדק לאור ואת טד מוסבי להורג. מדוע, אתם שואלים? ראשית, הוא האבא הנורא בעולם. אני מזמנת לדוכן את העדה הראשונה שלי, בתו של טד, ליאה מוסבי. ליאה: "אבא שלי? חופר! אני לא מבינה מה עשינו שמגיע לנו עונש נורא שכזה, הוא פשוט אומר לנו כל פרט ופרט בהיסטוריה (וגם דברים שלא היינו רוצים לדעת!!!). והוא עוד מנסה ליצור מתח, לגרום לנו לתהות מי האימא. הבעיה היא רק שאני יודעת מי אימא שלי ואני לא מבינה מה העז המפגרת או הערבים שהם בילו בבר הישן מתחת לבית קשורים לאיך שהוא פגש אותה, ולמה זה לא יכול להיות משפט אחד כמו "היא הייתה בקורס כלכלה שטעיתי ונכנסתי אליו, היא הייתה שותפה לחדר של מישהי שיצאתי איתה, אהבתי אותה וזהו"?! אפילו ללכת לשירותים באמצע החפירה הזאת הוא לא נתן לי! כבר שש עונות אני יושבת עם הבגדים המסריחים האלה על הספה!" בנוסף, טד מוסבי הוא שקרן מיומן. אין לסמוך עליו. טד שיקר לחבריו הטובים ביותר על היותו נטול מקיא מאז השנה 1993, לא סיפר להם על שיוצא עם חברתו לשעבר קארן והסתיר מהם פרטי מידע רבים מאוד. כמו כן, את רוב המידע שהוא מספר לילדיו הוא לא יכול לדעת בוודאות כי במרבית הזמן היה שיכור או אפילו לא היה באותו מקום ושמע על כך מחבריו בעצמו. אין לדעת מה אמיתי ומה לא... כמו כן, טד מוסבי מתייחס בצורה מזעזעת לנשים איתן יצא. אני מזמנת לדוכן את לילי אולדרין, חברתו של הנאשם. לילי: "בכל יום הולדת, בכל חג, לכל טיול, בכל דבר שעשינו ביחד ושחשוב שנזכור – הוא תמיד מביא בחורה. תמיד זו בחורה אקראית כלשהי (לא שזה רע
), אבל במבט לאחור, הוא לא זוכר אפילו איך קוראים להן!" ידוע גם שטד מוסבי הוא דייט משעמם ולא גברי. הוא סנוב, לא אכפת לו מהנושאים שמעניינים את הבחורה שלצידו, הוא מסתכל על בנות אחרות כל הזמן והוא אפילו לא מתקשר אליה אחרי הדייט, ככה טוענת ג'ן, נערה אומללה שיצאה איתו לשתי פגישות ראשונות נוראיות. עוד חסרון גדול בטד מוסבי הוא חוסר חוש האופנה האיום שלו. (ראו מוצג א' – מגפי קאובוי אדומים אותם קנה בהנחה בחנות של בגדים ישנים וחסרי טעם בעליל.) אין להתעלם גם מהעובדה שפעמים אין ספור, חברו הלג'נדרי של טד, בארני סטינסון, ביקש מטד במיוחד בקשה אחת קטנה – שבשבילו ילבש חליפה, לערב אחד בלבד, אך טד תמיד מגיע בחולצת טריקו מכוערת או בבלייזר צבעוני כלשהו. בתחום המקצועי, טד מוסבי הוא פרופסור שתקוע בעבודת לימוד חסרת מוצא. למרות שתלמידיו טוענים שהם מרוצים משיטות הלימוד שלו, אפילו באתר בו הם משמיצים את שאר מוריהם, הם בעצם מנסים לגרום לו לתת להם ציון טוב יותר בשיעורי ארכיטקטורה. אין פלא שהוא מרצה גרוע – הוא נכשל בקריירה שלו כארכיטקט עצמאי ואפילו לא בא לשיעור עם הכובע והשוט. אפילו אם נתעלם מהמעידות הקטנות יותר בחייו של טד (כגון ההברזה הפלצנית מ"רובוטים נגד מתאבקים" המסורתי, הבדיחות הלא מצחיקות, חוסר האתיות בלצאת עם סטודנטית וכדומה), לדעתי יש לנו עילה טובה לזרוק את הנאשם לכרישים (או משהו~). מושבעים יקרים, אני פונה אל הלב שלכם. העולם יהיה מקום טוב יותר בלי תיאודור אוולין מוסבי. הבחירה בידיכם.

Ayelet 363

New member
הוא גרם לרובין למסור את הכלבים

היה טוב שהיא מסרה אותם, 5 כלבים צפוץ בדירה... אבל הוא עשה את זה מהסיבות הלא נכונות.

למעלה