שרשור שאלות

רוצה לברר על המשך שני פרקים

אוקי פרק ראשון שאני רוצה לברר על ההמשך יבוא שלו זה אם אני לא טועה מראים בן של איזה מדענית ונראה לי קסוויר (ראיתי את זה לפני שנים) וקיצר הם משחררים את הבן שלהם לחופשי, ומסתבר שהוא יכול לעוות את המציאות, וה"המשך יבוא" מגיע כשהוא מעוות את לוגן... מישהו יודע מה קרה בפרק ההמשך? ואיזה מספר פרק ההמשך? פרק שני זה שסקוט מנצח את סיניסטר לחתיכות קטנות, ובסוף רואים את סיניסטר ואפוקליפס באיזה חדר ואז נגמר הפרק ואני נשאר בציפייה... מישהו יודע מה ההמשך של הפרקים? ומה המספר שלהם?

אז ככה

בקשר לפרק הראישון זה לא הבן של אקסוויר זה הבן של איזה פוליטיקי(ניראה לי) אז ככה שהוא מתרחק הכל חוזר לקדמותו ואז הוא ממשיך בחיפוש אחרי אבא שלו אם אני לא טועה כשהוא פוגש אותו בפעם הראישונה הוא דוחה אותו והוא מתעצבן ולא זוכר מה קורה אז ואז בפעם השניה שהוא מוצא אותו באיזה וועידה גם אקסוויר וכל האקסמנים שם ואקסוויר גורם לו להירגע ובסוף האבא שלו מקבל אותו זה הפרק הראישון והפרק השני אני לא בדיוק יודע על מה אתה מדבר אבל זה די מתאים לי לסגה של אפוקליפס ברצף הזמן שהוא חוטף את כל הטלפטים בשביל להישטלת על משו אני כבר לא זוכר ממש כי זה ניראה לי הזמן היחיד שאפוקליפס עובד עם סיניסטר בסידרה

אמ...

אני יודע רק משמועות ולא בדקתי בזמן האחרון אז אומרים שגמביט ועם אני לא טועה היו שתי אופציות ששמעתי הלהן אחת עוזבים כרגע את כל הקטע של הפיניקס לפחות לסרט הזה או שישר קופצים לסגה של הפיניקס האפלה

Evil Beast

New member
יש בעיה עם הנושא הזה.

כאשר הסרט היה בשלבי הפקה מוקדמים, הבמאי(בריאן סינגר) עזב לטובת הסרט "סופרמן". עכשיו מחפשים במאי חדש(או שמצאו, לא יודע) אז לא יודעים מתי הוא אמור לצאת. אבל הוא היה אמור לצאת ב2006.. עכשיו אי אפשר לדעת.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifרגע רגע רגע

זה היה אמור לצאת ב2005 ובגלל המחסור בבמאי דחו את זה ל2006 לא?

Evil Beast

New member
לא לא לא...

זה היה אמור לצאת ב2006. ועכשיו דחו את זה עד שימצאו במאי חדש(מחזיק אצבעות שיפנו לג'וס) הסטטיסטיקה מראה, שכל 3 שנים יוצא סרט אקסמן(וכל שנתיים יוצא ספיידרמן) ב200 הראשון, ב2003 השני והשלישי היה אמור לצאת ב2006 בקיץ.

למעלה