פרק 101 אולי מעולה ומצחיק באופן טיטאני אבל הוא FILLER EPISODE וכל אלה הם סתם בלי קשר תוקעים בעלילה באמצע. זה היה DOUJINSHI טהור!!! חוץ מנארוטו וסאקורה אף אחת מהדמויות האחרות לא הייתה מתנהגת כפי שהתנהגה.... אולי גם סאקורה לא, אבל מי יודע אולי להציץ לסנסאי שלך זו מחמאה ביפן. חה חה חה חה חה
מישהו מוכן להסביר לי מה כל כך מושך בסאסקה הקורבן המסכן והתמים בעל רגעי אושר ששואפים לאפס, אישיות דוחה ופו-כדור על החולצה? היי היי, מישהו גם שם לב שהוא נראה ממש נורא ב"דואל" עם גארה?- השער שלו( שארך מאוד עם הזמן) גרם לו להראות כמו היפי שישן יותר מידי זמן תחת איזה שיח. לא שיש לי משהו נגדו. אני פשוט מנסה להבין את תופעת העדר (שקשורה במשיכה מוגזמת אליו) בקרב מעריצי נארוטו. PEACE
תודה על הספוילר. למרות שזה "רק שיער", זה עדיין ספוילר. תהיו יותר זהירים, בבקשה. אגב, סאסקה הוא דמות נהדרת ומורכבת. הוא גם יפה. זין על השיער ה"היפי" שלו, הוא עדיין דמות יפה ומאוד מהנה לצפייה.
למישהו יש תמונה של סאסקה במצב השני של החותם הזה(חותם גן עדן\אור [נו שחכתי את השם!>_<]שהאיש המפחיד הזה שמזמן נחשים[שחכתי גם את השם שלו-_-]) קיצור למישהו יש תמונה של הקרב בין באבקה לנארוטו? כששניהם היו במקסימום כוח, סאסקה עם כנפיים, נארוטו עם זנב תודעעע ^__^ הא כן נתן אתה גם כאן?:O