שאלון

Nathalie 6293

New member
../images/Emo103.gifשאלון ../images/Emo27.gif

הפורום ממש יבש בזמן האחרון =( .... אז אני שמה עוד שאלון...
***קרדיט לפורום מיילי סיירוס ולכל מי שעונה.. אם לא שמתם תמונות בתחרויות של הפורום אז בבקשה שימו..
דברים בסיסייים: שם: גיל: תאריך לידה: עיר:
שאלות על דברים אהובים: 1.סרט אהוב: 2.מאכל אהוב: 3.סדרה אהובה ואפשר פרק אהוב בה: 4.להקה אהובה: 5.שיר אהוב: 6.שם אהוב: 7.צבע מועדף: 8.מספר מועדף: 9.סוג מוזיקה אהוב: 10.חיה אהובה: 11.כוכב אהוב: 12.כוכבת אהובה: 13.בגד אהוב: 14.ממתק אהוב: 15.זמר אהוב: 16.זמרת אהובה: 17.מגזין/עיתון אהוב: 18.תמונה אהובה:
שאלות על דברים שנואים: 1.סרט שנוא: 2.מאכל שנוא: 3.סדרה שנואה: 4.להקה שנואה: 5.שיר שנוא: 6.שם שנוא: 7.צבע שנוא: 8.מספר שנוא: 9.סוג מוזיקה שנוא: 10.חיה שנואה: 11.כוכב שנוא: 12.כוכבת שנואה: 13.בגד שנוא: 14.ממתק שנוא: 15.זמר שנוא: 16.זמרת שנואה: 17.מגזין/עיתון אהוב:
זה או זה? 1.חתול או כלב? 2.חם או קר? 3.לילה או יום? 4.שחור או לבן? 5.סרט או סדרה? 6.מחשב או טלוויזיה? 7.ירקות או פירות? 9.מכנסיים או חולצה? 10.שיער אסוף או פזור? 11.קיץ או חורף? 12.מסן/אייסי?
שאלות רגילות: 1.מה המזל שלכם? 2.יש לכם חיית מחמד ואם כן אז מה היא? 3.מי הוא האדם האהוב עליכם ביותר? 4.אתם אוהבים להצטלם? 5.לפני שהתחלתם לכתוב פה,הייתם קוראים סמויים? 6.כמה שעות בממוצע אתם על המחשב? 7.כמה שעות בממוצע אתם בפורום הזה? 8.איזה סוג פלאפון יש לכם? 9.כמה חברות/ חברים יש לכם? 10.מה הוא המקום הכי יפה שהייתם בו?
שאלות על הילארי: 1.איזה דמות של הילארי אתם הכי אוהבים? 2.מה דעתכם העל הקליפ with love? 3 ועל stranger? 4.צפיתם בכל הפרקים של ליזי מגוויר? 5.צפיתם הכל הסרטים של הילארי? 6.איזה דמות משנית אתם הכי אהבתם בסרטים של הילארי? 7.איזה שיר אתם הכי אוהבים של הילארי?

עונהה P=

דברים בסיסייים: שם: אוראל
עיר: נהריה
שאלות על דברים אהובים: 1.סרט אהוב: חי או מת , צ'אק ולארי
2.מאכל אהוב: שניצל תירס
3.סדרה אהובה ואפשר פרק אהוב בה: גיבורים
,לחיות עם דרק
4.להקה אהובה: ליקנין פארק 5.שיר אהוב:big girls don't cry-פרגי וסיאן קינג סטון
6.שם אהוב: דניאל 7.צבע מועדף: אדום ושחור 8.מספר מועדף: 2 9.סוג מוזיקה אהוב: פופ , דיכאון, רוק 10.חיה אהובה: כלבים 11.כוכב אהוב: ג'ייסון רוס אקלס [על טבעי0משחק את דין
] 12.כוכבת אהובה:הילארי, מיילי סיירוס,אשלי טיסדייל 13.בגד אהוב: טרלינג 14.ממתק אהוב: מסטיקים וסוכריות
15.זמר אהוב: אייקון 16.זמרת אהובה: הילארי , מיילי ,אשלי 17.מגזין/עיתון אהוב: ראש1 18.תמונה אהובה: אוחחחחחחחחחחח גם אני רוצה כזה[של אשלי טיסדייל
]
שאלות על דברים שנואים: 1.סרט שנוא: בופור-הוא דיעמם אותי רצחחחחחחחחח 2.מאכל שנוא: נקניקיות
3.סדרה שנואה:מספרים 4.להקה שנואה:לא יודעתת
5.שיר שנוא: גבר זר-אבי ביטר 6.שם שנוא: גילי ואיתמר 7.צבע שנוא: צהוב 8.מספר שנוא:4 9.סוג מוזיקה שנוא:מיזרחיתתת
10.חיה שנואה: אין 11.כוכב שנוא: 12.כוכבת שנואה:ונסה הדג'נס
13.בגד שנוא:-- 14.ממתק שנוא: הדוריטוס הצהוב 15.זמר שנוא:אבי ביטר 16.זמרת שנואה:ונסה 17.מגזין/עיתון שנוא:מעריב לנוער
זה או זה? 1.חתול או כלב? שתיהם 2.חם או קר? חם 3.לילה או יום?יום 4.שחור או לבן?שחור 5.סרט או סדרה?סדרה 6.מחשב או טלוויזיה?שניהםםםםםםםם
7.ירקות או פירות?פירות 9.מכנסיים או חולצה? חולצה 10.שיער אסוף או פזור? גם וגם
11.קיץ או חורף?חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
12.מסן/אייסי?אייסי
שאלות רגילות: 1.מה המזל שלכם?בתולה 2.יש לכם חיית מחמד ואם כן אז מה היא? היו לי כמעט את כל סוגי החיות וכולם מתו ז"ל
3.מי הוא האדם האהוב עליכם ביותר? המשפחה שלי
4.אתם אוהבים להצטלם? קצת 5.לפני שהתחלתם לכתוב פה,הייתם קוראים סמויים?כן 6.כמה שעות בממוצע אתם על המחשב?הרבהההההההההההההה 7.כמה שעות בממוצע אתם בפורום הזה?3 [?!] 8.איזה סוג פלאפון יש לכם?מוטורולה הדקים שנפתחים 9.כמה חברות/ חברים יש לכם? המוןןןןןןןןןן ^^ 10.מה הוא המקום הכי יפה שהייתם בו?אממ..לא יודעת
שאלות על הילארי: 1.איזה דמות של הילארי אתם הכי אוהבים? ליזי מגוויר 2.מה דעתכם העל הקליפ with love? יפה 3 ועל stranger? לא אהבתי 4.צפיתם בכל הפרקים של ליזי מגוויר? כן 5.צפיתם הכל הסרטים של הילארי?כןןןןןןןן
6.איזה דמות משנית אתם הכי אהבתם בסרטים של הילארי? אממ.......קייט מליזי מגוויר XD 7.איזה שיר אתם הכי אוהבים של הילארי? השיר מליזי מגוויר טסה לרומא [השיר שהיה בסוף]

s h a h a r 1 4

New member
עונה

דברים בסיסייים: שם:שחר גיל:15 תאריך לידה:7.2.1992 עיר:איפה שהו בארץ שאלות על דברים אהובים: 1.סרט אהוב:שודדי הקאריבים,כל הסרטים של הילארי דאף,העבודה הראשונה שלנו ויש עוד הרבה.. 2.מאכל אהוב:פירה ושניצל,פיזה והמבורגר, 3.סדרה אהובה ואפשר פרק אהוב בה:גיבורים,האנה מונטנה,מגרש ביתי,ודרייק וג'וש 4.להקה אהובה:גוד שארלוט 5.שיר אהוב:וואווו יש מלא... 6.שם אהוב:מאיה ונועה 7.צבע מועדף:אדום ירוק ושחור 8.מספר מועדף:אין כזה 9.סוג מוזיקה אהוב:הכל חוץ ממזרחית ודיכאון 10.חיה אהובה:סוס כלב וארנב 11.כוכב אהוב:קודי לינליי 12.כוכבת אהובה:הילארי דאף!!!! 13.בגד אהוב:ג'נס 14.ממתק אהוב:גומי 15.זמר אהוב: 16.זמרת אהובה:הילארי דאף ואלי ואייג'י 17.מגזין/עיתון אהוב:ראש 1 18.תמונה אהובה: שאלות על דברים שנואים: 1.סרט שנוא:הצלצול 2.מאכל שנוא:ירקות ופירות 3.סדרה שנואה:דורה 4.להקה שנואה:אין כזאת.. 5.שיר שנוא:ליבלוגס של ליל מאמה איכססס 6.שם שנוא: 7.צבע שנוא: 8.מספר שנוא: 9.סוג מוזיקה שנוא:מזרחית ודיכאון 10.חיה שנואה: 11.כוכב שנוא: 12.כוכבת שנואה: 13.בגד שנוא:חצאיות ושמלות 14.ממתק שנוא:את התפוח ל מקל הזה... 15.זמר שנוא: 16.זמרת שנואה:ליל מאמה 17.מגזין/עיתון אהוב: זה או זה? 1.חתול או כלב?כלב 2.חם או קר?חם 3.לילה או יום?יום 4.שחור או לבן?שחור 5.סרט או סדרה?סדרה 6.מחשב או טלוויזיה?חמשב 7.ירקות או פירות?לא זה ולא זה 9.מכנסיים או חולצה?חולצה 10.שיער אסוף או פזור?אסוף 11.קיץ או חורף?גם וגם 12.מסן/אייסי?גם וגם שאלות רגילות: 1.מה המזל שלכם?דלי 2.יש לכם חיית מחמד ואם כן אז מה היא?כן ארנב 3.מי הוא האדם האהוב עליכם ביותר?ההורים שלי 4.אתם אוהבים להצטלם?כן 5.לפני שהתחלתם לכתוב פה,הייתם קוראים סמויים?כן 6.כמה שעות בממוצע אתם על המחשב?המון 7.כמה שעות בממוצע אתם בפורום הזה?המון אבל לא תמיד אני כותבת כי אין לי מה לכתוב.. 8.איזה סוג פלאפון יש לכם?נוקיה 9.כמה חברות/ חברים יש לכם?הרבה 10.מה הוא המקום הכי יפה שהייתם בו?הולנד שאלות על הילארי: 1.איזה דמות של הילארי אתם הכי אוהבים?אני נורא אוהבת את סם,טנזי ובסרט הבא שיצא את יויקה בייבייק (או איך שרושמים את זה) 2.מה דעתכם העל הקליפ with love?מושלם 3 ועל stranger?מ-ה-מ-ם-!-!-! 4.צפיתם בכל הפרקים של ליזי מגוויר?בטח וגם בשידורים החוזרים שלהם 5.צפיתם הכל הסרטים של הילארי?כן 6.איזה דמות משנית אתם הכי אהבתם בסרטים של הילארי? 7.איזה שיר אתם הכי אוהבים של הילארי?happy burnd break my heart ויש עוד כל כך הרבה אני לא יכולה להגיד רק אחד..

מריה111

New member
עונה

דברים בסיסייים: שם:מריה גיל:14 תאריך לידה:22-3 עיר:באר שבע שאלות על דברים אהובים: 1.סרט אהוב:סיפור סינדרלה 2.מאכל אהוב:פיצה 3.סדרה אהובה ואפשר פרק אהוב בה:ממ לא דעת יש הרבה 4.להקה אהובה:פאראמור 5.שיר אהוב:BORN TO MAKE U HAPPY 6.שם אהוב:ממ לא יודעת 7.צבע מועדף:שחור וורוד 8.מספר מועדף:ממ לא יודעת חח 9.סוג מוזיקה אהוב:רוק ופופ 10.חיה אהובה:חתול 11.כוכב אהוב:דאגיי
12.כוכבת אהובה:בריטני 13.בגד אהוב:סוצ'ר 14.ממתק אהוב:מסטיק 15.זמר אהוב:ג'סי מקרטני 16.זמרת אהובה:בריטני 17.מגזין/עיתון אהוב:ראש 1 18.תמונה אהובה:אין שאלות על דברים שנואים: 1.סרט שנוא:לא יודעת:\ 2.מאכל שנוא:בצל 3.סדרה שנואה:לא יודעת 4.להקה שנואה:הדיימנדזXD 5.שיר שנוא:LIP GLOSS הוא פשוט נורא מעצבן אותי 6.שם שנוא:רינה 7.צבע שנוא:ירוק קקי 8.מספר שנוא:7 9.סוג מוזיקה שנוא:מזרחית וטראנסים 10.חיה שנואה:נחשים 11.כוכב שנוא:מיקי בוגניםXD 12.כוכבת שנואה:פריס הילטון 13.בגד שנוא:סקיני!! 14.ממתק שנוא:רגליס שחור 15.זמר שנוא:ליאור נרקיס חחחחחחחח 16.זמרת שנואה:פריס0אם היא נחשבת לזמרת) 17.מגזין/עיתון אהוב:זה לא אמור להיות שנוא?אז שנוא אז ממממ לאישהXD זה או זה? 1.חתול או כלב?חתול 2.חם או קר?חם 3.לילה או יום?לילה 4.שחור או לבן?שחור 5.סרט או סדרה?סדרה 6.מחשב או טלוויזיה?מחשב 7.ירקות או פירות?ירקות 9.מכנסיים או חולצה?מכנסיים 10.שיער אסוף או פזור?פזור 11.קיץ או חורף?קיץ 12.מסן/אייסי?מסן שאלות רגילות: 1.מה המזל שלכם?אין לי מזל 2.יש לכם חיית מחמד ואם כן אז מה היא?שתי חתולות ליזה ושמנה חח 3.מי הוא האדם האהוב עליכם ביותר?המשפחה 4.אתם אוהבים להצטלם?לא 5.לפני שהתחלתם לכתוב פה,הייתם קוראים סמויים?כן 6.כמה שעות בממוצע אתם על המחשב?הרבה 7.כמה שעות בממוצע אתם בפורום הזה?שעה 8.איזה סוג פלאפון יש לכם?נוקיה 5300 9.כמה חברות/ חברים יש לכם?אמ....לא יודעת אין לי כוח לספור 10.מה הוא המקום הכי יפה שהייתם בו?מאיפה לי שאלות על הילארי: 1.איזה דמות של הילארי אתם הכי אוהבים?בגבר המושלם 2.מה דעתכם העל הקליפ with love?נחמד 3 ועל stranger?גם 4.צפיתם בכל הפרקים של ליזי מגוויר?לא יודעת. חח 5.צפיתם הכל הסרטים של הילארי?ממ כן חוץ מהקיידי הה 6.איזה דמות משנית אתם הכי אהבתם בסרטים של הילארי?לא יודעת 7.איזה שיר אתם הכי אוהבים של הילארי?ממממ נכון לעכשיו מטומורפוסיס

Nathalie 6293

New member
עונה ../images/Emo26.gif

דברים בסיסייים: שם: נטלי גיל:14 תאריך לידה: 6/2/93 עיר: באר שבע שאלות על דברים אהובים: 1.סרט אהוב: יש מלא, אני דיי פריקית של סרטים..
2.מאכל אהוב: פיצה וסלט ירקות :)
3.סדרה אהובה ואפשר פרק אהוב בה: יש גם יותר מדי!! ביניהם: האוס, האי, בטי.. 4.להקה אהובה: אממ... פארמור וגם ניקלבק.. 5.שיר אהוב:אמ... יש כמה.. מה שהכי מרגש אותי זה hey there Delilah
6.שם אהוב: אמילי, יולי D: 7.צבע מועדף: ורוד
8.מספר מועדף: 2 9.סוג מוזיקה אהוב: לא ידועת בדיוק.. רוק..היפהופ, פופ... מריה יודעת תשאלו אותה.. 10.חיה אהובה: קואלה 11.כוכב אהוב: יש די הרבה..
12.כוכבת אהובה: הילארי גם את לינדזי לפני כל מה שקרה.. 13.בגד אהוב: אמ... פיג'מה?
סתם.. אולי סווצ'ר 14.ממתק אהוב: סוכריות גומי 15.זמר אהוב: הסולנים של ניקלבק, פול אאוט בוי ושל אול טיים לוו 16.זמרת אהובה:אבריל לאבין, הילארי, היילי וויליאמס. 17.מגזין/עיתון אהוב: ראש1 18.תמונה אהובה:אין לי... שאלות על דברים שנואים: 1.סרט שנוא: "בעקבות האוצר האבוד" סרט כל כך אפשר למות!! הקאסט מפגרים והכל כזה
2.מאכל שנוא: כבד...
והרינג.. 3.סדרה שנואה: כל האנימה.. 4.להקה שנואה: לא יודעת כאלה מזרחיים אם יש כאלה.. 5.שיר שנוא: רוצה בנות... וכל מיני מזרחיים מטומטמים.. 6.שם שנוא: אין אחד כזה.. 7.צבע שנוא: אפור 8.מספר שנוא:9 9.סוג מוזיקה שנוא:מזרחי, טראנסים וכל המוזיקה שערסים שומעים 10.חיה שנואה: ג'וקים
11.כוכב שנוא: לא יודעת.. 12.כוכבת שנואה: פריס הילטון וכל מיני מהסוג הזה.. D: 13.בגד שנוא: חולצות בצפר? פוטרים... איך שלא כותבים.. 14.ממתק שנוא: סוכריות קרמל 15.זמר שנוא: כל הפרחים 16.זמרת שנואה: אותו דבר.. 17.מגזין/עיתון שנוא: מעריב לילדים.. D: זה או זה? 1.חתול או כלב? כלב 2.חם או קר?חם 3.לילה או יום?יום
4.שחור או לבן? שניהם 5.סרט או סדרה?סרט.. אבל גם סדרה.. 6.מחשב או טלוויזיה?טלוויזיה 7.ירקות או פירות?שניהם 9.מכנסיים או חולצה?חולצה 10.שיער אסוף או פזור?תלוי למי.. 11.קיץ או חורף? קיץ 12.מסן/אייסי?מסן שאלות רגילות: 1.מה המזל שלכם?דלי 2.יש לכם חיית מחמד ואם כן אז מה היא?אין לי =( 3.מי הוא האדם האהוב עליכם ביותר?my family 4.אתם אוהבים להצטלם?ממש לא!! 5.לפני שהתחלתם לכתוב פה,הייתם קוראים סמויים? אולי איזה כמה פעמים ואז הצטרפתי.. 6.כמה שעות בממוצע אתם על המחשב?אממ. שעתיים-שלוש 7.כמה שעות בממוצע אתם בפורום הזה?ביום? אממ.. 45 דקות 8.איזה סוג פלאפון יש לכם? motorola.. לבן כזה עם פסים בכסף בצד..
9.כמה חברות/ חברים יש לכם? אממ. אין לי כח לספור 10.מה הוא המקום הכי יפה שהייתם בו?יש כמה.. שאלות על הילארי: 1.איזה דמות של הילארי אתם הכי אוהבים? את סם.. 2.מה דעתכם העל הקליפ with love?נחמד ה"חבר" שלה חתיך 3 ועל stranger? גם נחמד.. וגם שםה"חבר" בסדר XD 4.צפיתם בכל הפרקים של ליזי מגוויר? לא יודעת.. 5.צפיתם הכל הסרטים של הילארי? כן.. חוץ מקדט קלי.. יש לי אותו אבל עדיין לא צפיתי 6.איזה דמות משנית אתם הכי אהבתם בסרטים של הילארי? את אדם.. מהגבר המושלם 7.איזה שיר אתם הכי אוהבים של הילארי?אממ...dreamer ו- happy

0verpr0tected

New member
../images/Emo23.gif

דברים בסיסייים: שם: שיר גיל: 15 תאריך לידה: 23/10/92 עיר: רחובות שאלות על דברים אהובים: 1.סרט אהוב: יש מלאאא
אני חולה על סרטים
2.מאכל אהוב: רביולייי
3.סדרה אהובה ואפשר פרק אהוב בה: יש מיליון! מגרש ביתי, O.C ובקיצור כל מה שרק משודר ביס סטארס
4.להקה אהובה: PCD ובקסטריט
5.שיר אהוב: אין לי רק שיר אהוב אחד
6.שם אהוב: 7.צבע מועדף: טורקיז 8.מספר מועדף: 2(?) 9.סוג מוזיקה אהוב: הכל
חוץ ממוסיקה ישראלית
ורוק כבד
10.חיה אהובה: כלב 11.כוכב אהוב: ג'סטין, צ'אד 12.כוכבת אהובה: בריטני
הילארי
13.בגד אהוב: ג'ינס 14.ממתק אהוב: שונאת ממתקים
איכס איכס איכסססס 15.זמר אהוב: ג'סטין 16.זמרת אהובה: בריטני והילארי
17.מגזין/עיתון אהוב: אין משהוא מיוחד...אני קונה כל עיתון שבו בריטני או הילארי מופיעות בו על השער או שיש כתבה או משהוא עלייהן..גם באנגלית
18.תמונה אהובה: Oo שאלות על דברים שנואים: 1.סרט שנוא:
2.מאכל שנוא:
יש הרבה
3.סדרה שנואה:
4.להקה שנואה: גרין דיי (ככה כותבים לא?
) 5.שיר שנוא:
6.שם שנוא: 7.צבע שנוא: אני לא אוהבת צבעים כהים
8.מספר שנוא: Oo 9.סוג מוזיקה שנוא: מוסיקה ישראילת
ורוק
10.חיה שנואה: 11.כוכב שנוא: 12.כוכבת שנואה: 13.בגד שנוא: 14.ממתק שנוא: 15.זמר שנוא: 16.זמרת שנואה: 17.מגזין/עיתון אהוב: זה או זה? 1.חתול או כלב? כלב
2.חם או קר? חם..וקר.. 3.לילה או יום? לילה
4.שחור או לבן? לבן 5.סרט או סדרה? נמממממ סרט
6.מחשב או טלוויזיה? מחשב 7.ירקות או פירות? שנייהםםם
ייאמייייי 9.מכנסיים או חולצה? אה..... 10.שיער אסוף או פזור? פזור 11.קיץ או חורף? חורף
12.מסן/אייסי? מסן
שאלות רגילות: 1.מה המזל שלכם? מאזניים 2.יש לכם חיית מחמד ואם כן אז מה היא? לא
3.מי הוא האדם האהוב עליכם ביותר? יש הרבה 4.אתם אוהבים להצטלם? יאפ
5.לפני שהתחלתם לכתוב פה,הייתם קוראים סמויים? לא 6.כמה שעות בממוצע אתם על המחשב? בזמן האחרון ממש ממש ממש קצת
7.כמה שעות בממוצע אתם בפורום הזה? ^^ 8.איזה סוג פלאפון יש לכם? V6 9.כמה חברות/ חברים יש לכם? נו מה זה השאלות ההזויות האלה....יש לי הרבה חברים..כאילו מה לספור Oo
10.מה הוא המקום הכי יפה שהייתם בו? הייתי במלא מקומות יפים
שאלות על הילארי: 1.איזה דמות של הילארי אתם הכי אוהבים? 2.מה דעתכם העל הקליפ with love? נחמדד מאודד
3 ועל stranger? מדהיםםםםםם
4.צפיתם בכל הפרקים של ליזי מגוויר? בערך
5.צפיתם הכל הסרטים של הילארי? יאפ
6.איזה דמות משנית אתם הכי אהבתם בסרטים של הילארי? 7.איזה שיר אתם הכי אוהבים של הילארי? stranger

למעלה