פרק151

dndboy

New member
../images/Emo103.gifפרק151

פרק חמוד למדי ^^ קצת צפוי לדעתי אבל לא נורא P= אני אגיד את זה שוב! יותר הינאטה = יותר טוב! אז אני מבסוט=] אבל למה עוד פילר?!!?!?!?!?!!?!?

renegader

New member
באתר של סאיה מן יש את שמות הפרקים

הבאים וזה ניראה כאילו הפילר ימשך עד פרק 154 אחרי זה -מי יודע אולי זה יגמר אבל הפילר הבא יהיה על
נג'י רוק לי וטןטן ועל איזה אחד משבעת הנינג'ות של ארץ הערפל או משהו כזה

kaiten

New member
../images/Emo58.gifאחחחחחחח נג'י

הפרק היה חמוד לפחות הם לא הוציאו את נארוטו חסר אונים כמו בפרקים הקודמים (היה אפשר להבין שאם הינטה לא היתה מופיעה הוא היה מכסח להם את הצורה) וכמובן היצירתיות בהגנה של הינטה לא משהו כלכך... (מבחינת גרפיקה) היא לא יכולה לעמוד במקום ושהידיים שלה יזוזו לכל הכיוונים זה יצא קצת מצחיק היא נראתה כמו איזה סוג של אלה הודית כשנג'י עושה בפררקים 116-117 את ה hakke rokujyuu yonshou ואת ה hakke hyaku ni jyu hashou כל הגוף שלו זז בתאום עם הידיים

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנו זה כל הקטע...

שזה לא כמו נג'י אלה שיטה מיוחד שהיא המציאה....

Riku FanBoy

New member
בבקשה להתאמץ ולא לספיילר לאנשים פה

אתם שוכחים שיש כאלה שלא ראו את הפרק הנ"ל. לי אין בעיה עם ספויילרים כי זה לא מספיילר לי אבל ישנם כאלה שמצפים למצוא לפחות את הסימן הזה |ספויילר| בהתחלת הודעה. |ספויילר| הינטה היא בישוג'ו מאאאגניבה כל כך. היא לא רק שלקחה את העקרון שעליו עובדות מתקפות כמו hakke rokujyuu yonshou ושאר ה-Jyuuken אלא גם היא לקחה את הקייטן של נג'י ואת שניהם היא שיפרה. היא לא נג'י, אז מה. היא עדיין מאאאגניבה לגמרי. נארוטו, קיובי, עיניים, קול רצחני. אני כ"כ אוהב את הדמות הזאת במצב הזה.... ^_^ אבל מה שהרס אותי זה הנאד שלו XD סקסי נו ג'וטסו לא עובד נגד ביקוצ'ו XDDDDDDD קיצר, הינטה מגניבה יותר מנג'י, נג'י נראה כמו הומו בבגד הזה, קיובי נארוטו זה דבר שולט לחלוטין, ג'וקים תפקידם להימעך, סייאה מן תפקידם לא לחתוך את הפירסומות כי זה דבר מצחיק, אבא של הינטה הוא בישי מיותר וזקן וצריך כבר לראות את הינטה במאנגה ואת איך שקורה כבר משהו בין נארוטו להינטה כי זה משגע לי את השכל, הם כ"כ מתאימים כי אני אוהב את שניהם... XD (וואי, אני ממש פאנבוי, יענו גרסת הבן של פאן גירל XD) וכאן מסתיים הספויילר XDDDDDDDD

Riku FanBoy

New member
^^" לא הלך לי עם הסימן...

>< עם י' אחת... סליחה על הדאבל פוסט. וכדי שזה יהיה קשור אז...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כבר ניהלנו את הדיון הזה P= אם לא ראית את הפרק אל תיכנס לשירשור שלו P=

kaiten

New member
dndboy לא הבנת

השיטה יפה והרעיון חמוד הקטע שבהבאת הרעיון על הנייר היתה איזושהי פשלה היא לא יכולה להזיז את הידיים שלה לכל הכיוונים בלי שהגוף שלה יזוז זה מה שהתכוונתי (בגלל שזה פילר אז התעצלו ) כדי לתת מכה לאחור היא צריכה לסובב קצת את האגן את המתניים לזה אני מתכוון

Riku FanBoy

New member
אני כן ראיתי את הפרק. אבל..../images/Emo58.gif

אני מדבר על אלה שלא ראו. נתון: היא כן הזיזה את האגן שלה. נתון:אתם שוכחים את הפרט ששינו ציין. נתון: הינטה מנצלת את הגמישות הטבעית שלה. מש"ל: האם הינטה מסוגלת להזיז את הידיים שלה לכל הכיוונים. הינטה מסוגלת להניע את הידיים שלה לכל הכיוונים מאחר והיא גמישה מטיבעה. היא התאמנה במשך הרבה זמן וספגה הרבה הרבה מכות קשות במשך אימונים אלה. מכאן, שהינטה כן מסוגלת להניע את הידיים שלה לכל הכיוונים והיא כן הניעה את האגן שלה במקצת.

Ryuhou

New member
לא רק שהם לא נגמרים

גם נראה כאילו מפרק 134 החליפו צייר(החליפו?) והוא מצייר ממש רע...

Riku FanBoy

New member
הם לא החליפו צייר. קישימוטו נשאר...

הצייר של נארוטו. פשוט הוא עסוק במאנגה בזמן שהצוות עובד על הפילרים... מישהו צריך לגרום לה להתרחק מהאנימה לא? הצוות תמיד היה מעורב בקטע של ציור האנימה ביחד עם קישימוטו. אבל עכשיו הוא היחיד שמעורב... זאת קצת בעיה כי אין להם את המה שנקרא אדג' מיקצועי שיש לקישימוטו. XD אבל קאקאשי גיידן יהיה טוב. הוא חייב להיות כי אני לא רוצה שיעשו לו מה שעשו לסאסקה בפעם האחרונה שראו אותו באנימה.

renegader

New member
מה?????. מאיפה הבאת את כל זה ?

קישימוטו לא מצייר את האנימה -ביכלל קישימוטו מצייר את המאנגה לאנימה יש סטודיו משלו עם במאי, מעצב דמויות והרבה אנימטורים את האנימה לא עושה אנימטור אחד (חוץ מכמה פרקים בודדים שעשה לבדו "נוריו מטסומוטו") ואיך בדיוק קישימוטו הוא היחיד שמעורב באנימה אם הוא לא נוגע באנימה ביכלל? הוא מצייר את המאנגה -ותו לא! מה שהוא עושה זה לצייר דראפטים (סקיצות) ויש לו עוד צוות של בערך 6-7 אנשים שעוברים על הקווים צובעים את החלקים בשחור וכו וכו וכו זה צוות שמינה לו המגזין שהוא מפרסם בו את המאנגה (שונן ג'אמפ) הצוות הזה לא קשור ביכלל לאנימה את האנימה עושים בסטודיו אחר -שרוב העבודה של האנימציה נעשית בקוריאה ולא ביפן ביכלל (NARA ANIMATION) למאנגה יש במאי משלה ותסריטאי פילרים (שעוברים לאישור של קישימוטו).

לוניד

New member
זה נכון

קישמוטו לא מעורב באנימה בכלל לא. יכול להיות שאפילו לא שאלו אותו בקשר לפילרים. (אני מקווה שכן... >_>) בסוף, התכוונת לאנימה, כן? XDD בכל מקרה, אם נמאס לכם מהפילרים, ואתם באמת רוצים לדעת את ההמשך, פשוט תקראו את המנגה. >_>

renegader

New member
לדעתי הם חייבים את האישור של קישי

כי איכשהו זה אמור להישתלב אחד בשני ורצויי שלא יהיו חפיפות משמעותיות בין האנימה והמאנגה ביחוד בפרקים העתדיים של המאנגה

renegader

New member
אהה וכן חחחח לא שמתי לב אפילו :)

בשורה האחרונה התכוונתי לאנימה

למעלה