עשויי להכיל ספויילרים קודם כל אני חייב לציין שמיזוקי נראה ממש טוב בתור נמר. עכשיו למה לעזאזל סאקורה מחיה דגים מתים? נכון שזה מגניב שיש פרקים של נארוטו הינאטה? ולבנות את שינו P=
אומנם פילר, אבל בהחלט פרק משעשע ולא משעמם כמו לאחרונה... אני פשוט לא מאמין על הפילר הזה, הם עוברים מעלילה לעלילה וזה לא נגמר הפילר הזה. מה ההגיון בפילר כפול? שהפילר ישיג את המנגה? oO
אני אפילו מוכנה לסלוח להם על פילר נוסף,כי היה באמת מצחיק הפעם סוף סוף הפלפל של הסדרה הזאת קצת חזר!!!!! נקווה שזה לפחות איכשהו יהייה מעניין...סוף סוף קצת מראים את הינטה ונאורטו באמת הגיע הזמן....
עשו את מיזוקי ממש טוב הינאטה שקסית XD ואולי זה רק אני אבל אני אוהב סצנות של "מציל את המצב" אהבתי את שיקאמארו וחבריו כשהצילו את המצב אבל הקטע של טסונאדה היה קורע...שתי טפיחות והם עפו קיבינימאט ואז התחילו להתנצל ולבכות XDD אחלה של פילר =]
אבל לעומת זאת הקטע עם מיזוקי וכל העיניין של למחזר את הפרק הראשון של נארוטו (רק בהפוכה) לא אהבתי ז"א בחיית ראבק סאסקה נילחם נגד אורוצ'י וכיסח לו תצורה (פרק 30 למי שרוצה להיזכר) ומיזוקי הפסיד לנארוטו עוד בפרק הראשון עם הטאג'ואו קאגה בונשין בפרק הזה הקרב היה מגעיל לדעתי כל מה שהם יכולו לעשות זה להילחם עם הקונאי המעפן הזה ומה הקטע עם הנמר פתאום? מאיפה זה בא? אגם הקטעים עם סאקורה ונג'י קרו במאנגה זה חלק קטן של פרק אחד שהאנימטורים פיזרו על כל הפילר האחרון הזה בקיצור החלק השני עלה משמעותית על החלק הראשון של הפרק הזה (ועל כל הפילר הזה )