פרקים 147-148

dndboy

New member
../images/Emo103.gifפרקים 147-148

עשויי להכיל ספויילרים קודם כל אני חייב לציין שמיזוקי נראה ממש טוב בתור נמר. עכשיו למה לעזאזל סאקורה מחיה דגים מתים? נכון שזה מגניב שיש פרקים של נארוטו הינאטה? ולבנות את שינו P=

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

רק שתי הערות על הפרק... טסונדה מגניבה!!!! ו... אה... *שיעול נבוך* *מבט הצידה*... אמממ.... הינאטה...
(וסחטיין על שיחזור סצנה מרומח הדרקון...) נ.ב. תמיד אמרתי שחנוניות הכי חמות!!!

A K I R A

New member
או! סוף סוף נפתח איזה שירשור על

הפרק! נשמע טוב! *הולכת להשיג* =]

KO74

New member
../images/Emo58.gif

אומנם פילר, אבל בהחלט פרק משעשע ולא משעמם כמו לאחרונה... אני פשוט לא מאמין על הפילר הזה, הם עוברים מעלילה לעלילה וזה לא נגמר הפילר הזה. מה ההגיון בפילר כפול? שהפילר ישיג את המנגה? oO

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעומר יש להם הזדמנות נדירה

למלא 3 שנים מהחיים של נארוטו בפילרים מפגרים שיכלו לקרות חוץ מזה עדיף ככה.. במקום שכל חודשיים יהיה פילר.. ד"א הורדת את הסרט?

hadarisan

New member
דעה שלי על הפרק

אני אפילו מוכנה לסלוח להם על פילר נוסף,כי היה באמת מצחיק הפעם סוף סוף הפלפל של הסדרה הזאת קצת חזר!!!!! נקווה שזה לפחות איכשהו יהייה מעניין...סוף סוף קצת מראים את הינטה ונאורטו באמת הגיע הזמן....

Ashaman

New member
יאפ פשוט נהדר

עשו את מיזוקי ממש טוב הינאטה שקסית XD ואולי זה רק אני אבל אני אוהב סצנות של "מציל את המצב" אהבתי את שיקאמארו וחבריו כשהצילו את המצב אבל הקטע של טסונאדה היה קורע...שתי טפיחות והם עפו קיבינימאט ואז התחילו להתנצל ולבכות XDD אחלה של פילר =]

renegader

New member
החלק השני היה דיי מצחיק

הקטע עם שינו ונארוטו - PRICELESS
אבל לעומת זאת הקטע עם מיזוקי וכל העיניין של למחזר את הפרק הראשון של נארוטו (רק בהפוכה) לא אהבתי ז"א בחיית ראבק סאסקה נילחם נגד אורוצ'י וכיסח לו תצורה (פרק 30 למי שרוצה להיזכר) ומיזוקי הפסיד לנארוטו עוד בפרק הראשון עם הטאג'ואו קאגה בונשין בפרק הזה הקרב היה מגעיל לדעתי כל מה שהם יכולו לעשות זה להילחם עם הקונאי המעפן הזה ומה הקטע עם הנמר פתאום? מאיפה זה בא? אגם הקטעים עם סאקורה ונג'י קרו במאנגה זה חלק קטן של פרק אחד שהאנימטורים פיזרו על כל הפילר האחרון הזה בקיצור החלק השני עלה משמעותית על החלק הראשון של הפרק הזה (ועל כל הפילר הזה )

kaiten

New member
עם כל הכבוד סאסקה לא יותר חזק

מאורצ'י בפרק שלושים ...

למעלה