Marble Arch
New member
../images/Emo103.gif פינת הייעוץ.
(מאז שהגעתי לניהול בפורום הפקס שלי משתגע מרוב מכתבים זועקים לעזרה, בגלל שאני עסוקה בלחלק חתימות למעריצי סופי צדקה במודיעין, אין לי זמן להשיב לכולם. ברשותכם אעלה לפורום את המכתבים ה
ים ביותר ואשמח אם תעזרו לנשמות הכאובות!!!) "למומחים שלום!!!!!!!!!!!!!!! לפני מספר שבועות קרה לי משהו מוזר מאוד ואשמח אם תוכלו לעזור לי!!!!!!!!!!!!!! קמתי בוקר אחד וגיליתי שהטלוויזיה שלי מכוונת למרתון תכניות אירוח עם סקעת!!! הלווווווו אני בכלל בקטע של מויאל!!!! כשקמתי גיליתי שכל הבגדים שלי נצבעו בורוד פוקסיה זרחני, ולכל 38 הכפכפים שלי נדבקו פרחים מפלסטיק עם נצנצים!!!!!!!!!!
בבי"ס הוצאתי את היומן יבז'ז' שלי (יעל בר זוהר זוארץ) ורציתי לכתוב בו שמתבטל מחר שיעור, אבל במקום זה התחלתי לצייר לבבות במרקרים המושלים שלי
(זיוי + שניר לנצח). עכשיו כל החברות שלי רוצות לעשות עלי חרם בגלל שלבשתי גופיה ורודה בדיוק כמו של קוקי מלכת הכיתה והיא אומרת שהעתקתי ממנה בגלל שהיא חושבת ששניר הזמין אותה לסוברו פשע שלו בזמן שיעור חינוך חברתי בגלל החולצה כי הוא אמר שהוא רוצה להכיר אותה מקרוב (כנראה את החולצה) ועכשיו היא פוחדת שהוא יחשוב שהיא לא מקורית אז היא שפכה על עצמה גלון של נצנצים בסגול-תכלת ונדבק לה האף והפה אז היא לא יכלה לנשום אז היא הלכה לבית חולים והפסידה את ההזדמנות עם שניר כפרה עליו.
ואז עכשיו היא לא מדברת איתי!!!!!!!!!!!!!!!!! וכל החברות שלי הולכות להופעה של אייל גולן בלעדיי!!!!!!!!!!!!!!! מה לעשות?????????????????????" בת 12.5 מאיזור הדרום.
(מאז שהגעתי לניהול בפורום הפקס שלי משתגע מרוב מכתבים זועקים לעזרה, בגלל שאני עסוקה בלחלק חתימות למעריצי סופי צדקה במודיעין, אין לי זמן להשיב לכולם. ברשותכם אעלה לפורום את המכתבים ה