פוטנציאל

א פרסקי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בדיוק מה שהמשפט הזכיר לי הוא גם גרם לזכרון מצחיק " כשתגדל תטוס לירח " בדיחת בזוקה אם משהיא חשבה שזה אמתיתי והתאהבה בפוטנציאל חחחחחחח

aviavram

New member
נכון וזה לא קשור לפוטנציאל

אבל פרס ממש לדעתך בגלל זה סוניה התחתנה איתו?

רומנteaת

New member
זה לא רק שאי אפשר לשנות.

הרי גם אם "יש לו את זה" בפוטנציה, בנאדם שרע לו רחוק מלממש את הפוטנציאל. בגלל זה ילדים שקשה להם בביצפר "לא ממשים את הפוטנציאל". כי בשביל מה להם? הם בטוחים שגם ככה הם ייכשלו. אותו דבר פה- בשביל מה לו להשקיע ולעשות את הדבר הקטן שישמח אותי? הוא הרי יודע שאני אחזור אחרי יום מעצבן ואוציא את הכל עליו, אז בשביל מה לו לטרוח..? אז המסקנה שלי היא שהכל מתחיל אצלי. קודם כל אני צריכה להראות את מלוא הפוטנציאל שלי במימושו- וזה כבר "ימגנט" את הסביבה. בנאדם שעושה טוב לאחרים- מפתה אחרים לעשות לו טוב בחזרה...

רומנteaת

New member
נשבעת לך שזה עובד.

רק מה? צריך למצוא יום עם מצברוח טוב במיוחד כדי להתחיל. אחרת נורא קשה... כי אנחנו רגילים כל הזמן לצאת מנקודת מבט של איך לקחת מהסביבה ולא איך לתת לה. אני למשל למדתי בזמן האחרון שנורא כדאי להפסיק לשחק משחקים. כדאי פשוט להיות נורא כנים ודוגרים, ולהגיד מה שיש. גם כשזה חיובי, גם כשזה פחות... לאנשים מסביב נורא קשה לקבל את זה, כי נורא מקובעים על ההצגה המתמשכת שכולנו משחקים. אם תגידי לעצמך שהכי קל ופשוט להיות אותנטית- זה יזרום. כמה פילוסופיות אני הוזה לעת ערב...

cheshire9

New member
../images/Emo45.gif

בו'נה..... את בטוחה שאת לא בכלל בת 45 וסתם עובדת עלינו ? מאיפה הבגרות הזאת ?

למעלה