עונה 6 פרק 21

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifעונה 6 פרק 21../images/Emo103.gif../images/Emo58.gif

Hopeless
מזכירה לסמן ספויילרים ולא לכתוב ספויילרים בכותרות... צפייה נעימה!4U|

elad218

New member
וואו ../images/Emo58.gif

איזה פרק גרוע. הסדרה בתקופה פשוט איומה ונראה שמיצתה את עצמה לגמרי. הקטע עם השמות של הברים בתחילת הפרק – נקודת האור היחידה בתוך... יודעים מה, אני אגיד את זה: הפרק הכי גרוע של 'איך פגשתי' מאז ומעולם.

or19951

New member
עוד לא ראיתי, אבל אני חייב לציין ש..

ממש כיף שיש פרקים ברצף שבוע אחרי שבוע בלי הפסקות. כדאי שיהפכו את זה לעניין קבוע

or19951

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי את הפרק! הפתיח היה אדיר! שיהפכו את זה לקבוע! ג'רי ממש הצחיק אותי, הקטע עם השמות של הברים היה מבלבל אבל מצחיק, מארשלילי פחות ורובין וטד היה חמוד. אהבתי את הרפרנס של טד לעצמו עם התזמורת. דבר אחד הפריע לי, זה שכמעט כל פרק בזמן האחרון יש את ה"טוויסט" שרואים את אותם דברים מזווית אחרת. פעם זה היה מיוחד ויפה, אבל כשעושים את זה הרבה זה נמאס..

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אה, ולדעתי אם יחזרו על הפתיח אז לאט לאט הוא יאבד את ה-awesomeness שלו...

elad218

New member
כשהוא אומר לרובין ../images/Emo58.gif

כשהם נפרדים בכאילו במועדון שהוא היה גונב בשבילה תזמורת שלמה ("I would've stolen you a whole orchestra") הוא בעצם חוזר על המילים שלו מהפרידה האמיתית שלהם (עונה 2), שהתייחסו לעובדה שהוא גנב בשבילה את הכלי נגינה הכחול הזה בפרק הראשון.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אה, נכון.
טוב, כבר ידוע שיש לי זיכרון גרוע (אם כי התחלתי לראות את הסדרה לפני פחות משנה, ואת הפרק הזה ראיתי שוב אחרי שסיימתי להשלים חסרים.
)...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אני לא ממש התאכזבתי... דווקא אהבתי את הפרק. הכי אהבתי את הפתיח ואת הלד-אנד-ג'רי
היה גם גאוני שמגלים שאבא שלו לא היה שיכור בכלל, אלא שברני חשב שהוא שיכור כי הוא היה שיכור.

../images/Emo6.gif

anti-awesome-ic
בארני כזה מאמי. הקטע עם השמות של הברים
Where's where Was was, isn't it? השיחה בסוף היתה יפה. Maybe I've met her already - יאי בארני הולך לחזור לבריטית!

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

לקחו לי כמה שניות להיזכר מי זו הבריטית. אני דווקא חשבתי על רובין.

elad218

New member
(ספוילר להמשך) ../images/Emo58.gif

הדמות של נורה ממשיכה גם לעונה הבאה, אז אפשר להגיד כמעט בוודאות שאליה הוא התכוון.

or19951

New member
../images/Emo45.gif גם אני חשבתי שהוא התכוון לרובין../images/Emo58.gif

אבל יכול להיות שזו נורה, הגיוני. בכל אופן, הקטע עם הזקנה שמסמיקה ממש הצחיק אותי

hodaya96

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוובב... צחקתי לא מעטXD זאת רק אני או בזמן האחרון מתמקדים יותר בבארני? לא שאני מתלוננת אבל זה קצת מוזר לי כי זה תמיד היה סביב טדP: ואני חולה על בארני ורובין.. באמת... אבל, לא מיצינו בזה שהוא הפך לאיש שמן והיא לגברת זקנה? אני רק מקווה שהם לא יחזרו על עצמםP:

../images/Emo58.gif

מי אמר שזו תהיה רובין? אני חושבת שיש יותר סיכויים לבריטית ההיא, לורה או איך שקרו לה (וואי, יש לי תחושה שממש לא קראו לה לורה) כי לא עשו איתם באמת קלוז'ר אמיתי, הכל נשאר פתוח.

hodaya96

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת... סתם ניחוש... אני לא אהיה מופתעת אם זה באמת הבריטית הזאתP:

tritone

New member
../images/Emo58.gif הדבר הראשון שחשבתי אחרי שסיימתי לראו

ת היה "הם לא יכולים לא לאהוב את זה!" היה פרק ממש חמוד לטעמי, העניין עם השמות של הברים היה ממש מגניב, הלהקה שלהם הייתה נחמד. חלוקת התפקידים ביניהם לקראת הביקור של אבא של בארני הייתה ממש מצחיקה. אני לא יודעת למה אתם כל כך מאוכזבים מהפרקים האחרונים האמת
גם לדעתי הם לא היו מדהימים או משהו, אבל גם לא שיא של גריעות.

elad218

New member
על טעם ועל ריח... ../images/Emo13.gif

ולמרות זאת, אני אציין את הנתון הבא: הפרק הקודם (20) היה הכי פחות נצפה בתולדות הסדרה, ובפרק שאחריו, זה שעליו אנחנו מדברים עכשיו (21), צפו עוד פחות אנשים (כמעט חצי מיליון פחות). מקרי? אולי, ואולי לא.

למעלה