סקר חדש למעלה!

Keenan RiP

New member
יאללה אני פותח דיון בעקבות הסקר

אני הצבעתי-לא כי אני חושב שמיוז מספיק מוכשרים כדי לעשות מוזיקה מספיק טובה בלי לעשות קאבר ללהקות אחרות (למרות שהם עושים את זה די טוב *אהמ*cant take my eyes off*אהמ*). והכשרון שלהם מתבזבז בלעשות קאברים.. טוב, עכשיו תורכם. הביעו את הדעה שלכם..

Evil Beast

New member
מסכים עם כל מילה.

למיוז יש מספיק כישרון בשביל לכתוב מילים ולחן.

jordan bellamy

New member
כנ"ל

גם אני הצבעתי:לא. למה? כי אני שונאת קאברים...ואני מאמינה שהשיר המקורי תמיד יותר יפה.

Keenan RiP

New member
לא תמיד..

נגיד can't take my eyes off בביצוע של מיוז יותר יפה. גם the man who stole the world יותר יפה בביצוע של נירוונה מאשר של דייוויד בואי:] אבל מצד שני, יש את הקאברים שהורסים..(אהמavril lavigneאהמ)

roy net

New member
ברוב המקרים מיוז רק מוסיפים לשיר

קחו למשל את Please Let Me Get What I Want ו-Feeling good פעם בכמה שנים זה לא כל כך גרוע שהם יעשו את זה..

Pipe Dreamer

New member
לא מסכים

אני חושב שהביצוע של מיוז לקאנט הוא על הגבול שבין לא טוב לבין הריסה של המקור. מצד שני, פילינג גוד הוא מדהים בגרסה של מיוז (וגם נחמד מאוד בגרסה המקורית של נינה). אני לא חושב שהם לא צריכים לעשות קאברים. זאת בחירה שלהם, בין אם מתוך מחווה לאמן שהשפיע עליהם, וגם אם הם פשוט רוצים להכניס את הטאצ' שלהם לשירים שהם אוהבים. קאברים יכולים להיות נהדרים (נוקינג של גאנז, פייד טו בלאק של סונטה ארטיקה, the man who sold the world של נירוואנה ויש עוד די הרבה דוגמאות), ומיוז הוכיחו שיש להם כשרון הלחנה ועיבוד מעולה. אני לא אתנגד לשמוע ביצוע של מיוז לכמה מהקלאסיקות הגדולות של הרוק, זה יכול להיות בהחלט מעניין.

jordan bellamy

New member
תיראו

זה נכון שיש קאברים מוצלחים,שלא עשו נזק לשיר המקור. הקאבר המוצלח של מיוז לשיר של נינה סימון יצא מושלם אבל גם מאוד שונה מהמקור...וזה מה שטוב כמובן-כי הוא לא בא לחקות. אני לא אמרתי שאני אתנגד לשמוע קאברים שמיוז יעשו. רק הבעתי את דעתי בנוגע לקאברים באופן כללי....

dirty boots

New member
הממ

לפי דעתי הם יכולים בהחלט לכתוב מילים ולחן ויצא מעולה אבל זה לא סותר שהם יעשו פה ושם קאבר למישו, פילינג גוד אומנם שונה מהמקור מהבחינה שהוא הרבה יותר רועש ופתאום שקט בצורה קיצונית ויש אנרגיות לא נורמליות בשיר.. עשו גם גירסת ג'אז לסמלז לייק טין ספיריט וזה נחמד, קאברים זה יכול להיות טוב... אותי מעניין לשמוע את מיוז עושים משו של רדיוהד\נירוונה...

Exhibit R

New member
../images/Emo142.gifנצל"ש - מיוז בכינור!../images/Emo142.gif

בקרוב יגיע דיסק של גרסאות קוורטטים של כלי מיתר לשירי מיוז! זה צריך להיות משהו מדהים... ללהקת אוונסנס הוציאו כזה וזה משהו ממש יפה. אפשר לראות כאן
http://www.vitaminrecords.com/web/page.asp?pgs=product&catid=20&id=769

Just Yula

New member
ווייי מצוין!!../images/Emo6.gif

אני אוכל לנגן מיוז בכינור!!! יאאיייי!!:]

Exhibit R

New member
../images/Emo26.gif

קוורטט זו רביעיית כלי קשת. כוללת בדר"כ שני כינורות וויולה וצ'לו. הלינק ששמתי אלו שירים של מיוז מבוצעים בכלי קשת בלבד (גם ה"שירה").

L A D Y B U G 2

New member
עוד פעם לא הבנתי../images/Emo10.gif

אבל זה לא משנה כי אני לא מבינה בכלי נגינה
תודה על הניסיון

Pipe Dreamer

New member
אנסה להסביר

קוורטט זה הרכב של רביעיה, לא יודע אם דווקא כלי קשת אבל הכוונה בכל מקרה היא לא לגיטרה-גיטרה-באס-תופים. זה בדיוק כמו שסימפונית זה אם אני לא טועה מעל 60 נגנים, ופילהרמונית מעל 150. ויולה, כינור וצ'לו אלה שלושה מתוך ארבעת הכלים במשפחת הקארדיופונים (כלי קשת), הרביעי הוא קונטרה באס. הכינור הוא הכי קטן ובעל הצלילים הכי גבוהים, הויולה גדולה ממנו פי 1.3 ובעלת צלילים יותר נמוכים, הצ'לו כבר גדול בהרבה ומונח על הרצפה, פעם השתמשו בו בתור באס, היום כבר לא. וזאת הייתה חזרה טובה בשבילי על החומר למבחן הקרוב במוזיקה

למעלה