סקרים סקרים...

../images/Emo103.gifסקרים סקרים...

אני חייב לציין שמשהו מדהים קרה בסקר האחרון מתוך 18 קולות התשובה" קוראים לי בתאל ואני שכחתי מה הולך בנארוטו בכלל ואני חושבת שנארוטו הוא דמות ג`ינג`ית גבוהה עם חרב ענקית שרואה רוחות ומקלל את כולם אבל הוא בעצם האיש הטוב שלא מבינים אותו כי הוא איבד את אמא שלו כשהוא היה קטן והוא חושד שרוח עשתה את זה אבל הוא לא בטוח ובכלל מכל הסיור הוא נרטב ואז הרביצו לו בסימטה כי הוא ג`ינג`י ומישהו ספרדי מאוד גבוה בא וחטף מכות בשבילו ואז כאילו שקלאמם לא הוכיחו שדובים סוטים וצהובים זה אסור הוא מקבל בובת מחמד אריה צהוב שדומה באופן מיסטורי לקארו החולני הזה שרדף אחרי סאקורה למרות שיש בניהם הפרשי שנים של 457 שנה אבל החלק הכי בעייתי הוא זה שיש לו מטרידה שגרה לו בארון ולא יודעת איך שותים מיץ מקופסא." קיבלה 1161.11% למרות שהתשובה "לא" קיבלה 738.89%

Guid

New member
באחוזים, המקסימום הוא 100

וכאן זה הגיע כבר לאלף ומשהו!! מוזר... ‎:D

Rainbow Cookie

New member
אבל..אבל..../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

בכיתה ה' בערך (לול) לימדו אותנו שאפשר גם יותר מ-100 אחוז! ואז זה יותר משלם!XDDD ומאז לא למדנו אחוזים ~.~ (אני אחזור למחתרת שלי, אניף דגל לבן, ואשב בצד. XD)

Guid

New member
נכון! אבל...

נו, אני לא יודע איך להסביר! אני ומתמטיקה זה כמו נארוטו וסאסקה... זה אמור להיות 100...

lgmtk

New member
אני נורא מקווה שאתה באמת הבנת מה קרה שם...

או שאני אצא דפוק עם ההודעה הזו XP

Pandora4411

New member
למי שעדיין מבולבל XDDDDDDD

הספרות הראשונות מייצגות את מספר המצביעים, וזה פשוט קרוב מדי לאחוזים. ^_^ זה בעצם 61 אחוזים מול 38 אחוזים, או לחילופין: 11 מצביעים מול 7 מצביעים. (נכון לתמונה שבהודעה) *מקווה שלא הסבירו לפני ויצאתי מטומטמת* XD

benedek22

New member
הבנו את זה, לפחות אני מקווה שהבינו את זה חחח

מצד שני זה פורום של אנשים בני 18 פלוס שרואים סרטים מצויירים אז אי אפשר לצפות פה להרבה חחחח

Adi Chan

New member
אבל 61+38=99!

זה לא אמור להיות 100%?XDDDD או שפשוט המוןןן זמן לא היה לי מתמט' 0_ם

Ihavenonick

New member
זה לא אמור להיות שוקו או קפה, ולא מיץ?

וצ'אדו לא אמור להיות מקסיקני? נו טוף

¥otamsh

New member
הם יצאו מתוך הים סקרים סקרים...

חחחחח גדול XDDD שמח לראות שרוב הפורום הוא בתאל וכו וכו'