סטטיסטיקה

../images/Emo103.gifסטטיסטיקה

סטטיסטיקה קצרה לדרך: - 10% מהנשים עשו סקס כבר בשעה שאחרי הפגישה הראשונה - 20% מהגברים עשו סקס במקום לא שגרתי - 36% מהנשים בעד עירום חופשי - 45% מהנשים מעדיפות גברים כהים בעלי עיניים כחולות - 46% מהנשים מקיימות סקס אנאלי - 70% מהנשים מעדיפות סקס בבוקר - 80% מהגברים לא קיימו מעולם יחסים הומוסקסואליים - 90% מהנשים היו רוצות לעשות סקס ביער - 99% מהנשים לא קיימו מעולם יחסי מין במשרד מסקנה: סטטיסטית יש לך יותר סיכויים לעשות סקס אנאלי בבוקר עם אישה זרה ביער מאשר לעשות אהבה במשרד בסוף היום. מוסר השכל: אל תישאר כל כך מאוחר במשרד: לא יצא לך מזה שום דבר.

yogibear

New member
אל .....

תזכירו לי סטטיסטיקה .... יש לי היום בחינה במקצוע הקשה והמגעיל הזה .... חוץ מזה נהנתי לקרוא את המלל שרשום אחרי קווים הנטויים (%) ואחרי המספרים שרשומים אחרי הקווים הנטויים .... וכמו שאני מכיר את המקצוע הזה הרי שבטח יכרתו את היער , והמשרד יסגר , אז מה נותר לי ... תחשבו לבד .... אופס .... זה רשום במוסר ההשכל ....
יום נעים לכולכם !!!

../images/Emo50.gifמחזיקה לך....

אצבעות כמובן
(אחחחחחח איזה ראש יש לך...יוגי יוגי....)

מקסי ../images/Emo171.gif

בוקר טוב יקירתי. יוגי בהצלחה בבחינה חומד. אל תדאג בקשר ליער ולמשרד...נמצא איזה מערה....

yogibear

New member
תודה תכולת עיניים ...

את יכולה לסדר לי כזו שאלה בבחינה ... ? מעניין מה היתה התשובה שהייתי עונה ... תודה ...

yogibear

New member
מקסי, תחזיקי

לי את מה שתרצי, אבל אם זה יעזור לי לעבור את הבחינה אז זה שווה ... אני צריך נס !!! ותודה ...

מזתומרת ??????

תמיד יהיו לך אנחנו!!!! LOL מסכן.. סטטיסטיקה
טוב שאני כבר לא אראה את זה יותר.. בהצלחה יוגי

yogibear

New member
תודה לא שגרתית

אני מקווה שאחרי היום אחה"צ גם אני לא ראאה את זה יותר אבל ... נס נס ורק נס ...

חמודי.. אמונה, אמונה

בלי האמונה אפילו צסק"א לא היתה אוכלת אותה !!!! אנחנו מאמינות בך.. ואתה? לא לסמוך על ניסים (אני מכירה אותו.. הוא רמאי) רק על עצמך!! יאללה תגמור עם זה כבר

yogibear

New member
תודה לכולם ... ../images/Emo51.gif

אבל צר לי אני עם סטטיסטיקה לא מסתדר .... דומה כי תהיה בחינה נוספת בקרוב ( או קורס נוסף ....
הכי מכעיס אותי זה שזו היתה אמורה להיות הבחינה האחרונה שלי לתואר ... המקצוע פשוט לא מדבר אלי. אתן רואות, מדי פעם אני נלחם בעוז כנגד דימוי עצמי נמוך שיש לחלק מהכותבות כאן, בשל בעיות כאלו ואחרות ... ואילו אני "הגיבור הגדול" לא מצליח להתמודד עם נקודת התורפה שלי - סטטיסטיקה. למדתי בחיי מקצועות קשים פי כמה אבל ... יש לי איזה אנטי שאיני מצליח להבין ולכן גם לא לעבור את הבחינה ... נו מה לעשות, לא הכל הולך בחיים, אולי בפעם הבאה ילך טוב יותר ושוב תודה לכל המעודדות החינניות

יוגי, משהו חשוב

סטטיסטיקה זה לא עניין של דימוי עצמי.. וגם לא עניין של קושי... הבעיה היא שסטטיסטיקה זה משעמם
ולא נורא.. אם לא הלך הפעם, יש מועד ב´.. ואתה תצליח.. רוצה פתק למרצה שלך?

yogibear

New member
פתק למרצה ? עדיף ../images/Emo59.gif

זה מטריף, כי במקצועות שאני אוהב, ובהם מרוכז מרבית התואר בציונים שלי מעולים. אבל .... מי צריך את הנאחס הזה ? ( סטטיסטיקה ) בכל מקרה תודה על הנסיון לעודד

אז זהו?

אני יכולה לשחרר?....אני פשוט עדיין מחזיקה...אתה לא מרגיש?
לא נורא...יש מועד ב´....אני יודעת שזה חומר משעמם....אבל אין ברירה....... אל תתאכזב....תמיד בפעם השניה יודעים יותר...סמוך עלי

yogibear

New member
מקסי סומך עליך ב % 100

אופס, שוב עירבתי סטטיסטיקה . כן את יכולה שלחרר, והמאסז´ שיחרור הפרקים התפוסים עלי

יש לי משהו להגיד בנושא

במשרד את אומרת? חחחחחח טוב אז אני נמצאת ב-1% אופססססס נפלט לי

גילה37

New member
אהבתי בגדול .....

אני כבר מוסרת לבוס שלי שכבר אין אעם להישאר כל כך הרבה זמן בעבודה ... ואח"כ עוד טוענים שאני רגועה אחרי העבודה.. תספרי להםם שאי אפשר שלא יוצא מזה כלום .. בעצם רק דבר אחד .. פ נ ט ז יה שלכם גילה

למעלה