חחחחחח אני זוכרת אותו ב.... ב..... בן שרעבי
M m G m New member 23/10/03 #84 תחתונים מה שכל המתמודדים (טוב נו, הרוב.. ) לובשים מתחת לבגדיהם... סתם עזבו אין לי משהו נורמלי ב-ת' ...אבל אתם עדיין יכולים להשתמש ב-מ' של התחתונים.....
תחתונים מה שכל המתמודדים (טוב נו, הרוב.. ) לובשים מתחת לבגדיהם... סתם עזבו אין לי משהו נורמלי ב-ת' ...אבל אתם עדיין יכולים להשתמש ב-מ' של התחתונים.....
נ נעלולית הפלא New member 23/10/03 #85 מרסל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif אמא של נינט האות הבאה ל'...
מרסל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif אמא של נינט האות הבאה ל'...
נ נעלולית הפלא New member 23/10/03 #89 הילדה הכי יפה בגן../images/Emo15.gif השיר ששרו נינט ושירי בספיישל סוכות... האות הבאה...נ'...
Z zvozda4ka New member 23/10/03 #94 ../images/Emo15.gif ממשיכה ת'משפט... טל לופסקו ובן שרעבי... לא היה לי רעיון אחר.. סורי...
ע עדייייייייייייייייי New member 24/10/03 #95 המילה באות י'!!!!!!! "יפה שלי"השיהשני שהם שרו בגמר עם אייל גולן... יצירתית אה?? חחח יאללה תמשיכו