לא אלך ממך יותר..... מתוך "אולי הפעם" בהשראת מושיקו איזה שיר.....להתעלף..
ט טל טל 20 New member 25/2/07 #21 לא אלך ממך יותר..... מתוך "אולי הפעם" בהשראת מושיקו איזה שיר.....להתעלף..
Y yuval755 New member 25/2/07 #22 כמה טוב שאת הדרך הקשה נורא..יש המשך כבר לא אלך יותר לבד את לצידי נמצאת
ס ספיר 2 New member 25/2/07 #24 פעם כל כך רציתי להיות כמו גיבור מלחמה רציתי להיות כמו נביא משוגע רציתי להיות כמו סבי הזקן רציתי להיות מה יהיה ---(המילים- "פעם", "להיות")-----
פעם כל כך רציתי להיות כמו גיבור מלחמה רציתי להיות כמו נביא משוגע רציתי להיות כמו סבי הזקן רציתי להיות מה יהיה ---(המילים- "פעם", "להיות")-----
פ פזית 1 New member 25/2/07 #25 מידי פעם, רק מידי פעם זה בסדר להיות קצת לבד כשיודעים שיש לאן לחזור ......
Y yuval755 New member 25/2/07 #30 לשתי ידייך, כן לידייך... שליטפו את פני בחום לשתי ידייך, כן לידייך שגירשו את הצער היום
ס ס א ל י האחת New member 26/2/07 #31 יד ביד אם רק תתן לי יד יד ביד נצעד את כל הדרך.... ( או משהו כזה)
ט טל טל 20 New member 26/2/07 #32 היום יום הולדת שמח היום זה יום כזה שבא לך לבכות משמחה.. חבר'ה אחלה שיתוף פעולה! שיהיה לכולנו לילה מקסים גדוש חלומות מתוקים! וסאלי..השיר שכתבת הוא לא של עופרה חזה?..
היום יום הולדת שמח היום זה יום כזה שבא לך לבכות משמחה.. חבר'ה אחלה שיתוף פעולה! שיהיה לכולנו לילה מקסים גדוש חלומות מתוקים! וסאלי..השיר שכתבת הוא לא של עופרה חזה?..
ט טל טל 20 New member 26/2/07 #33 עצמי עינייך ולכי לישון....... כי את מאור ראשון עובדת שמחה ושותקת קשובה ועוטפת.... השירשור שכתבתי למעלה התבלבל,הוא היה אמור להיות אחרי יובל 755
עצמי עינייך ולכי לישון....... כי את מאור ראשון עובדת שמחה ושותקת קשובה ועוטפת.... השירשור שכתבתי למעלה התבלבל,הוא היה אמור להיות אחרי יובל 755
ג גילי האילתית New member 26/2/07 #35 הולכת לאיבוד לנגד עיניי אל מקום.... שנטשתי פעם, כמו עבד נאמן להבל הזה......
ס ס א ל י האחת New member 26/2/07 #34 עפרה חזה לא טוב? טלט טל, אז מה שזה של עפרה חזה ז"ל? לא טוב? סתם, קלטתי שזה שירים של עמיר ואבי רק אחרי שכתבתי את ההודעה, פשוט זה בדיוק התנגן לי ברקע....
עפרה חזה לא טוב? טלט טל, אז מה שזה של עפרה חזה ז"ל? לא טוב? סתם, קלטתי שזה שירים של עמיר ואבי רק אחרי שכתבתי את ההודעה, פשוט זה בדיוק התנגן לי ברקע....