משחק

../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif

חידון-כללי דמויות הפעם(יש ניחוש..?) נכון-- איה
1. באיזה פרק התנשקו איה ואדם לראשונה ועל רקע איזה שיר? 2.איזה חידה איה פתרה לבד 15 שניות לפני שנגמר הזמן? 3.על איזה נושא בחרו איה ואדם להרצות בכיתה? 4.מה איה אוהבת בסנוויץ' שלה?(לילי הכינה לה..) 5.באיזה פרק קרתה התאונה הנוראית של המטוס 6. ובאיזה פרק ראינו אותה שוב אחרי זה? 7. מה איה רשמה בספר אורה הכפולה? 8. איזה סיסמא איה הציאה בשביל הג'ינגל של מולטי? ליהי לאב הילי

עונה ..

1. באיזה פרק התנשקו איה ואדם לראשונה ועל רקע איזה שיר?בפרק שהיה לאבי יום הולדת בחלק ב'. 2.איזה חידה איה פתרה לבד 15 שניות לפני שנגמר הזמן?החידה שהתשובה שלה היתה מים. 3.על איזה נושא בחרו איה ואדם להרצות בכיתה?אין לי מושג :-\ 4.מה איה אוהבת בסנוויץ' שלה?(לילי הכינה לה..)שוקולד עם בננה חתוכה דק דק 5.באיזה פרק קרתה התאונה הנוראית של המטוס?71 6. ובאיזה פרק ראינו אותה שוב אחרי זה? 7. מה איה רשמה בספר אורה הכפולה?ראיה loveמותם. 8. איזה סיסמא איה הציאה בשביל הג'ינגל של מולטי?שיר כזה ... לא ?

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה!!

1. באיזה פרק התנשקו איה ואדם לראשונה ועל רקע איזה שיר? אמ.. 15-16 ולא זוכרת איזה שיר חחח 2.איזה חידה איה פתרה לבד 15 שניות לפני שנגמר הזמן? החידה עם המים 3.על איזה נושא בחרו איה ואדם להרצות בכיתה? על..שכחתי חח 4.מה איה אוהבת בסנוויץ' שלה?(לילי הכינה לה..) שוקולד ובננות? חח 5.באיזה פרק קרתה התאונה הנוראית של המטוס? אממממ.. שבעים ו... 6. ובאיזה פרק ראינו אותה שוב אחרי זה? אממ.. פרק 81 7. מה איה רשמה בספר אורה הכפולה? ראיה לאב מותם 8. איזה סיסמא איה הציאה בשביל הג'ינגל של מולטי? מולטי.. מולטי.. חולצה שמתלבשת עלייך..

KiShKooSh

New member
נצל"ש- ראיתי את הקליפ...

של עוף גוזל הקליפ הראשון בחיים שלי שגרם לי להזיל דמעות זה שיר קלאסי, שיר מדהים והמילים שלו חזקות והביצוע פשוט מדהים פשוט ירדה לי דמעה באמצע הקליפ השיר מרגש הקליפ מרגש אריק איינשטיין מרגש מאוד, אתם קולטים אותי באמצע הקליפ פשוט דומעת...

Rioter

New member
והיה שם מיכאל במדים, אז בכלל. ../images/Emo6.gif

.. רק אל תבכי.

Rioter

New member
אריק איינשטיין באמת מדהים ../images/Emo12.gif

אבל אין על שלוימ'לה 3>.

KiShKooSh

New member
אהבתיה../images/Emo99.gif

אני יודע זאת פתאום אהבתיה פתאום עכשיו, פתאום היום
!| בגן העדן של ילדות אשר היה פורח
הייתי חלק מהנוף היום אני אורח

Rioter

New member
אני חייל, ואל תבכי לי ילדה,

אבל אני חיייייייללללללללל (זה השיר שלי ושל ידידי החייל. אבל במקור, הוא של שלמה. D: )

KiShKooSh

New member
../images/Emo3.gif

ורק דבר אחד מוזר.... זו שמשחקת חברה של מיכאל בקליפ, נראת צעירה יותר ממני
מעניין בת כמה היא

KiShKooSh

New member
סיסמת בחירות../images/Emo12.gif?

מה הוא מנסה להתקבל לעה"י? הא
, הוא כבר שם

Rioter

New member
XD@!#@!

זה מזכיר לי את מסע הבחירות של חלי (טל פרידמן) מארץ נהדרת, זה היה גדול. "חללללייייייי, יש כבוד!"

למעלה