משחק

../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif

כולם מתלוננים אוף משעמם אוף כמה יבש אוף ואוף ואוף... אז החלטתי לעשות משהו שאולי תקראו לזה משחק או אולי לא.. בגלל שצהטרפו כמה וכמה חדשים (ולא חבר כאלה
) אז אני רוצה להכיר את כולם ואני בטוחה שכולם רוצים להכיר אותם!!! אז כול אחת ואחד...שימו פה תמונה שלכן/ם ותירשמו כמה פרטים חשובים עלייכן!/עלייכם! תהנו!

חבר=חסר...

אני אתחיל...טוב אז כככה קוראים לי ספיר אלפסי אני בת 12 אני גרה בכפר-יונה ויש לי 2 חברות מדהימות (לא רק 2 כן?!) שקוראים להן מלודי ודיקלה המאמי אני ו5 פורומים:) הנה האייסי ששלי=>327182556 המסן שלי=>[email protected] ביי ביי אה ושחכתי את הכי חשוב אני שרופהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה על מאיה בוסקילה (מין הסתם)

אניי../images/Emo9.gif

ממ הודיוש
בת 14 וחצי
ממ גרה בחיפה יותר נכון בקריות
מאיה בוסקילה ה כ ל בשבילי ואני לא אתחיל לכתוב פה רשימת מילים עליה כי.. רגש אי אפשר להביע על דף! מאיוש שלי רק שתדעי ש-\> you always be my only beautiful LOVE
ת מ י ד=>עד הקבר ומ-ע-ב-ר
#הודיוש#

מלודוש

New member
אני ;]]]]]]

**אני חולת שופינג... אני עושה שופינג כימעט כל יום.. **אני מטורפתת על קרפ צרפתיי!!!!! **נפלה לי היום שן
**יש לי אובססיה מטורפתת לבריכהה&ים... **אני שונאתת חורףףףףףףףף!! וחולה על קיץץ ;]]] **אני ילדה מופרעתתת ^^אהמ אהמ^^ ותמונתיייייייייייי

sapiroooosh

New member
אני

קוראים לי ספיר אני גרה בחור ליד כפר יונה... (פרדסיה) אממ אני בת 15 וחצי אני מטורפת על מאיה כבר כמעט שנתיים.. אוהבת שופינג בטרוף (טוב מי לא?!?!) גמני שונאת חורף ואוהבת קיץ אוהבת ים.. שונאת בריכה!!! ושונאת אבל שונאת בדם שלי את רוני גואני (סופרסטאר???) ואממ תמונה--> אין לי תמונות טובות במחשב שיהיה לי אני ישים...

אני=]]

1.מאוהבת בנסיך שלי.. 2.מתה על שופינג:]עושה אם יוצא לי.. 3.מתה על מושה שלי החצי השני שלי.. 4.אהמ אהמ ולה על קרן ארביב חחח 5.מאוהבת במאיה בוסקילה 6.בת 12 פחות מחודש 7.מכפר יונה=]]רולז 8.קוראים לי נוי=]]ואני אוהבת ת'שם נוני כי ככה רוב החברות קוראות ליי.. עזבתי לצמיתות חחח=]]וואי וואי אין לי פה תמונהה איך שיש לי אני מעלה ובוא נגיד שאתם לא צריכים את התמונה שלי פה..אני לא ממש יעזור לכם עם התמונהה

למעלה