אל תצעקי עליי! חצופה
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 20/1/06 #37 אז הסימני קריאה האלה הם בטח לקישוט נכון? והייתי מציעה לך להשתמש קצת בחוש הומור....קצת..
ח חולה על מאיה New member 21/1/06 #40 מה הקשר!??!?!?מה את רוצה??? זה היה הכי קרוווב!! מה את ישר מתנפלתתת!!
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 18/1/06 #18 אני מאוד שמחה שאתם רוצים! וואלה יופי! כל אחד פה רוצה ככה ורוצה ככה, אני רוצה 1000000 דולר, יש לכם לתת לי?
אני מאוד שמחה שאתם רוצים! וואלה יופי! כל אחד פה רוצה ככה ורוצה ככה, אני רוצה 1000000 דולר, יש לכם לתת לי?
S sivan1207 New member 18/1/06 #19 יופייי יופיי הרסתם ת'משחק חחחחחחחחח זה משחק לא אוף חחחחחחח סתם סתם.. ואגב נוי לא שומרת תמונות...חח צילמתי את זה.....מהפנאי פלוס באותו הרגעץץץ
יופייי יופיי הרסתם ת'משחק חחחחחחחחח זה משחק לא אוף חחחחחחח סתם סתם.. ואגב נוי לא שומרת תמונות...חח צילמתי את זה.....מהפנאי פלוס באותו הרגעץץץ
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 19/1/06 #27 הם משלמים כמו גדולים...ממה נראה לך אני קונה לך את הבגדים אה?! מהכסף שאני מקבלת בביטוח לאומי??
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 19/1/06 #30 שלילי חזק...אני הולכת על מקורות פרנסה זמינים שיענו על צרכיי ועל צרכייך... אני אוהבת הרבה כסף....
S sivan1207 New member 19/1/06 #31 אוייששש רותםםםםםםםםםםם הכייי תנוחי חחחחחחח סתם כפרע עלייך זונה שלי