משחק

../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif

היי! עשיתי משחק חדש.. טוב נכון יש כל צבעים למשתמשים? לדוגמא ביקי הפכה לאדומה ובן וליהי כחולים? אז המצאתי משחק שבו אני אתן שמות של צבעים ואתם תגידו מי צריך להיות בצבע הזה. לדוגמא:ירוק-פעילים בפורום ואתם יכולים גם לכתוב למי זה שייך לדו גמא הירוק אני יכולה לכתוב אותו לחן(ולעוד מלא משתמשים רק נתתי דוגמא) אפשר גם לשנות את הצבעים שכבר יש בתפוז : כתום(תפוז אנשים),אדום (שחקנים וביקי חחח),כחול (מנהלים) טוב אז אלו הצבעים: כחול- אדום- כתום- צהוב- סגול- ירוק- ורוד- אפור- לבן- שחור- טורקיז- תכלת- כסף- זהב- ואם יש צבע שלא הוספתי ואתם רומים לכתוב אז סבבה טוב אתם יכולים להתחיל!

54316

New member
עונה

כחול-KiShKooSh אדום-בן וליהי כתום-בלינדה belinda צהוב-לי!! סגול-ליהי לאב הילי ירוק-R o n 2 5 6 ורוד-אמי המתוקונת אפור-Oshi love Tamir לבן-עמרי הכרמלי שחור-O r c h i d טורקיז-nadav1232 תכלת-מיכאל תתחתן איתי כסף-ברני האחת זהב-chen010189

m o g b a l 5

New member
../images/Emo109.gif זה מה שהיא רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

KiShKooSh

New member
תודה על הכחול../images/Emo3.gif

כחול(לכיוון גוון טורקיז) IT'S MY COLOR...

../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif+../images/Emo138.gif

כחול- בן אדום- ליהי כתום- תפוז אנשים מודיע צהוב- בלינדה סגול- נדב ירוק- נעה בקולנוע ורוד- כל המעריצות של אדם אפור- רון לבן- נעם שחור- אני ((השם משתמש שלי בשחור לא?!)) טורקיז- אמי המתוקנת תכלת- אשרת כסף- ביקי זהב- חן

../images/Emo42.gifאני../images/Emo29.gif

כחול-ליהי אדום-ביקי כתום-ילד דימוני צהוב-נדב סגול-נעה ירוק-מוריאל ורוד-תפוז אנשים מודיע אפור-בן לבן-תפוז אנישים שחור-הנהת הפורמים טורקיז-עמרי כרמלי תכלת-אמי המתקנת כסף-נעם זהב-אני

למעלה