Whole again אממ משהו קל :) " מחר יהיה יום חדש ואני אברח מכאב לב...."
K kittens number 1 fan New member 12/1/04 #24 שורה "היית מדבר על הדברים שבאמת רצית לעשות" זה קל.... לדעתי
E Eden McFadden New member 12/1/04 #27 אבל AKitten כבר שם או שמה אני ממש לא יודעת מי זה, בלי להעליב... אז תמשיכו מהשורה הנ"ל
E Eden McFadden New member 12/1/04 #31 אה, סבבה, סליחה ששכחתי את שמך "לקחת אותי למקומות שאני בחיים לא הייתי מסוגלת ללכת"
A Adi McFadden New member 13/1/04 #33 Right Now!!!! נכון?! אז אם אתה מרגיש כאילו אתה הולך לשום מקום אני אראה לך דברים שאנחנו יכולים לחלוק (????????????????)
Right Now!!!! נכון?! אז אם אתה מרגיש כאילו אתה הולך לשום מקום אני אראה לך דברים שאנחנו יכולים לחלוק (????????????????)
E Eden McFadden New member 13/1/04 #34 Follow Me אני לא רוצה ללכת לאן שאתה רוצה ללכת, כי כשאתה הולך אתה זז לאט מידי
E Eden McFadden New member 13/1/04 #40 If You Come Back To Me בזמן האחרון בחיים שלי אני מוצאת שאני חזקה יותר אם אני אדמיין את עצמי לא יותר מתחת לכישוף שלך
If You Come Back To Me בזמן האחרון בחיים שלי אני מוצאת שאני חזקה יותר אם אני אדמיין את עצמי לא יותר מתחת לכישוף שלך
ד ד נ ד ו ש New member 13/1/04 #41 Bye Now נראה לי שאנחנו היחידות במשחק פה.. חיח נתת לי את כל האהבה שהייתי זקוקה כדי לשרוד...