משחק

../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif

טוב- אז ממש, ממש, אבל ממש (!) משעמם לי! מכיוון שאני לא האדם הנחמד ביותר בעולם, החלטתי לגרור את כולם למטה עם סיבלי... אחרי מחשבה מאומצת, עלה בדעתי ליצור את המשחקון הבא שישא את השם "קומיקס-אלאניס"!!! (טוב, זה לא בדיוק קומיקס, זה יותר סיפור בתמונות, אבל מדובר בהבדל שולי, מזערי וקטנטן...). אז ככה- מכיוון שכולנו פה מאוד אוהבים את אלאניס, אני מניחה שלכולם יש ולו מספר מועט של תמונותיה. אי לכך ובהתאם לזאת כל אחד ואחת מאיתנו יכולים לבחור מספר תמונות, ובאמצעותן להמציא סיפור (לאו דווקא משהו שקשור לאלאניס- זה יכול להיות כל דבר שבעולם!!!). כללי המשחק הם: -יש להשתמש בלפחות שלוש תמונות -רצוי לא להפריע באמצע סיפור של מישהו אחר, כדי לא לקטוע את הרצף -בסוף כל סיפור יש לרשום את המילה "סוף" קפיש??? כן,כן... אני יודעת שאני מצטיירת פה כטיפל'ה...מממממ... מאותגרת שיכלית, אבל ממש ממש משעמם לי!!! טוב, אז אני אתחיל! בהצלחה לי!

.....1.....

היה הייתה, בארץ רחוקה רחוקה, בחורה צעירה, יפה וחכמה עד מאוד. למרות כל הכישרון העצום שהיה טמון באותה נערה, היא חשה מבוזבזת,ולא מצאה את מקומה בעולם הגדול. לעיתים קרובות מידי היא מצאה עצמה שרועה על מיטתה שבחדרה, ומהרהרת לעצמה על משמעות החיים...

.....2.....

אותה נערה הגיעה במהרה למסקנה שעד עכשיו היא פחדה להעז ולחיות את החיים על משמעותם השלמה והאמיתית. היא הבינה שלאחרונה היא הייתה מרוחקת מידי, והסתכלה על כל העולם מהצד, וראתה הכל רק בשחור ולבן...

....3.....

באותו הרגע היא החליטה שמעכשיו והלאה היא תיישיר את מבטה קדימה, אל המציאות, ותתחיל לבחון את חייה!

....4....

היא הבינה שכעת היא צריכה להתבונן טוב טוב במראה ולבחון את עצמה ולברר מי היא באמת...

....5....

היא החליטה לבדוק את היכולות שלה ולהרחיב אופקים. מאז ומתמיד היא רצתה לדעת לנגן, אבל אף פעה לא האמינה בעצמה ומעולם לא חשבה שתיהיי טובה בזה.למרות כל זאת, היא החליטה שאין דבר העומד בפני הרצון- והחלה ללמוד לנגן על גיטרה... היא הייתה ממש טובה בזה!!!

....6....

משם הדרך הייתה קלה וקצרה, והנערה מצאה עצמה מתעניינת בעוד סוגים של אומנות- כמו תחום הציור...

....7....

אך למרות כל זה, היא עדיין הרגישה לפעמים מעין הרגשת רייקנות. היא רצתה מעבר לזה... במהרה היא מצאה את עצמה מתעניינת בדת וברוחניות. היא הרגישה שזה גורם לה להיות יציבה ושלווה יותר, אך במקביל לזה, הנערה שלנו החלה לפתע גם...

....10....

היא לא הפסיקה לזעזע ולשבור מוסכמות!!! (וזה גם בא לידי ביטוי בבגדיה הנוראיים והנועזים שהיא לפתע סיגלה לעצמה...). הנערה לא הבינה איך זה ייתכן- איך זה יכול להיות שמצד אחד יש לה נפש של אומנית רוחנית, ותוך כדי, מצד שני, היא מופרעת קטנה... הנערה לא ידעה מנוח , והחליטה שזה הזמן הנכון להתייעץ עם מישהו...

....11....

הנערה תמיד העריכה אנשים מבוגרים ממנה- היא ראתה בהם אנשים חכמים עם נסיון חיים עשיר. הנערה החליטה לפנות ל... סבא שלה (אבל איזה סבא!!!) סבה, שהיה אדם חכם מאוד , הסביר לה שזה ממש טיבעי שיש בה הרבה צדדים , שלעיתים אף מנוגדים זה לזה. בכך הוא למעשה לימד אותה את הדבר הכי חשוב שצריך לדעת בחיים, וזה ש...

....12....

כל אחד מאיתנו (ולפיכך- גם היא) מורכבים מאלפי, לא- ממיליוני , חלקיקים זעירים, פרצופים שונים, צדדים קוטביים והמוני אנקדוטות קטנות, והם אלו שמרכיבים את הפאזל הענק והמופלא הזה שנקרא... אנחנו... ובעקבות השיחה העמוקה הזאת, הבינה הנערה שאין כל רע בלשבור קצת את המסגרת, בלהשתנות ולהתפתח ובלסגל סגנונות שונים של אורח חיים! העיקר הוא להרגיש שלם עם עצמך, לקבל אחרים ולכבד אותם על החלטותיהם והחשוב מכל....להנות!!! ס-ו-ף!!! נ.ב- בלי שהתכוונתי, יצא לי מסר סמוי שכזה... אני מקווה שאתם מסכימים איתי, ושתפנימו את זה... אתם מוזמנים לנסות לעשות סיפור-בתמונות משלכם... בטוחה שיצא לכם יותר טוב :) :) :)

AlanisJunkie

New member
במילה אחת: וואוווווו!

מדהים! רעיון מקורי וביצוע ענק! אהבתי את המסר, הוא נכון מאוד. כל הכבוד על הביצוע! יצא מ-ש-גע..

למעלה