משחק

American Girl

New member
../images/Emo103.gifמשחק../images/Emo103.gif

הוא לקוח מפורום ג'ניפר שלקוח מפורום כריסטינה.... צריך לשרשר כמה שיותר סיבות כל הודעה סיבה... ללמה אנחנו אוהבים את ניקול

Padme Amidala

New member
יש מלאאא סיבות!

אני אתחיל מהחשובה ביותר: כי היא אחת מהשחקניות הטובות והרציניות ביותר שיש היום! ושחקנית הוליוודית שהיא גם טובה וגם מצליחה זה דבר די נדיר כיום...

Velma Kelly

New member
:)

אני מניחה שבגלל שיש בה איזושהי קלאסיקה כזו של השחקניות האמיתיות. משהו שטייל שנות ה-40 וה-50 (לא שהיא נראית זקנה!!) היא פשוט לא כמו רוב השחקניות היום שהכל סביב התלבודות החושפניות\זונתיות האלו.. יש בה קלאסיקה של שחקנית אמיתית. זה למה..

shiray

New member
בגלל הגיוון

היא אחת השחקניות הבודדות שפשוט כל סרט שלה שונה לגמרי מהקודמים! אין ז'אנר אחד שהיא לא שיחקה בו; אין צבע שיער שלא היה לאף דמות שלה; אין מצב משפחתי שדמות שלה לא הייתה בו וכ"ו. בזה היא שונה מכל השחקניות שעולות לראש שלי כרגע ואני ממש אוהבת את זה אצלה! אז נכון שאת הפיסמייקר לא הכי אהבתי אבל עדיין היא שיחקה בו מדהים, הוסיפה פמיניזם והפכה אותו לסרט הפעולה הכי נסבל עליי- וגם זה הישג מרשים.

בגלל שהיא יפיפייה והיא שרה מדהים

לדעתי בכל אופן... (זה כמובן בנוסף לסיבות שכבר נאמרו)

shiray

New member
בגלל העיניים!!!!

אין משהו שכחול יותר מהעיניים שלה! ותמיד דבר ראשון שאני מסתכלת עליו זה העיניים... אוףףף למה יש לי עיניים חומות?!?

American Girl

New member
בגלל הרגליים../images/Emo70.gif

הרגליים הכי יפות ההוליווד..... תמשיכו זה נחמד...

Padme Amidala

New member
הי הי הי!!

הרבה פעמים זה גם צורת העיניים, לאו דווקא הצבע- למרות שאצל ניקול זה גם הצבע המדהים וגם יש לה עיניים ממש גדולות. חוץ מזה יש את נטלי פורטמן וקתרין זיטה ג'ונס, לשתיהן יש עיניים חומות והן גם מהממות ביופיין!

shiray

New member
בגלל שהיא מציאותית

והיא לא נהייתה סנובית בגלל שהיא מפורסמת. היא עדיין מבקרת בבתי חולים לילדים, לוקחת 3 ילדים שההורים שלהם נטשו אותם ליום כיף וכ"ו. והאמת שחשבתי על סיבה רק כדי לענות לך כי אמרו שצריך סיבה בכל הודעה...בכל אופן בואי נגיד שאם הייתי מתקרבת לקתרין או נטלי לא הייתי מתלוננת...

Padme Amidala

New member
אין לך מה להתלונן לגבי המראה שלך!

את נראית מעולה! אם יש פה מישהי שצריכה להתלונן על המראה שלה, אז זאת אני...

shiray

New member
את נראית טוב!

אני סתם נראית רגילה... אין במראה שלי שום דבר מיוחד. אם אני אתאר את איך שאני נראית נראה שיש עוד כמה מליונים מתאימות בדיוק לתאור הזה... בכל אופן הנה עוד סיבה בשביל השרשור: בגלל שהיא אוהבת ילדים. היא ממש ממש אוהבת ילדים ברמה עצומה ומאוד רגישה לילדים שסובלים וזה ממש מרגש לראות את זה.

Padme Amidala

New member
נו באמת..

תאמיני לי שאני מכירה הרבה בנות שהיו רוצות להיראות "רגילה" כמוך! ואני לא נראית טוב בכלל!! וסיבה לניקול: בגלל המבטא שלה. אני מתה על מבטא אוסטרלי!

עכשו אני אז כולם לזוז

כי .... 1. היא מושלמת 2. היא מדהימה 3. היא כישרון נדיר 4. כי זו היא

Padme Amidala

New member
בגלל שהיא לא מסתירה את הרגשות שלה!

למשל במסיבת העיתונאים השנה בלונדון, שהיא באה כדי לשווק את "השעות", הודיעו לה ממש מול המצלמות שהיא קיבלה מועמדות לאוסקר על השחקנית הטובה ביותר, והיא הייתה בהלם... יש אפילו תמונה שלה (נראה לי ששירה שמה את זה בשירשור התמונות המצחיקות) שהיא עם פה פעור מרוב הפתעה ברגע שהכריזו על המועמדות שלה!

Padme Amidala

New member
טעות שלי...

לירון שמה את התמונה המדוברת... בכל מקרה שתיהן עשו את השישור הנפלא הזה, שעדיין שמור בטאגליינס!

N i c o l e

New member
חוץ מכל מה שכולם אמרו-

בגלל הקול שלה, לא רק כשהיא שרה, גם כשהיא מדברת. הוא קול רך כזה ותמים. גם לקליסטה פלוקהרט ומישל פייפר יש כזה קול. את כל אלו אני אוהבת....

למעלה