אני ספרדית וקצת יפנית וערביתXD מי שמתחתיי אוהב לשמוע את BLG [ויבוא לקומונה שלהם, אם הוא עדיין לא שם]
M May Music New member 26/10/07 #40 אני../images/Emo3.gif ספרדית וקצת יפנית וערביתXD מי שמתחתיי אוהב לשמוע את BLG [ויבוא לקומונה שלהם, אם הוא עדיין לא שם ]
אני../images/Emo3.gif ספרדית וקצת יפנית וערביתXD מי שמתחתיי אוהב לשמוע את BLG [ויבוא לקומונה שלהם, אם הוא עדיין לא שם ]
S shiraz cohen New member 26/10/07 #41 אניאניאני. ../images/Emo99.gif מי שמתחתיי... שומע את ברייקינג בנג'מין.
F Fade To Black x3 New member 26/10/07 #42 BB ../images/Emo99.gif מי שמתחתי שומע ואוהב את מיי כאם [ונראה לי שיש כאן הרבה כאלה ].
F Fade To Black x3 New member 26/10/07 #44 אבל את לא בפורום שלהם../images/Emo88.gif או שאני טועה? ואני מאמינה^^ למי שמתחתי יש מעל ל15 דיסקים מקוריים. P:
אבל את לא בפורום שלהם../images/Emo88.gif או שאני טועה? ואני מאמינה^^ למי שמתחתי יש מעל ל15 דיסקים מקוריים. P:
ש שיקי פריקי New member 26/10/07 #45 ../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif אנלא בפורום שלהם כי הוא המוני והכל זה: פררררררראנקQE@! או ג'ראררררררררררררד&^%#& או פרארררררררררררד^%$@& ואנלא אוהבת ככה. מי שמתחתיי אהב את השיער של היילי בצבעים של צהוב-כתום-וכו'. [הצבע שיש לה בקליפים מריוט.]
../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif אנלא בפורום שלהם כי הוא המוני והכל זה: פררררררראנקQE@! או ג'ראררררררררררררד&^%#& או פרארררררררררררד^%$@& ואנלא אוהבת ככה. מי שמתחתיי אהב את השיער של היילי בצבעים של צהוב-כתום-וכו'. [הצבע שיש לה בקליפים מריוט.]
X xXx Lilo xXx New member 26/10/07 #47 אני ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif חחח הייתי מכורה פעם לפטל לימון - עכשיו פחות ויותר למנטה אפרסק XD מי שמתחתיי שומעת מוזיקה עכשיו [חסרת מקוריות]
אני ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif חחח הייתי מכורה פעם לפטל לימון - עכשיו פחות ויותר למנטה אפרסק XD מי שמתחתיי שומעת מוזיקה עכשיו [חסרת מקוריות]
ש שיקי פריקי New member 26/10/07 #51 אני../images/Emo28.gif מנטה אפרסק, ליאת? לאן התדרדרנו? מי שמתחתיי אוהבת אייסקפה
M MyUsedRomance New member 26/10/07 #52 אני../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif דה יוזד מי שמתחתיי שמעה את הקאבר של וונילה סקיי לאמברלה וחושבת שהוא פשוט אחד הקאברים הגדולים שיש!
אני../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif דה יוזד מי שמתחתיי שמעה את הקאבר של וונילה סקיי לאמברלה וחושבת שהוא פשוט אחד הקאברים הגדולים שיש!
M mafakit New member 26/10/07 #57 כל כך!!!|אלפקה|../images/Emo218.gif לדעתי הוא יותר טוב מהמקורי.. מי שמתחתיי מנגן על משו.. [עכשיו יסמין תגיד את כל הכלי-נגינה שהיא אי פעם נגעה בהם.. ]
כל כך!!!|אלפקה|../images/Emo218.gif לדעתי הוא יותר טוב מהמקורי.. מי שמתחתיי מנגן על משו.. [עכשיו יסמין תגיד את כל הכלי-נגינה שהיא אי פעם נגעה בהם.. ]
ש שיקי פריקי New member 26/10/07 #58 אני מנגנת../images/Emo28.gif פסנתר. הידד. מי שמתחתיי אוהב לשיר ביחד עם המוזיקה שהוא שומע. [לשיר עם הזמר/ת או הסולן/ית של הלהקה]
אני מנגנת../images/Emo28.gif פסנתר. הידד. מי שמתחתיי אוהב לשיר ביחד עם המוזיקה שהוא שומע. [לשיר עם הזמר/ת או הסולן/ית של הלהקה]