משחק חדש

../images/Emo103.gif משחק חדש../images/Emo103.gif

כדי לצנן קצת את האוירה שיש בפורום בעקבות הדיוידי, כדי לקבל את החג בברכה וסתם כי בא לי
"השאלתי" משחק מפורום אחר והבאתי אותו לכאן.... חמישה דברים שלא ידעתם על... במשחק הזה יש לכל אחד הזדמנות לספר לנו כמה פרטים מעניינים שלא ידענו עליו ... וזאת גם הזדמנות בשבילנו להכיר אחד את השני קצת יותר טוב... בחר 5 פריטים מעניינים על עצמך, שכנראה לא ידועים לפחות לרובנו... רצוי לא לגמרי טריביאליים, שיהיה מעניין, אבל הכל יתקבל בברכה...
זה יהיה מאוד נחמד אם כולכם תשתפו פעולה
בהצלחה

חמישה דברים שלא ידעתם עליי ../images/Emo9.gif

אני מאוד אוהבת לצלם ולצייר ובעיקר לשלב בין השניים (וזה לא אומר שיש לי כישרון גדול...
)
אני כותבת גם בפורום בנות ללא אם... דבר שמאוד השפיע על החיבור שלי לריטה ולמוזיקה (האובדן כמובן... לא העובדה שאני כותבת שם
)
יש לי שלושה אחים גדולים ואחות קטנה, אחיינית ואחיין מדהימים ועוד אחד/אחת בדרך
אני שנאת עגבניות!!!!!! ממש נגעלת מהן (חוץ מבפיצה או פסטה). לעומת זאת אני ממש מכורה לשוקולד!! במבה וקולה (ועדיף כולם ביחד
)
התכנון שלי זה לחסוך ולטוס לטייל/ לעבוד באוסטרליה- תילאנד ("לפעמים חלומות מתגשמים....") ואחר כך ללמוד קידום נוער בבית ברל... שיהיה לילה טוב, סופשבוע רגוע וחג שמח ולכולנו

אני ינסה לעשות את זה מעניין

יש לי חולשה מטורפת לאנשים שיש להם ש מוזרה
אנחנו רק 2 אחיות(שזה די משעמם) אבל אני לבד בבית כי אחותי התחתנה.
אני לומדת כרגע חינוך מיוחד למשך ה-4 השנים הבאות בעזרת ה
אני חולה על הכנרת!!! לא בריכה ולא ים
אני אוהבת תימנים
ואת המוזיקה שלהם יאלה תשתפו פעולה אחלה של משחקון

pc girl

New member
:)

1. אני מכורה לשוקולד... עד כדי כך שלפני שנה התחילו לי כאבי ראש נוראיים ולא ידענו ממה זה... ולקחו אותי לנירולוג ילדים והוא אמר לי להפסיק לאכול כ"כ הרבה שוקולד עד שזה עבר
2. אני אוהבת לתכנת... לבנות אתרים תוכנות וכאלה
3. יש לי עוד 4 אחיות גדולות (5 בנות
) 4. אני מכורה לסדרה קרובים קרובים חחח יש לי את כל הפרקים
5. אני רוצה ללמוד בעתיד מחשבים ^^ :) אחלה משחק! :)

Dug E

New member
אחלה רעיון../images/Emo13.gif

* אני אלרגי לאבטיח * בבית חייב להיות קבוע במבה (רצוי אסם) ורדבול...משהו שכל יום אני שותה ואוכל יחד,אני ממש מכור. * כל החיים שלי שתיתי כוס קולה אחת (וטגם זה בקושי) * שהייתי קטן והיו מושיבים אותי לראות פרפר נחמד הייתי ממש בוכה בהיסטריה כי פחדתי מדודו זר. * עד לפני כמה חודשים ציחצחתי שיניים במשחת ילדים כי אני לא סובל מנטה. את המשחה איכשהו למדתי לסבול לפני כמה חודשים. * לא מסוגל לדעת בדגים,כל סוג של דג שיתקרב לקיבה שלי או מספיק רק הריח אני מסוגל להקיא ולהיות חולה שנים וזה ממש לא מצחיק
.

nizzan

New member
גם אני..

למדתי שירה באופן מקצועי במשך חמש וחצי שנים וחלום חיי זה להיות יום אחד זמרת.
אני כותבת שירים, בעיקר למגירה.
אחד התחביבים הרציניים שלי הוא עריכת מוזיקה/תמונות/וידאו - חלק מהעיצובים באתר ריטה סטאר הם מעשה ידיי.
אני אוהבת לאפות, אני מסוגלת לאפות אינספור סוגים של עוגיות ועוגות ביום אחד.
עוד חודש וחצי אני משתחררת מהצבא לאחר שירות קבע (קצינה בחיל מודיעין). אחלה שאלון דניאל..

michalm83

New member
ועכשיו תורי ../images/Emo9.gif

נדרסתי ע"י נהגת שקיבלה רישיון שעתיים לפני כן...
התגייסתי לצבא (לשירות מלא) מתוך בחירה (ללא ספק, ההחלטה הכי חשובה שלי)...
אני אבו-נזק מהלך, נתקעת בקירות, בפינות, מקבלת מכות במקומות מוזרים ולא מוכרים (חלאס מיכל, לגוף כבר נמאס
)...
אני סטודנטית שנה ב' (עוד מעט) לעיצוב פנים, אמממ מתה על היצירה... אוהבת צילום, פיסול, ציור, מחשבים, עיצוב אתרים וליצור וליצור... כמה שאפשר... כמה שיותר...
בין כל הדברים שעשיתי ויצרתי, היצירה שאני הכי שלמה איתה כרגע זה "ריטה סטאר"... כל עיצוב, תמונה והחלטה כזו או אחרת עוברת אצלי בעורקים הכי פנימיים בגוף... היו עליות וגם ירידות... אבל בעיקר המון המון המון אהבה.... לעשייה הזו, ליצירה הזו....

Dug E

New member
קרעת אותי עם האבו נזק../images/Emo6.gif

גם אני משהו כזה..

ofek777

New member
אני אנסה גם....

אם יש משהו שאני אוהב זה את הים ובכלל כל מה שקשור למים (חורף בעיקר !!!)
אני נשוי כבר שנתיים לאישה מדהימה
אני מאוד אוהב לצעוד וללכת מרחקים ארוכים גם ללא מטרה (ספורטיבי משהו)
אני מאוד מתחבר לשירים ומוסיקה, בעיקר בעברית
אני מאוד אוהב לקרוא וללמוד דברים חדשים חג שמח אנשים טובים

גם אני ../images/Emo70.gif גם אני ../images/Emo70.gif

הי לכולם וחג שמח
אז ככה... - אני סטודנטית לביולוגיה
- יש לי חבר כבר שבע וחצי שנים
- אני חולה על חתולים בכל צורה, צבע ומין
- יש לי זכרון מטורף לפרטים קטנים ושוליים (תשאלו את חבר שלי...)
- בפעם הראשונה שהציעו לי לבוא להופעה של ריטה (לפני 10 שנים בערך) אמרתי ש"עם כל הכבוד לריטה, 100 ש"ח לכרטיס זה מוגזם" (במילים אלה ממש
) מי ידע שכעבור מספר שנים מאז אני אוציא מאות שקלים על הופעות של ריטה ודיסקים שלה
חג שמח לכולנו !

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo185.gif../images/Emo103.gif5 דברים עליי../images/Emo41.gif

* אני ילדה שמאוד נוח לחיות איתה, שקטה ולא דורשת דבר מאיש. * בגיל 10 גילו לי ביד שכתם הלידה שלי מתפתח לגידול סרטני, שנה וחצי אחר כך הסירו אותו בניתוח ארוך. * אני מאוד אוהבת נשים בהריון כי לדעתי זה מיצוי מקסימלי של הדבר הכי מופלא שבנו (הנשים) * אני לא מרבה לדבר עם אנשים על עצמי, אין עד היום אנשים שיודעים עליי דברים שאיש לא יודע מעבר לפרטים הכללים עליי (שם, גיל, ת.לידה...) * אני כותבת המון מתוך צורך להוציא מעצמי דברים רעים שאני לא רוצה לחשוב עליהם. בכל סוף שבוע תוכלו לראות אותי בחוף הים- משליחה מהמזח בקבוק סגור בתוכו כל מה שכתבתי- לים.
* *
=מיכל

למעלה