משחק חדש!

cosefi15

New member
../images/Emo103.gifמשחק חדש!../images/Emo103.gif

אוקי מטרת המשחק שהמצאתי היא לזהות את השיר, אני אתן פה חלקיק שניה או כמה שניות של שיר של שאניה בעיוות ועליכם יהיה לזהות את השיר.. נשמע קל? לא נראה לי. מערכת תפוז לא נותנת להוריד קבצי MP3 כאן ולכן מה שעליכם לעשות הוא לקחת את הקובץ שאני שם פה (כאשר את הסיומת שלו קבעתי כ DOC) ולהכניס אותו לוינראר Winrar שלכל מחשב יש את התוכנה הזאת לכאשר הקובץ נמצא בתוך הווינראר יש לשנות את הסיומת שלו ל MP3 - שימו לב, כך סתם הקובץ לא יעבוד - יש להכניסו תחילה לווינראר בעוד כמה דקות אראה איך עושים זאת ולבסוף אשים את קובץ השיר.

cosefi15

New member
הסבר - פעולה ראשונה!

1. לוחצים על קובץ ה DOC לחצן ימיני ובוחרים באפשרות שמסומנת בתמונה.

cosefi15

New member
פעולה שלישית!

3. כעת נפתחת קופסאת ווינראר ששם רואים את הקובץ שבחרנו בחורים אותו ולוחצים עליו לחיצה אחת כך שתתאפשר לנו אופציית שינוי השם.

cosefi15

New member
פעולה רביעית!

4. משנים את סיומת הקובץ ל - MP3 כפי שניתן לראות בתמונה - ולאחר מכן פותחים את הקובץ ה MP3 כקובץ רגיל של שמיעה.. תהנו! ובהצלחה!

cosefi15

New member
או במקום - ללחוץ על ההורדה עם

קלילק הימיני בעכבר ולשמור את קובץ בסיומת mp3

bigblabla

New member
איזה קל

If You Wanna Touch Her, Ask באמת ספי, יופי שלא שמת יותר קצר יא קמצן.

MiriOrit

New member
ספי! כל הכבוד על ההשקעה..

אני לצערי רוב היום בעבודה ואין לי איך להוריד את זה..

Eilleen

New member
she's not just a pretty face

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע את If you wanna touch her ask בחיים לא הייתי מנחשת

למעלה