משחק חדש

Velma Kelly

New member
../images/Emo103.gifמשחק חדש../images/Emo103.gif

מבית היוצר של "השעה 3:30 בלילה, אני עצנית ויותר מידי שטויות בראש" אני גאה להציג בפניכם: Gilmore Girls Fight
מכירים את התוכנית "קחי אותי שרון"? יפה. אז זה בכלל לא כמו זה
אבל, מכירים את התוכנית שהייתה פעם בערוץ MTV שהזמרים הלכו מכות? זה בערך כמו זה.. איך משחקים? כל 4 ימים אני מציגה 2 דמויות מהמשחק (הם יכולת לחזור פעמיים) וסיבה למה להם לריב. כל אחת (אחד?
) ירשום בנושא ההודעה במי היא בחרה ורק ב תוכן ההודעה מה הסיבה, לנמק את הבחירה ואם אפשר אפילו לתאר לנו את הסיטואציה או השאווה מצחיקה
ובסוף ה-4 ימים אני אכתוב מי ניצח את מי וכמה קולות היו בעד מי ואולי אפילו איך הסתיים הריב
מוכנות? נשמע לכם בכלל?
אה וכמובן, מיותר לציין, שאנחנו נגד אלימות, כמובן
אבל בכל זאת בשעה הזו של הלילה ובימים האלו של חזרה ללימודים בכלל טוב שיש להוציא עצבים על המחשב
אז יאללה בלי רגשות אשמה - צאו לדרך
ריב מספר 1:
רורי הולכת לה יום אחד בעיירה ומוצאת את תמונותיה ומספרי הטלפון של מפוזרים ברחבי העיירה. למזלה, ג'ס, נמצא בביקור אצל אמא שלו אז הוא לא יכול להתעבן ולשמור במקומה על כבודה. כשרורי מצליחה להוציא מאחד האנשים מי הנאשם בפיזור התמונות ומספרי הטלפון היא מקבל תשובה ש מיס פאטי עשתה את זה. בניסיונתיה לברר מדוע מיס פאטי עשתה כזה דבר רורי מגלה שכל העיר עדיין חושבת שג'ס היא טעות בזוגיות שלהם ומיס פאטי רק ניסתה לעזור וככה למצוא לרורי בחורים ראויים. לורליי, שבמפתיע סגרה את הפלאפון כשהיא נסעה לאיזשהו קורס לא יכולה לעזור לרורי, ליין עם דייב בקיצור אין אף אחד שישמור על הילדה המסקנה והיא צריכה לעשות זאת בעצמה. זכרו, לא רק שרורי פגועה על חדירה לפרט ממיס פאטי אלא גם אנשים מזלזלים ביחסיה עם ג'ס
מה רורי המסקנה, הפגועה, והחסרת ישע שלנו תעשה הפעם? מיס פאטי להגנתה אומרת שגם אם זה פגע ברורי היא רק ניסתה לעזור. מי שלא הבינה המתמודדות הן: רורי ומיס פאטי מוכנים? היכון, הכן, FIGHT!

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif השפעות השעה על הבנאדם..

מיס פאטי היא הבחירה שלי... ואממ..כי..היא צודקת..ג'ס הוא אכן טעות!!!

GinGerit

New member
מיס פאטי!

יש לאישה הזאת רק כוונות טובות והיא כבר עשתה את זה ללורליי אז למה שלא תעשה את זה גם לרורי? ג'ס הוא לא טעות בזוגיות, אולי בהתנהגות אבל מי מכיר אותו יודע שהוא מתאים ב 100% לרורי. מיס פאטי לא מכירה את ג'ס אז הירא מנסה למצוא לרורי בו זוג אחר- הכל נעשה מכוונה טובה. גו מיס פאטי!

Nerade

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רורי!

סתם, כי כבר שתיים הצביעו למיס פאטי.
למרות שזה ממש מתאים למיס פאטי לעשות את זה...
זה נגמר בכך שג'ס חוזר לעיירה כי רורי מתקשרת אליו בבהלה (רורי נורא תלותית
אין יל מושג מה הקשר. לא אשמתי. מתמטיקה סאקס. במיוחד בחופש.
) ואז הוא חוזר אנד קיקין הר אס!

YaLdoNet 4 EveR

New member
חח מעולה.. אממ..

אוקה אני אלך על מיס פאטי כי אני "לא אוהבת" את ג'ס..
אבל מסכנה רורי. o_O

Velma Kelly

New member
היא תחייה../images/Emo11.gif

החוסר סימפטיה שלי לאחרונה זה דבר נורא..

Velma Kelly

New member
../images/Emo98.gif

רבאק חברה
הקפצה, יש רק עוד יום אחד ומחר התוצאות! קדימה פייט שכזה אין כל יום

gilmorefreak

New member
הצעה../images/Emo3.gif

אולי כל 3 ימים? אחרי שלושה ימים הודעה מפסיקה לקפוץ ואנחנו לא רוצות לפספס את התוצאות והסיכום..אז אם תעשי את זה כל שלושה ימים, ביום השלישי תכתבי איך נגמר ונוכל כולנו לראות- זה יעלה לראש העמוד.. סתם הצעה..

Loreleiִ

New member
מיס פאטי

גם כי אני לא סובלת את ג'ס. פעם באה שהוא ילך מכות עם מישהו :]

Kill Bernard

New member
מיס פאטי!! ../images/Emo6.gif

כי רורי מעצבנת אותי למדי, וג'ס עוד יותר, ופאטי שולטת!

dafi daf

New member
רורי!!! ../images/Emo9.gif

למה? כי יהיה ממש מצחיק לראות את רורי מחטיפה למישהו מכות
חוץ מיס פאטי מדברת ממש מעצבן!!!!!!!
תיאור ההתרחשות: קודם זה מתחיל בזה שרורי מגלה את זה וכזה כל הראש שלה נעשה אדום ויצא לה עשן מהאוזניים
{אתם שואלים למה? כי תמיד תהיתי איך רורי תראה בתור אינדיאנית...}ואז כזה היא הולכת למיס פאטי וכזה באה להחטיף לה אגרוף ומפספסת ונתקעת בקיר והיא כזה "דאמט יו פריקינג וול!" ומחטיפה לו בעיטה. ואז כזה היא מסתובבת לפאטי והיא כזה "יו ליטל ביץ'!איי פאקינג הייט יו! יור לאקי ד'אט מיי מומ אור מיי בויפרינד איזנט היר! ד'אי וויל קיק יור פאט אס! דו יו היר מי וומן???" ומעיפה לה כזה סטירה ועושה לה "דונט אוור טאלק טו מי גאיין יו פאקינג סלאט!איי באטר נוט סי יו ארונד היר יו ליטל סטופיד ביץ'!" ומסתלקת לה בדרמטיות... :) סורי על האנגלית עברית...{נראה לכם שיש לי כוח לכתוב את זה באנגלית??}. נ.ב. *מסכנה-לא מסקנה...אני מודעת לעובדה שזה היה שלוש בלילה פשוט זה הורג אותי :)...

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כל כך מתאים לרורי להגיב ככה..נוט!
אבל זה עדיין היה מבדר למדי..

Gilmore Girly

New member
Go Rory! Go Rory!

Fight! Fight! Fight! ?ונעבור עכשיו לראלף ווט בזירת האיגרוף בסטארס הולו, ראלף - "yes John, I'm here at the fighting ring in Stars Hollow. A few minutes Ago the fight between Miss. Patty and Rory Gilmore has just began - and Rory with a left.. Oooo she missed! Now Patty tries her luck with a sharp low kick, and, Oow!! That mast have hurt a lot! I don't know what happened but it seems as though something has happened to Patty during that kick! [..השופט ברקע סופר את השניות שפאטי על הריצפה - 10, 9, 8] she's just laying there on the floor..[...6, 7...] The paramedics are rushing there way from the other side of the room,[...2,3,4,5...] but no! At the last minute Patty stood up! Rory now tries to punch Patty in the face - and knocks Patty out! - Rory Wins!" סורי על האנגלית הגרוע!

Velma Kelly

New member
תוצאות../images/Emo47.gif

ובכן, התוצאות לסיבוב הראשון הם ככה: מיס פאטי - ||||| (5 קולות למי שלא הבינה..) רורי גילמור - ||| (3 קולות) וזה אומר ש- מיס פאטי היא אלופת התחרות הראשונה
איך זה קרה אתם שואלים? אחרי שרורי שלנו רצה בכל העיר כדי לחפש את פאטי היא מצאה רק את קירק שלחוסר מזלה היא עיצבנה אותו בבוקר. קירק שבדרך כלל רב עם מיס פאטי חש צורך לעזור לה הפעם אולי כי הוא כעס שלורליי והיא צחקו על "קירק החתול" בבוקר ואולי כי.. הוא לא אוהב את ג'ס? (אפשר להבין מי פה אמרה שהיא לא אוהבת את ג'ס?
תחרות הבאה הקולות שלכם נפסלים אוטומטית
עדיין לא אוהבות אותו?
) בקיצור, לרורי חסרת ההגנה וחסרת הטאקט שלנו אין מזל, כולם מחוץ לסטארס הולו וסבא וסבתא שלה טסו לחול.. מסכנה רורי.. הפעם היא לא קיבלה את מה שהיא רצתה
ולכל מי שתהה, לא. מיס פאטי לא הצליחה לשדך לרורי מישהו אחר היא נשארה עם ג'ס
(בהתאם לגירסא שלי, אין צורך בספויילרים להמשך, תודה.) אז קבלו במחיאות כפיים סוערות, כי מגיע לה את The one The only: מיס פאטי
וכן, מותר לשרשר לפה ברכות ואיחולים לזוכה המאושרת ואפילו לצחוק על המפסידה האומללה לשם שינוי.. כרצונכם החופשי
תחרות הבאה: מחר

למעלה