Velma Kelly
New member
../images/Emo103.gifמשחק חדש../images/Emo103.gif
מבית היוצר של "השעה 3:30 בלילה, אני עצנית ויותר מידי שטויות בראש" אני גאה להציג בפניכם: Gilmore Girls Fight
מכירים את התוכנית "קחי אותי שרון"? יפה. אז זה בכלל לא כמו זה
אבל, מכירים את התוכנית שהייתה פעם בערוץ MTV שהזמרים הלכו מכות? זה בערך כמו זה.. איך משחקים? כל 4 ימים אני מציגה 2 דמויות מהמשחק (הם יכולת לחזור פעמיים) וסיבה למה להם לריב. כל אחת (אחד?
) ירשום בנושא ההודעה במי היא בחרה ורק ב תוכן ההודעה מה הסיבה, לנמק את הבחירה ואם אפשר אפילו לתאר לנו את הסיטואציה או השאווה מצחיקה
ובסוף ה-4 ימים אני אכתוב מי ניצח את מי וכמה קולות היו בעד מי ואולי אפילו איך הסתיים הריב
מוכנות? נשמע לכם בכלל?
אה וכמובן, מיותר לציין, שאנחנו נגד אלימות, כמובן
אבל בכל זאת בשעה הזו של הלילה ובימים האלו של חזרה ללימודים בכלל טוב שיש להוציא עצבים על המחשב
אז יאללה בלי רגשות אשמה - צאו לדרך
ריב מספר 1:
רורי הולכת לה יום אחד בעיירה ומוצאת את תמונותיה ומספרי הטלפון של מפוזרים ברחבי העיירה. למזלה, ג'ס, נמצא בביקור אצל אמא שלו אז הוא לא יכול להתעבן ולשמור במקומה על כבודה. כשרורי מצליחה להוציא מאחד האנשים מי הנאשם בפיזור התמונות ומספרי הטלפון היא מקבל תשובה ש מיס פאטי עשתה את זה. בניסיונתיה לברר מדוע מיס פאטי עשתה כזה דבר רורי מגלה שכל העיר עדיין חושבת שג'ס היא טעות בזוגיות שלהם ומיס פאטי רק ניסתה לעזור וככה למצוא לרורי בחורים ראויים. לורליי, שבמפתיע סגרה את הפלאפון כשהיא נסעה לאיזשהו קורס לא יכולה לעזור לרורי, ליין עם דייב בקיצור אין אף אחד שישמור על הילדה המסקנה והיא צריכה לעשות זאת בעצמה. זכרו, לא רק שרורי פגועה על חדירה לפרט ממיס פאטי אלא גם אנשים מזלזלים ביחסיה עם ג'ס
מה רורי המסקנה, הפגועה, והחסרת ישע שלנו תעשה הפעם? מיס פאטי להגנתה אומרת שגם אם זה פגע ברורי היא רק ניסתה לעזור. מי שלא הבינה המתמודדות הן: רורי ומיס פאטי מוכנים? היכון, הכן, FIGHT!
מבית היוצר של "השעה 3:30 בלילה, אני עצנית ויותר מידי שטויות בראש" אני גאה להציג בפניכם: Gilmore Girls Fight