משחק התמונות והפעם לשיפוטכם וליצירתיותכם התמונה הלא הכי קלה הזו.
G Gilliana New member 3/11/05 #1 ../images/Emo103.gif משחק התמונות והפעם לשיפוטכם וליצירתיותכם התמונה הלא הכי קלה הזו.
M muldercrushed New member 3/11/05 #3 גמני רוצה!!! סקאלי ומאלדר לסקינר: "כן, בסוף הגענו להחלטה משותפת. אנחנו מבטלים את המינוי לקטלוג של איקאה..."
גמני רוצה!!! סקאלי ומאלדר לסקינר: "כן, בסוף הגענו להחלטה משותפת. אנחנו מבטלים את המינוי לקטלוג של איקאה..."
E E V Tooms New member 3/11/05 #5 הסאגה ממשיכה. עדיין מאוד מצחיק וחמוד. יש לך זכרונות לא נעימים מאיקאה?
M muldercrushed New member 3/11/05 #7 לא, פשוט... ביקרתי באיקאה לא מזמן (בערך מהכותרת הראשונה שלי על הקטלוג) וחזרנו הביתה עם קטלוג ועכשיו הוא סתם שוכב במרפסת אז החלטתי שאם כבר לא מעיינים בו לפחות שיהיה שמור לו מקום של כבוד איפהשהוא..
לא, פשוט... ביקרתי באיקאה לא מזמן (בערך מהכותרת הראשונה שלי על הקטלוג) וחזרנו הביתה עם קטלוג ועכשיו הוא סתם שוכב במרפסת אז החלטתי שאם כבר לא מעיינים בו לפחות שיהיה שמור לו מקום של כבוד איפהשהוא..
E eve6 New member 3/11/05 #12 אני חושבת שבשלב זה מתבקש שמישהו יכתוב פנפיק שמתרחש באיקאה. פעם קראתי איזה פנפיק על מאלדר וסקאלי, שננעלים בטעות בחנות מזרונים. HOW CONVENIENT (תרתי משמע!)
אני חושבת שבשלב זה מתבקש שמישהו יכתוב פנפיק שמתרחש באיקאה. פעם קראתי איזה פנפיק על מאלדר וסקאלי, שננעלים בטעות בחנות מזרונים. HOW CONVENIENT (תרתי משמע!)
G Gilliana New member 3/11/05 #6 טוב, גם לי יש... מאלדר לסקינר (שאת פניו אנחנו לא רואים בתמונה): "לא, אל תגיד לי... וזה היה בארון של קרייצ'ק???"
טוב, גם לי יש... מאלדר לסקינר (שאת פניו אנחנו לא רואים בתמונה): "לא, אל תגיד לי... וזה היה בארון של קרייצ'ק???"
A aerynsun New member 3/11/05 #11 ../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif שמולדר מחזיק דבר כזה ביד לא פלא שכל התשובות כאן הם...לא לגיל הרך...חחח
../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif../images/Emo6.gif שמולדר מחזיק דבר כזה ביד לא פלא שכל התשובות כאן הם...לא לגיל הרך...חחח