משחקקה!

scudnick

New member
../images/Emo103.gifמשחקקה!../images/Emo103.gif

כן, כמו שהבנתם לפי הכותרת: משחק על קקה. מה עושים? פשוט חושבים מה הדמויות היו עושות אם הן היו מחרבנות גוש ענקי, וכשקמות מהאסלה מגלות שהקקה שלהם מדבר
(שילוב של "החפץ היומי" ושל "הקקה של מירי", מאת ל. תמר). וכן, נגמרו לי הרעיונות.

roy gabay

New member
חחחחחחחחחחח אורלי

שהייתי בבלוג טי וי שומר שמרתי על חדר אחד היה שידור אני אוכל פיצה להנאתי איזה אחד תוקעת גרפס ברמקול שם הרמקולים היו פתוחים בווליום- אני שומע את אבא שלי בקצה שני של הבית אומר לי "בתאבון" נקרעתי מצחוק

ט2לולה

New member
ילד חולה../images/Emo5.gif../images/Emo80.gif

איזה רעיונות יש לך
תהיה בריא! ו.. אין לי רעיון!
אני גם לא מנסה לחשוב על זה!

scudnick

New member
התשובות שלי:

שולמן - "אמא??" חנוכה - "אמא של שולמן??" אדיסו - "סבא!! השתזפת קצת..." אמא של שולמן - אני באמת צריך לענות על זה?
שוקרון - "מי הרשה לחרא הזה לדבר?! 5 דקות היית אצלי למשפט!" תפוח - "חשבת על קריירה בשואו ביז? אני יכול לראות את זה - הקקה המדבר, הפקה של תפוח... אנחנו נשבור קופות!!" אבא של חנוכה - "בוא'נה יא חרא! מה אתה מקלל??" אבא של חנוכה (2) - "חבל, דווקא יש לך פרצוף יפה... בעצם... הממ... דבר יפה!" *כאפה* מיכל - "אני שומעת קולות מהאסלה. חבל שאני לא יכולה להתרומם מהאסלה ולראות מה מדבר שם..." מיכל (2) - "קקה!! אתה רוצה להיות חבר שלי?? אנחנו נעשה הכל ביחד! מחר נעשה לך מייקאובר, ומחרתיים נעשה לך גוונים ונוריד שפם ביחד!" רובו-רבי - "ניר, אתה לא מצחיק, אולי תשתוק?" אליאור - "מה המומחה עושה באסלה?" רוי - "אפ... אפ... אפצ'ובידובידו!!" עורלה - "טוב, נמאס."

חחחחחחחחחחחחח!!!../images/Emo13.gif

ולמה שומעים *שמה יד על הראש* "בתופים במחולות!!!בתופים במחולות!"

סקייטר- תרשמי לי בבקשה במסרים את

המייל שלך יש לי משהו טוב לשלוח לך משו בבבן זונה מה את קוצונית?

למעלה