משחקים

../images/Emo103.gifמשחק חדש../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

יש פה 4 ריבועים 3 מהריבועים הם שייכים לגוף של מאיה ו-1 לא איזה ריבוע לא שייך לגוף של מאיה?

יש לי רעיון למשחק גיבוש

זה כמו הבחירות שעשינו כאן בפעם הקודמת,אבל הפעם זה חשאי.כלומר:אתם עונים על השאלות במסרים ושולחים לי.אני מבטיחה לא לספר לאף אחד מי אמר עליו מה.אז מה דעתכם?לדעתי זה גם בחירות יותר הוגנות,וככה גם כולם ישתתפו כי אף אחד לא יפחד לפגוע בחברים שלו. אז ככה: 1.מי הכי מצחיק בפורום? 2.מי הכי רציני בפורום? 3.למי יש את הרעיונות הכי מקוריים? 4.מי מביא לנו הכי הרבה עדכונים? 5.מי נמצא בפורום בתדירות הכי גבוהה? 6.מי הכי חברותי בפורום לדעתכם?עם מי אתם מסתדרים הכי טוב? 7.מי בפורום מביא לנו הרבה דיונים מעניינים? אוקיי אז אלה שאלות ועכשיו כללי ההצבעה: א.מותר לכם להצביע לעצמכם אבל רק פעם אחת. ב.מותר לכם להצביע למקסימום 3 אנשים בכל קטגוריה. ג.מותר להצביע לאותו בנאדם כמה פעמים שרק תרצו. ד.מותר להצביע "נמנע" בקטגוריה שאתם חושבים שאף אחד לא ראוי לה. יופי,עכשיו כל מי שמעוניין להשתתף שישלח לי את ההצבעה שלו במסר ואני מבטיחה לא לספר לאף אחד מי כתב מה. אוקיי?מסכימים?

SofyTofy

New member
משחק חדש../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

טוב, אף פעם לא יצרו כאן בפורום פנפיק, וזה ממש חבל לדעתי, כיוון שאנחנו מעריצי סדרה אחרי הכל. ועוד טלנובלה
אז אני בעד ליצור פנפיק. פנפיק= פרק דמיוני שהומצא מהראש לסדרה כלשהי. הוא מעולם לא קרה וכנראה גם לא יקרה. כתיבת פנפיק הולכת כך (לדוגמא): [הבית של סמדר ודורון. מאיה, גידי, דורון ורונה משוחחים] מאיה: אז מה? מתחתנים אה? איזה כיף! אני כל כך מאושרת! גידי: כן רונה, אחותי היקרה, איזה כיף! [הפסקה ארוכה] *כולם צוחקים* מקרא: *פעולות כמו צוחקים, בוכים וכו'*, [סצינות, מקומות, האנשים שנמצאים במקום ומה הם עושים - לא כמו פעולות כי הפעולות הן בתוך השיחה עצמה], שם כלשהו: ___________ (מה הוא אומר). לא להתמקד רק בגידי ומאיה אלא גם ברונה ודורון, ספיר וכלנית, אלכס וורדה, אלי מרקו וסמדר - כולם (בעיקר כאלה שלא דנים עליהם הרבה בפורום). אחרי שיחה אחת יש לעבור סצינה ואח"כ חוזרים לשיחה (ממש כמו בלטנובלה עצמה). תהנו!

אסוציאציות "לחיי האהבה"

זוכרים את המשחק הזה?אהבתם אותו?תזכורת למי ששכח או לא מכיר:אני אומרת מילה וצריך להגיד מה המילה הזו מזכירה לך,ותשתדלו שזה יהיה קשור ל"לחיי האהבה" בסדר?טוב אז אני מתחילה....

המשך...

{ורדה נכנסת} ורדה: אני לא מסכימה שתתחתנו! דיגי:
מאיה:
{רונה באה עם השתיה
ומפילה את הכול} רונה: מה? למה? מה את רוצה מדורון? דורון:ורדה למה את לא מסכימה? ורדה:דורון אני
אותך... רונה:
אופי מפה כונפה מי את בכלל שתבואי ותקחי את הארוס שלי? ורדה:
אבל אני
אותו.. דורון: מה עם אלכס?... המשך יבוא....

SofyTofy

New member
השיער של סמדר../images/Emo103.gif

ביקשו שזה יהיה קשור לסדרה

למעלה