מפג"ע?

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמפג"ע?

מפגש פורום גיבורי על? ^^ איפה? מתי? רעיונות לתוכנית אומנותית? אז מה אתם אומרים?

Evil Beast

New member
אוקע. רעיוניישן.

איפה:עזריאלי. המפגש אחרי זה יהיה אצל באםבאם. מתי:פורים. למה? כי מתי שיש חופש זה הכי טוב. וגם כי זה קצת אחרי היומולדת שלי
תוכנית אומנותית:אממ אם זה היה אצל גבי היינו יכולים לראות סרט בדיוידי. אבל אם זה יהיה בפורים, אז נלך לאלקטרה. כי לבלייד אני הולך היום. וכנראה נביא גם קומיקסים לפחות אני אביא. מה אני אומר:יאללה בלאגן!

B a m B a m

New member
יא תחמניישן - אתה רוצה מתנות נכון?

יו נוטי נוטי בוי ( ביו יוב בין אי נוטי בוי יו לט יור פייס גו לונג ) ( לא מנשה תסביך ביטלס ) ( ג'ון תעשה לי ילד ) ( לא הפורום הנכון ביי )

../images/Emo188.gif

איפה: מיקום מרכזי שלכולם יהיה נוח להגיע אליו- עזריאלי יכול להתאים. מתי: בגלל תקופת המבחנים, בשבילי הכי נוח זה או ממש בשבועיים הקרובים, או בסוף פבואר-מרץ (בתקווה שלא יהיו לי מועדי ב'
) רעיונות: אפשר לראות סרט נוסח אקסמן-ספיידרמן (רק לא אישה חתול עם האלי בארי- אני עדיין מנסה להתאושש...
) או אפשר לעשות חידון קומיקס מטורף נושא פרסים (
) ועד לפה היצירתיות שלי.

Kinky DeviL1

New member
מפגש :]

הכי מתאים מקום נטראלי.... עזריאלי! ת"א היא עיר מרכזית שנוחה לרוב האנשים אני חושב... מתי? בפורום זה לא יהיה טוב...כי זה חופש קצר מידי ויכול להיות שחלק לא יוכלו...עדיף פסח לדעתי! רעיונות לתוכניות אומנותיות - אני לא טוב בזה...חחח יום טוב :)

vaiu

New member
ממממממממממ

אני שונא מפגשי פורומים מהסיבה הפשוטה שאני גר בקיבוץ מפגר ונידח בגליל העליון, זאת אומרת, לפחות שעה נסיעה כדי להיות במקום מרכזי, ושעתיים לתל אביב ואז כל הפורום נפגש ומספר כמה היה כיף ואיזה שטויות הם עשו ואני לא יכול להגיע... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע למה שלא יהיה מפגש אחד בכרמיאל פעם?!

../images/Emo188.gif../images/Emo3.gif

ואולי בכוכב יאיר? (למרות שאני לא בטוחה שהמרכז המסחרי שלנו יכול לאכלס כל כך הרבה אנשים...)

B a m B a m

New member
אגוזי!!!! חזרת אלינו!!!../images/Emo24.gif

מתי הצבא המרושע יפסיק לקחת לנו אנשים???

אגוזי18

New member
איזה חמשוש בראש שלך../images/Emo6.gif

לא ראיתי חמשוש אחד מאז תחילת הטירונות
ועכשיו שלחו אותי להפנייה לרופא... אממ קיצ, בקשר למפגש, יש לי רגילה בשבוע של ה6 בפברואר. אז אם יצא שהמפגש יפול על השבוע הזה, אשמח לקפוץ לביקור!

למעלה