מה עשה לי ת'שבוע?

../images/Emo103.gifמה עשה לי ת'שבוע?

שלומות אנשים
כידוע לכם, היום יום שישי ("מחר שבת, מחר שבת, שבת מנוחה...") וזה אומר שזה הזמן לשרשור "מה עשה לי ת'שבוע?" [זו רק אני, או שיש יותר מדי ש' במשפט הזה?] מה שעשה לי את השבוע זה כמובן המועמדות לכיתת מצויינות
נמנמ, עכשיו תורכם לספר. ואם מישהו לא הבין הוא מוזמן לשאול מה המטרה של כל זה ואני אסביר לו.

הממ..

זה שעדיין לא לקחתי תעודה ואני עדיין מרוצה כי לא ראיתי את הציונים השואפים לאפס?.... וזה שמצאתי עבודההה ==]

Edgar Davids

New member
אממ.. בוא נחשוב..

היה לי קשה לחשוב על מה עשה לי את השבוע אם קיים בכלל דבר כזה. והגעתי למסקנה פשוטה.. שלא היה שבוע טוב. אז לא היה משו כזה.

mirrra

New member
מממ 2 דברים ../images/Emo12.gif

הנסיעה לת"א שמצאתי שם דברים חביבים מאוד. וזה שכמעט בטוח יש לי עבודה לחופש. =]

Just TalTi

New member
אהההה

* סאמר סקול, שיכול להיות שאני נוסעת. =] * שיש כיתת מוזיקה, שאני אשאר עם כל החברות שלי בכיתה!!!! =] * נראה לי שזהו * כן, זהו..

Satla ruleS

New member
אמ..

מצאתי מורה גיטרה;] והכי מעולה-הוא גם שכן שלי וגם חברה של אמא שלי מכירה אותו! פרוטקציות

sp rock

New member
אמממ גם שתי דברים!

שהתקבלתי למגמה שרציתי!
יעתי את זה לפני אבל עכשיו זה בטוח... והדבר השני...... התחיל הפאקינג חופש גדול!!!!

sapirush1

New member
אוקיי...

אצלי זה דווקא לא החופש הגדול אלא המסיבת סיום שהייתה לנו באיזה חוג (לא בדיוק חוג) ופגשתי אנשים מכל הארץ שלא ראיתי מהחופש הגדול הקודם היה כזה כיף!

®NuLy®

New member
לא היה לי שבוע כל כך טוב

כי הבצפר החדש החליט לשלוח אותי לקורסי קיץ
אבל מה שכן עשה לי ת'שבוע זה שאני הולכת לפסטיבל בשקל

SPFAN

New member
מה שעשה לי ת'שבוע

זה בעצם כל לילה בשבוע הזה (חוץ מבין ראשון לשני) נפגשתי עם החברים שלי וכ"כ כיף לי איתם! ההופעה של נופר, הפגישות.. כ"כ כיפלי עם החברים שלי

Blue Puding

New member
קצת באיחור אבל..

מה שעשה לי ת'שבוע זה שהיה לי וינטר... שזה טקס סיום של כל כיתות ח' ברמת גן..והיה ממש ממש ממש כיף.. ולמרות שזה עוד לא קרה גם הטקס סיום של השכבה שלי שיתקיים מחר ואחרי זה המסיבה שתהיה....וזהו.....נראה לי....

bad astronaut

New member
ממ..

החופש! ומה עשה לי אתמול את היום: הצלחתי לצייר איזה שמסתירה ציצי עם רובה! וואו!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifהמממ..מה עשה לי ת'שבוע?

אני חושבת שזה שסיימתי לעבוד, עוד מעט משכורת ושמצאתי עוד עבודה לחופש.. חוצמזה הכל בזבל

למעלה