מה עשה לי ת'שבועיים?

../images/Emo103.gifמה עשה לי ת'שבועיים?

מצטערת שלא פתחתי את זה בשישי. הייתי עסוקה אנד סטאף. לכן, ספרו מה עשה לכם את השבועיים האחרונים. מה שעשה לי זה ג'ק, המחבט השקסי שלי
שזכיתי בו בהגרלה
. הפעם הראשונה בחיי שזכיתי בהגרלה
כולי אושר. וכמובן הגיטרה המדהימה שלי
מישהו יכול להציע שם? עדיפות לשמות ואיך לא, החזרה לרכיבה על סוסים. פאשה חתיך. אבל נורא מעצבן. וסטורי טלרס, שראיתי רק חצי ולא כיוונתי את הוידאו להקלטה, בטיפשותי הרבה
היה די נחמד השבוע. אממ כן. ושאלה לשמוליק/קרן. אני צריכה לסמן את השרשור כ
או שזה לא קריטי? ערב טוב.

גרררר לא שלח הכל../images/Emo46.gif

התכוונתי להגיד "עדיפות לשמות עם צלילים של J/K/F. מה לעשות אני אוהבת את הצלילים האלה.

ח1לת ר1ק

New member
אה..

כשחברות שלי באו אליי, והתחפשנו לזמרי רוק מתוך שיעמום טוטאלי כמובן, חברה שלי התחפשה לג'ורג' הריסון! יאו איזה תמונות יצאו לה..

Blue Puding

New member
יש לי רעיון..

את יכולה לקרוא לו/לה.. vicious...ככה קראתי לקעקוע חינה המאגניב שלי..(חח..מתלהבת שכמותי) והפירוש של זה (למקרה שאת לא יודעת) זה מרושע, אכזרי...

בטלקאפ

New member
אני../images/Emo2.gif

מממ מה שעשה לי את השבוע..שבועים ווטאבר. זה שהייתי במחנה של 5 ימים ואז ישר למלון. ככה שלא היה לי משעמם
.

riotgirl28

New member
ממ

שחזרתי הביתה מההפלגה.היום [: חיח ושקניתי שם חצאית חלומותיי בערך.

sapirush1

New member
חחח 2 דברים:

1. אילתת וכל מה שהיה שם.. 2. שהרשו לי עכשיו לנסוע להופעה של יוסלס!

G i N g N i T

New member
מממ../images/Emo54.gif

הייתי שבוע בטיול קורס מסכם שהיה הכי הכי הכי כיף בעולם.. וזה עשה לי את השבועיים האלה... כאילו.. המ שקרה לפני זה אני לא זוכרת
יש גבול.. אבל אני עדיין מאושרת מהטיול קורס מסכם אז...

Just TalTi

New member
הממ..

אני אספר חלק חעחע *הייתי בראשון מתישהו, והיה אחלה *ידידים וחברות שלי חזרו מטיול של שבועיים ונורא התגעגעתי אליהם. *חרשתי על הבית של חברה שלי
נמנמ

double O S

New member
לא קריטי../images/Emo96.gif

כי זה שרשור ספציפי, אנחנו לא רוצים שיהיו בשרשור הזה עוד מלא נצלושים וזה... ואממממ, לוידע, אין משו שעשה לי את השבועיים, פשוט זה שחופש עשה לי את השבועיים

קרניjack

New member
לי...

סיימתי סוף סוף את "MR. EMINEM" שלי..נראה לי שכולם ראו אותו
וזהו..=)

SPFAN

New member
וואי את מציירת ממש יפה ../images/Emo2.gif

*מעריץ אותך* יאא תציירי לי משהו ותביאי למפגש חחחח

קרניjack

New member
תודה...אני רוצה לצייר את ג'ר מMCR

אבל ייקח לי הרבה זמן...אני אוהבת לציר לאט

Satla ruleS

New member
אמ..

אפשר להגיד מה לא עשה לי את השבועיים? לא היו דברים שעשו לי במיוחד את השבועיים האלה! נו טוב..
אני לא יכולה ללכת להופעה של יוסלס
התאכזבתי מאוד מידיד שלי
אמא שלי הוציאה עליי את כל העצבים שלה
אין לי מה לקנות ליום הולדת של אבא שלי וזה רק ההתחלה...יש עוד כמה דברים שאני לא יכולה לכתוב פה;[ שיהיה לכם שבוע טוב

למעלה