לייב אקשן! WTF?! אנשים ממש השקיע פה כדי שיהיה לנו טוב.. אז מי באמת רוצה לבוא? ולמי יש תחפושת?
D dndboy New member 12/8/05 #1 ../images/Emo103.gifלייב אקשן! WTF?! אנשים ממש השקיע פה כדי שיהיה לנו טוב.. אז מי באמת רוצה לבוא? ולמי יש תחפושת?
../images/Emo103.gifלייב אקשן! WTF?! אנשים ממש השקיע פה כדי שיהיה לנו טוב.. אז מי באמת רוצה לבוא? ולמי יש תחפושת?
N Nora Shu New member 12/8/05 #2 ../images/Emo45.gif למרות שזה כבר ידוע, שנקפיץ את זה קצת. אני באה כסאסקה-אנבו. 100% שם, וכתבתי קצת תסריט. אבל בגלל שאני רק יודעת עלי, על שרון, ליא[עעע]ת, לילי וwildfire אז קשה קצת. באמת! קצת צומת לב פה! ><"
../images/Emo45.gif למרות שזה כבר ידוע, שנקפיץ את זה קצת. אני באה כסאסקה-אנבו. 100% שם, וכתבתי קצת תסריט. אבל בגלל שאני רק יודעת עלי, על שרון, ליא[עעע]ת, לילי וwildfire אז קשה קצת. באמת! קצת צומת לב פה! ><"
W wildfire New member 12/8/05 #3 אנשים!!! משהו חשוב!!! אתם לא חייבים לבוא מחופשים! D: נוכל גם לעשות את זה מפגש רגיל, יש מקום ^____^ גם אלו שאין להם תחפושות יכולים לבוא!
אנשים!!! משהו חשוב!!! אתם לא חייבים לבוא מחופשים! D: נוכל גם לעשות את זה מפגש רגיל, יש מקום ^____^ גם אלו שאין להם תחפושות יכולים לבוא!