כתבה

LiHiLuSh

New member
../images/Emo103.gifכתבה../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

אז קודם אני יתחיל מכתבה שתירגמתי , תהנו D ; המקום הכי טוב לעשות בו אהבה לפי דעתכם ? טום: במקלחת , בלי שום הפרעות . ביל : בחדר המלון! (צוחק) גיאורג : בבריכה גוסטאב : בחדר . המקום הכי מוזר , שעשיתם בו אהבה ? ביל : תא השירותים . טום : - משהו שלא הבנתי – גיאורג : בחדר הלוקרים במגרשי כדורגל . גוסטאב : בחדר עם אמא שלי . מספר הבחורות , שאתם ישנים איתם בלילה ? טום: 6 ביל: 2 גיאורג: 4 גוסטאב: 2 הדבר הכי מביך, קשרה לכם באמצע סקס ? טום: זה הייתה הפעם השניה שלי שקיימתי יחסי מין עם מעריצה , אמא שלי נכנסה לחדר כדי לחפש משהו , אני חושב שזה הדבר הכי מביך קרה לי באמצע סקס. ביל : - לא הבנתי - גאורג : אני לא רוצה לדבר על זה בציבור . גוסטאב : בחיים לא קרה לי משהו כזה . מה הפעם הכי ארוכה ? טום : כל הלילה בלי לעצור ! ביל : שלוש שעות בלי הפסקה . גאורג : 4 שעות עם הפסקה של 5 דקות ! גוסטאב : 3 שעות . מה אתם הכי שונאים לעשות במיטה ? טום : אני שונא לעצור להרבה זמן . ביל : אני שונא לעשות את זה בעמידה אני מעדיף בשכיבה (חחחחחחחחחחח) גאורג : - לא הבנתי – גוסטאב : שונא לשים קונדום . ( חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ) מהבלוג הזה XDD http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=483704

../images/Emo216.gif../images/Emo121.gif זה כ"כ בולשיט !!!!1 ../images/Emo4.gif

ביל בחיים לא ידבר על חיי הסקס שלו ככה בפתיחות . וודפ גוסטאב עם אמא שלו בחדר XDDD תעשו לי טובה זה כ"כ בולשיט !

LiHiLuSh

New member
אוי זה בחדר של אמא שלו זה טעות שלהן וגם

אני חושבת ככה!!

16yaeli

New member
כע גם אני מילא טום וכולם אבל ביל?

חח וממתי טום עושה סקס עם מעריצה ובבית פחח

Fall Out Liel

New member
טום עושה מעריצות..../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אני זוכרת שקראתי באיזשהוא ראיון ששאלו אותו והוא אמר. או משהו כזה.. חוצמזה טום יכול לעשות גם עמוד אם זה נראה כמו בת ויש לו ציצים

ElinorLahav

New member
זה נישמע לי ממש הזוווווי ../images/Emo12.gif

לא יודעת למה , את בטוחה שהוא אמיתי ?! כי ביל לא מדבר על דברים כאלה בציבור
גם אם כן ... גוסטב שונא לשים קונדום XD שיהיה בריא !

הזוי ביותתתר !

מילה טום ישן עם 6 בנות זה עוד איכשהו אפשר להאמין וגם זה לא נישמע כ"כ הגיוני.. מילה גאורג עם 4 מילה גוסטב עם 2 אבל ביל עם 2 בחורות בלילה XD כ"כ נישמע פנטזיה של ילדה בת 10 ! ביל מקסימום ישן עם בובה D: הוא תמיד אומר שהוא מחכה לאחת שלו וכל הבולשיט הזה.. אז למה שהוא יגיד שהוא ישן עם 2 בנות ?!:

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifנשמע קצת שטויות.

כאילו זה לא הגיוני. ביל אף פעם לא מדבר בכזו פתיחות ענקית,וגוסטב כמעט ואף לא מדבר.

LiHiLuSh

New member
אוקי פרטים על הכתבה../images/Emo70.gif

היא תורגמה מרוסית וגם מאנגלית אז או שהיא אמיתית וזה לא ממש נירא ככה!כי לא נירא לי שהם ידברו ככה הם מעדיפים להאיר כמה פרטים אצלם בחייהם הפרטיים כמו שאמרו! ויש במאת מצב שסתם מישהו רשם את זה והפיץ שככה זה היה! נחכה ונירא
בינתיים זה נורא משעשע! אולי נעשה משהו גם כזה

3has3

New member
ביל לא מספר על זה,

וגם לא יספר, יש ו עקרונות. הוא לא רצה לספר מתי הפעם הראשונה שלו אז שהוא יפרט ככה? ומה? גוסטב היה עם אמא שלו?

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifישו עקרונות?../images/Emo2.gif

והוא התכוון כאילו בזמן שאמא שלו הייתה בחדר.

למעלה