טם טם טם!!

Velma Kelly

New member
../images/Emo103.gif טם טם טם!!../images/Emo103.gif

עקב יציאתה לחופשה של הפינה Gilmore Girls Fight שאני מקווה מאוד שתחזור לקראת סוף שבוע הבא כשהלחץ של לחזור ללימודים ייעלם, אני פותחת במשחק \ פינה (וואטאבר) חדשה: משפטים שאף פעם לא תשמעו אותם אומרים! כל פעם אני שמה שם חדש ולשם הזה בלבד אתם משרשרים (לעוד מישהו המילה הזו מזכירה את סוכות?..) משפטים שאף פעם לא נשמע אותם אומרים. למשל: אני אומרת את הדמות אמילי, ואתם צריכים לכתוב "לי יש רעיון נפלא! בואו נלך לעשות קניות באיקאה!" או משהו יותר מוצלח מזה
בכלאופן, הדמות הראשונה והכי קלה היא האחת והיחידה ה-מלכה: לורליי
אתם מוזמנים לשתף פעולה, להחיות את המקום בככה שתשרשרו לפה את המשפטים שלכם

Velma Kelly

New member
הזדמנות שניה - זו הזדמנות אחרונה..

זו ההזדמנות השניה והאחרונה שאני יתן לך להתחרט על מה שאמרת על ג'ס. כידוע, אני בדרך כלל לא נותן הרבה זמן להחרט ותוקפת מידית (
משפחה - אין מה לעשות צריך להגן עליהם!) בגלל שאתה חדש וכי ככל הנראה אתה בערך הבן היחיד נתנה לך הזדמנות אחת ועכשיו גם השניה.. ואם לא? צפה לתוצאות מואההההה

Velma Kelly

New member
Ok.. you ask for it...

אז ככה, נתחיל אם זה דבר ראשון, והכי חשוב, זה שאנחנו בפורום נגד אלימות כמובן! (מיותר להזכיר את כל סיבובי ה- Gilmore Girls Fight) אז כל הערה שקשורה במילים "מוות ל.." או "לערוף את ראשו של.." אינה הולמת, במיוחד ובמיוחד כשזה קשור לג'ס
ונמשיך אם זה שג'ס כזכור לכולנו הגיע בתור ילד חכם ואינטליגנט שאוהב לקרוא ספרים בדיוק כמו רורי, ומה לעשות? לא לכולם יש חיים קלים אמא ואבא שאוהבים אותו - חלקם נולדים עם הורים כמו של ג'ס. אז כצפוי ג'ס שלנו (שלי
) נולד עם בעיות פסיכולוגיות, לא בעצם לא נולד עם אלא נולד אל.. וזה מה שפיתח את הגישה שלו. בכל זאת, ילד חכם עם בעיות הגיע אל דודו היחיד שמוכן לקבל אותו, היחיד שמוכן להקשיב לו ולתמוך בחינוך שלו - לוק. האחד והיחיד. וכמו שאומרים מין מוצא את מינו וככה מצאו אחת את השני ג'ס ורורי - זוג שיש להם הרבה במשותף. אומנם לא שניהם ממשים את הפוטנציאל שניתן להם בלימודים למשל או בגישה. ג'ס אומנם ילד סרקסטי ולפעמים גם אנטיפט לא קטן אבל בכל זאת מאחורי התדמית שהוא מציג לחברה (שמי מאיתנו לא מציג תדמית אחת לחברה ותדמית שונה אפילו מעט לבית?) הוא נגלה אלינו כמה פעמים כגם דמות טובת לב ואולי אפילו צנועה בכך שהיא לא רוצה קרדיט על מה שהיא עושה. למשל, דודו של לוק שנפטר בעונה השניה אחרי הלוויה (שאף אחד לא טורח להגיע אגב) בדיינר שלו לוק מחכה לכולם ארוחה לזיכרו שג'ס הכין וסירב להודות בכך.. ככל שתדמית ה"באד בוי" שלו תופסת חלק נכבד מדמותו אנחנו מגלים גם צד רגיש בג'ס שמהרגע שהגיע עד הפרקים הנוכחים הוא מאוהב ברורי ומחזר אחריה לאורך כל הסידרה. מגן עליה ומנסה לגרום לה להבין שהיא בעצם מתאימה לו (מה שבסופו של דבר קרה ולפניכם התוצאה) אחרי שדין זרק אותה זה היה ג'ס שבא לתמוך בה וזרק את החברה הקודמת שלו בשבילה, הכל בשבילה. אולי הוא לא מתקשר תמיד או בונה לה מכונית אבל תמיד אפשר לראות שהוא אוהב אותה, בכל שיחה שלהם בכל מבט שלו. וכידוע אהבה זה דבר חשוב מאוד
מראה? על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, למרות שפה יש טיפה
ג'ס הוא בחור נאה, תגידו מה שתגידו יש עליו מראה יפה מאוד! לסיכומו של דבר? כשפתחת את ההערות שלך הסתבכת עם מישהי שגם ידוע פה כ"עורכת דינית" של ג'ס. אם איילת הייתה פה (לאן היא נעלמה
) היא הייתה מעידה שהערות כמו ההערות שלך שומרים בבטן ועדיף לא להעלות אותם כדי לא לגרום למה שהרגע גרמת.. אין לי שום טענה אלייך, למרות שאם ימשיכו ההודעות מהסוג הזה שלך ימשיכו גם שלי ואז באמת יהיה פה Gilmore Girls Fight
אבל אחרי הכל, יש לזכור שג'ס היא רק ד-מ-ו-ת! (
מי שמדברת..) לא אוהב את הדמות שלו? אין צורך להרוג אותו בכל הודעה שלך! אפשר לומר אני לא אוהב את ג'ס ואני אקצר בנאומים שלי
חוצזמה שהשחקן עצמו שחקן נחמד מאוד שחוץ מבנות גילמור עשה עוד סרט או 2 או סידרה וכמה תפקידי אורח שונים והוא תמיד שחקן מדהים
. זה הכל להיום, מקווה שזו ההודעה האחרונה שלי מהסוג הזה! שיהיה לכולכם יום טוב, שנה טובה וצום קל!
אה ואם מישהו נפגע במהלך ההודעה אני מבקשת סליחה, הנושא קרוב לליבי עקב משפחה מעורבת בעניין

Velma Kelly

New member
אי לב יו טו האני ../images/Emo24.gif

אבל על מה הפרצוף המופתע? לא היה ברור שאני יגיב על זה?

dafi daf

New member
עוד לא ראינו קטשופ!

איך נאכל את הצ'יפס???
יו גו מיי בלובד סיסטר
סוף סוף אנחנו יכולות לאחד את המוח החכם שלך והמוח הסאדיסטי והמלוכלך שלי ולשתמש בו כמו שצריך!!!*מתחילה לחשוב על דרכים אכזריות לקטול את הפוחז*
מואהאהאהא
ובקשר למה שאמרת,בואי נקצר את הניתוח הפסיכולוגי ונסכם את זה ב: "ג'ס הוא כוסון! באד בויס עושים לי את זה!"

למעלה