חלומות

corala

New member
../images/Emo103.gif חלומות ../images/Emo9.gif

כן, נו, הצפה~ X_X [מבטיחה שזה הכתום האחרון
] האם אי פעם חלמתם על בונג'~
? אם כן, ספרו מה ~^_^ אם לא, ספרו מה החלום שלכם בנוגע ללהקה [לפגוש אותם אישית/להיות בהופעה/לזכות בארוחה איתם/להכנס עם כולם למיטה/וואטאבר] [לא, אני לא באמת מצפה שתענו על הסלאש הרביעי
] קורל

msh196

New member
דבר ראשון למה לא על הרביעי

סתאם אבל ברור שאני מתה ללכת להופעה שלהם הם ענקים לפגוש אותם אישית אני חושבת שזה ישתק אותי אבל שמעתי שהם כל כך נחמדים שזה יהיה מגניב ביותר חלום שהיה לי על הלהקה זה שאני עומדת על ידם דיברנו בהתחלה היה מגניב אבל פתאום הם לא שומעים אותי ,ואני צעוקת וכלום הם מדברים עם כולם מסביב אבל אותי לא שומעים היה מפחיד התחלתי לבכות ,עד שאני פוגשת את האלילים שלי הם מתעלמים ממני מזל שהתעוררתי

neurotica

New member
אוו, יש לי ! ../images/Emo22.gif

אני אדביק פשוט מיומן החלומות שלי. [רקע: נחלם בין שישי לשבת, כשבשבת היינו אמורים לנסוע לאנשהו עם המשפחה. ובבוקר אחותי הקטנה באה ואמרה לי שזה בוטל, ואני המשכתי לחלום:] אפילו שהנסיעה בוטלה החלטתי ללכת בעצמי. בהתחלה ישבתי כאן, מול המחשב ודיברתי עם חברה במשך כמה דקות ואז קמתי והלכתי לשם. ה"שם" שונה קצת, במקור זה היה משהו בצפון - ובחלום שלי הופעה של בון ג'ובי באיזה רחוב אחד אצלנו (מה, לא הגיוני? כן, לא הגיוני. אבל שמעתי דיסק שלהם לפני שהלכתי לישון אז זה כן הגיוני). אז הלכתי לשם, והלכתי והלכתי. ואז עצרתי באיזה דירה שהיתה ברחוב הזה, כי התאספו שם אנשים והיו גיטרות והכל. אז הנחתי שזו ההופעה. לא. רק מופע החימום. איזה להקה מוזרה בצרפתית. אחרי שיר וחצי בערך ברחתי משם, פשוט הבנתי שבון ג'ובי לא יופיעו שם וצריך להמשיך לחפש אותם. הצטרפו אלי 2 בנות ורצנו לנו בהמשך הרחוב הזה לחפש את ההופעה. אז רצנו, ורצנו ורצנו. בדרך היה מין פארק שעשועים שכזה, אז השתמשנו בו כדי להגיע מהר יותר. ואז הגענו למקום ההופעה - חור בין 2 הרים. "האקוסטיקה כאן טובה יותר.." הלהקה ניגנה, היה נחמד. התקשרתי הביתה אמרתי להם שמצאתי את זה, וזה לא בוטל אז שיבואו כי עד אז הייתי לבד. הם באו, כל החמולה. גם חברים של אבא. היה על במה שלט קטן "Song Requests here" אז ניגשתי לבחור שעמד ליד השלט ואמרתי לו שיש לי בקשה. "אוך. עוד אחת.", "לא לא, זו בקשה ממש קטנה. לשיר ממש נחמד. וחברה שלי ממש מתה על השיר הזה, ואני אוכל להתקשר אליה ולהשמיע לה את זה." "נו, איזה שיר?" "Runaway." "לא! אסור! אני תבעתי את הלהקה על השיר הזה. הם לא ינגנו אותו." עשיתי לו פרצופים מבולבלים וחזרתי למקום שלי. אחרי זה ג'ון התחיל לדבר, להציג את הסיפור מאחורי אחד השירים. הבעיה היתה שכולם בקהל דיברו ולא שמעו אותו. אז היה לי משעמם. והתחלתי לקפל בגדים. כן, משום מה היה שם ארון עם בגדים לא מקופלים. חוץ מזה, הם כולם נראו נורא זקנים. לריצ'י היה אפילו שיער אפור.
הזוועה.

inbal287

New member
לא היה לי חלום עליהם...

אבל אמ. חלום שלי שקשור אליהם? הכי הייתי רוצה בעולם שבאחת ההופעות שלי [שיהיו בעתיד] בונג' יעלו לבמה לשיר איתי... זה יהיה אחד המדהימים....

Bad Medicine

New member
ניאם!

חלמתי משהו מזמן...אני לא כ"כ זוכרת...רק זוכרת שג'ון וריצ' היו שם ועשו הופעה יפיופה רק בשבילי:)

So like a rose

New member
אהמ.

הרביעי.
גררר. וזה כולל בתוך לפגוש אותם אישית.ואיזו ארוחה קטנה בבוקר.P;

למעלה