../images/Emo209.gif מחווה לתפוז ../images/Emo239.gif
טוב אז אני אפתח ואגיד שממש לכבוד יום ההולדת של תפוז התמכרתי קשות לקלגרון בטעם תפוז, כי כן, אני צרודה מתה. אז גם סורי על הדרך שאני לא פה יותר מידי, אני עסוקה רצח לקראת בגרויות החורף המממשות ומתקרבו בצעדי ענק. עוד חצי שנה פחות יומיים אני מסיימת תיכון! D: טוב זה סתם היה לא קשור כי התלהבתי. יאללה
איך פגשתי את תפוז: אז האמת שאני בתפוז כבר ממש ממש ממש ממזמן... גיל 11 בערך... נרשמתי אשכרה ב2003
וכן, המשתמש הזה הוא האחד והיחיד שהיה לי בתפוז אי פעם
בתור ילדה קטנה בת 11 הצטרפתי לתפוז והייתי די עילה בפורום פיות שדונים וכל השאר
יש לי אוסף עצום בחדר מגיל 3 בערך, והוא עדיין גדל
אז זה היה אחלה פורום בשבילי. גם היו שם תמונות יפות
אחר כך קצת התרחקתי ממנו, אני לא זוכרת למה, אבל כשחזרתי כבר קראו לו פיות ויצורי קסם או משהו כזה, ואני זוכרת שזה שבר אותי כי פתאום היו אנשים אחרים והרגשתי לא קשורה וזה היה מדכא בטירוף. אחר כך פרשתי שוב די מהר וחזרתי ממש לפני שנה להצצה מהירה, ובדיוק כשסגרו אותו... אז כן, כבר אין פורום כזה...
אבל פעם המספר שלו היה 350. אולי הארכיון שלו עוד קיים... איפשהו לפני, אני לא זוכרת מתי זה היה, הייתי מכורה קשה גם לשיר שלנו... וגם לזה היה פורום כמובן
אחר כך גם דני הוליווד, ככה בקטנה פה ושם. (הכוונה לפורום, לסדרה הייתי מכורה... ><) תקופה מסויימת הייתי משוטטת לי בעוד המון פורומים. אייפוד, אייפון ואייפד עדיין במועדפים שלי, פורום זוחלים שלא נכנסתי אליו שנים אבל מילא, קצת בפורום של ערוצי הסדרות של יס, וגם בשביעיסטים הייתי לקצת (כשהייתי שביעיסטית, כאילו
)... וזהו, אז פרשתי סופית מתפוז אחרי שדני הוליווד נגמרה, עד שיום בהיר אחד גיליתי שמעין עדיין פה... בתפוז... והיא מיכרה אותי לפורום האנטומיה איפשהו באוגוסט-ספטמבר ככה... ואז גם הפורום הזה נפתח ומיהרתי לי להצטרף
היום אני פעילה בעיקר בעיקר פה, אבל מידי פעם יש לי תגובות באנטומיה (היום אני בגמילה מהפורום הזה כי לצערי הרב אני בפיגור היסטרי בפרקים, ויש להם נטייה לתת לי הרבה יותר מידי ספוילרים. אבל מידי פעם אני מציצה
), אני טיפה באופנה וטיפטיפה באופנה אלטרנטיבית (בעיקר סמויה וזה
), תמיד תמיד קוראת שרשורים מהראשי שנראים מעניינים, וזהו בערך
אה, ובהזדמנות זו יש לציין את הצ'אט של תפוז, בו קיים חדר טריוויה, שאליו הייתי מכורה באמת, מאוד, שנים, ועדיין כשאני בבית וחולה ומשעמם לי - לשם אני הולכת ^^ טוב, הייתי פה, זזה לקחת עוד קל גרון ולעשות איזה שחור ופתור מגניב באינטרנט