חוגגים שנה לתפוז

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחוגגים שנה לתפוז../images/Emo70.gif../images/Emo43.gif

השבוע זה שבוע יומולדת לתפוז שחוגג 14!
אז לכבוד זה.... איך פגשתם את תפוז?? מה הפורום שגרם לכם להתמכר לאתר הזה ? :p ואם כבר, איך פגשתם את אמא?! איך הכרתם את הסדרה האגדית הזאת?!?! :)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הכל התחיל מהפורום האגדי. ולא, אני לא מתכוונת לפורום האנטומיה אלא לפורום שהיה הרבה הרבה הרבה לפניו, הביטלס. איך אני אהבתי את הפורום הזה. אין אני אוהבת את הפורום הזה. פגשתי שם את הרוב המוחלט של החברות הכי טובות שלי. זה ה-מקום. גלשתי שם איזה שנה ואז פרשתי בשיא וחזרתי בחופש הגדול של שנה שעברה, אוגוסט 2009 כשגיליתי שיש פורום להאנטומיה של גריי ומרפאה פרטית. מיד קפצתי על המציאה והתמכרתי ברמות. ובפורום הזה אני מהיום שנפתח
את התוכנית ראיתי ברפרוף מאוד. הכרתי את הדמויות קצת, ואז בסביבות עונה 4 החלטתי לראות רציני, ראיתי את כל הפרקים מההתחלה והשאר היסטוריה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif מחווה לתפוז ../images/Emo239.gif

טוב אז אני אפתח ואגיד שממש לכבוד יום ההולדת של תפוז התמכרתי קשות לקלגרון בטעם תפוז, כי כן, אני צרודה מתה. אז גם סורי על הדרך שאני לא פה יותר מידי, אני עסוקה רצח לקראת בגרויות החורף המממשות ומתקרבו בצעדי ענק. עוד חצי שנה פחות יומיים אני מסיימת תיכון! D: טוב זה סתם היה לא קשור כי התלהבתי. יאללה איך פגשתי את תפוז: אז האמת שאני בתפוז כבר ממש ממש ממש ממזמן... גיל 11 בערך... נרשמתי אשכרה ב2003
וכן, המשתמש הזה הוא האחד והיחיד שהיה לי בתפוז אי פעם
בתור ילדה קטנה בת 11 הצטרפתי לתפוז והייתי די עילה בפורום פיות שדונים וכל השאר
יש לי אוסף עצום בחדר מגיל 3 בערך, והוא עדיין גדל
אז זה היה אחלה פורום בשבילי. גם היו שם תמונות יפות
אחר כך קצת התרחקתי ממנו, אני לא זוכרת למה, אבל כשחזרתי כבר קראו לו פיות ויצורי קסם או משהו כזה, ואני זוכרת שזה שבר אותי כי פתאום היו אנשים אחרים והרגשתי לא קשורה וזה היה מדכא בטירוף. אחר כך פרשתי שוב די מהר וחזרתי ממש לפני שנה להצצה מהירה, ובדיוק כשסגרו אותו... אז כן, כבר אין פורום כזה...
אבל פעם המספר שלו היה 350. אולי הארכיון שלו עוד קיים... איפשהו לפני, אני לא זוכרת מתי זה היה, הייתי מכורה קשה גם לשיר שלנו... וגם לזה היה פורום כמובן
אחר כך גם דני הוליווד, ככה בקטנה פה ושם. (הכוונה לפורום, לסדרה הייתי מכורה... ><) תקופה מסויימת הייתי משוטטת לי בעוד המון פורומים. אייפוד, אייפון ואייפד עדיין במועדפים שלי, פורום זוחלים שלא נכנסתי אליו שנים אבל מילא, קצת בפורום של ערוצי הסדרות של יס, וגם בשביעיסטים הייתי לקצת (כשהייתי שביעיסטית, כאילו
)... וזהו, אז פרשתי סופית מתפוז אחרי שדני הוליווד נגמרה, עד שיום בהיר אחד גיליתי שמעין עדיין פה... בתפוז... והיא מיכרה אותי לפורום האנטומיה איפשהו באוגוסט-ספטמבר ככה... ואז גם הפורום הזה נפתח ומיהרתי לי להצטרף
היום אני פעילה בעיקר בעיקר פה, אבל מידי פעם יש לי תגובות באנטומיה (היום אני בגמילה מהפורום הזה כי לצערי הרב אני בפיגור היסטרי בפרקים, ויש להם נטייה לתת לי הרבה יותר מידי ספוילרים. אבל מידי פעם אני מציצה
), אני טיפה באופנה וטיפטיפה באופנה אלטרנטיבית (בעיקר סמויה וזה
), תמיד תמיד קוראת שרשורים מהראשי שנראים מעניינים, וזהו בערך
אה, ובהזדמנות זו יש לציין את הצ'אט של תפוז, בו קיים חדר טריוויה, שאליו הייתי מכורה באמת, מאוד, שנים, ועדיין כשאני בבית וחולה ומשעמם לי - לשם אני הולכת ^^ טוב, הייתי פה, זזה לקחת עוד קל גרון ולעשות איזה שחור ופתור מגניב באינטרנט

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אז בדקתי, ומסתבר שנרשמתי ב2004

ולא ב2003
הו וול, עדיין לפני דורות.

Ayelet 363

New member
איך פגשתי את תפוז... ../images/Emo6.gif

נדמה לי שדרך בלוג של חברה שהתכתבתי איתה- שהיה בתפוז. זכור לי גם שאחותי גלשה בפורום הארי פוטר אז גם אני גלשתי שם מעט, וגם קראתי (וגם כתבתי מעט) בפורום מלאך שחור שהיה... ואז עזבתי לכמה שנים, עד שחשבתי שלא אוכל לראות את הסדרה על טבעי ופורום הסדרה בתפוז נהיה מקור הספויילרים שלי (ממש רציתי לדעת מה קורה בסדרה ולא יכולתי לראות אותה. ואז יכולתי כי היא שודרה בהוט- אומנם רק עונות 1-2, אבל בכל זאת)- ואז זה גם נהיה הפורום הראשון שכתבתי בו כשחזרתי לתפוז. איך פגשתי את אמא? אחותי התחילה להשלים סדרות, ולכן גם אני. מתישהו הגעתי כשהיא התחילה סדרה, שאלתי אותה איזו סדרה זו, היא אמרה שזו הסדרה איך פגשתי את אמא, שאלתי מה אותה מה הפסדתי- היא אמרה שמעט, זה עוד הפרק הראשון... השלימה לי, התיישבתי מאחוריה (לידה?) והתחלתי לראות. אה, ורק אחרי שסיימתי את העונה החמישית יצא לי לראות את הקטע הקצר שהפסדתי בהתחלה. XD

Not Rachel

New member
טוב, אז..

בניגוד לרוב פה, אני זוכרת ממש טוב איך הכרתי את תפוז, כי זה היה ממש לא מזמן.
זה התחיל כשחיפשתי משהו בגוגל, מצאתי שיש עליו פורום בתפוז.. אז הסתכלתי לי לתומי מה יש בתפוז.. התחלתי לשוטט בפורומים.. אבל לא היה פרום שהיה שווה להירשם בשבילו.. עד שראיתי שיש גם פורום שביעיסטים, וגם את איך פגשתי את אמא.. אז שאני לא ארשם?!

IkMfNiY

New member
זה היה לפני שנים! ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

לפני כמעט 9 שנים כשהייתי בת 14... לא חשוב מה היה הפורום הראשון שלי, פדיחות
אבל הייתי במלא פורומים, בעיקר של מוזיקה ישראלית. ואת הסדרה הכרתי רק בשנה שעברה. ז"א, ידעתי שהיא קיימת והיא הייתה לי ברשימה [של סדרות שאני צריכה לראות], אבל אף פעם לא היה לי את הזמן.. יעל

Ayelet 363

New member
ואוו, חשבתי שאני היחידה שהתחילה לצפות יחסית

לא מזמן (אם כי התחלתי רק לפני כמה חודשים, זו הסדרה שהשלמתי לפני שהתחלתי לצפות בבאפי).

or19951

New member
איך פגשתי את...

איך פגשתי את תפוז
אני לא ממש זוכר. אני זוכר שהייתי ממש קטן (הצטרפתי באוק' 2004, מה שאומר- תחילת כיתה ד'
). הגעתי לפורום סימס והתפתחתי אח"כ לעוד פורומים. איך פגשתי את איך פגשתי את אמא
אני זוכר שראיתי ממש מזמן בגיא פינס (שזה עוד היה בהוט 3 הישן) כתבה על זה שבריטני ספירס עומדת לשחק בסדרה הכושלת איך פגשתי את אמא שמשודרת בארה"ב כחלק מההשתקמות שלה או משהו. ויותר מזה לא שמעתי על הסדרה. ואז בקיץ חיפשתי משהו לראות כדי להעביר את הזמן וניתקלתי בלינק לפרק הראשון. זכרתי שאמרו שזה סדרה כושלת אבל ראיתי שיש כבר 5 עונות והשם נשמע לי מסקרן, אז אמרתי "למה לא?" שסיימתי את הפרק הראשון חשבתי לעצמי "איזה כושלת ואיזה נעליים זה אדיר" ופשוט המשכתי לפי הסדר במשך כל הקיץ

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif

איך פגשתי את תפוז....... WOW. אני מנסה להזכר. אני חושבת שלפני מ-ל-א זמן פשוט מדי פעם גלשתי פה ושם בפורומים, אבל אני אפילו לא זוכרת איזה (סימס אולי?) והפורום הראשון שממש ממש הייתי פעילה בו היה פורום גיבורים (ז"ל). שזה היה לפני אמממ, 4 שנים? לא יותר מדיץ. ואחרי איזה זמן כבר הפסקתי להיות שם אבל ראיתי במקרה את המשחקי הישרדות של עומר ועידן (אם מישהוו חוץ מאור מכיר חחח) שהיו בקומונות של תפוז, ושיחקתי והכרתי מלאאא אנשים, ולאט לאט חזרתי לתפוז. אבל אז גם זה נגמר, עד שלפני כמה חודשים (אפריל-מאי של שנה שעברה) הגעתי לפורום דמדומים אחרי שהייתי סמויה איזה תקופה, והתחלתי להגיב שם הרבה וגם לגלוש כסמויה בעוד פורומים (הארי פוטר, אופנה..) ותמיד המחשבה "למה אין פורום לHIMYM" שיגעה אותי, עד שהחלטתי לעשות מעשה בנידון
. ואחרי שהתחלתי לנהל המשכתי לגלוש בעוד מליון פורומים
- ועכשיו אני פעילה (חלקית מאוד, אבל פעילה) בה"פ, דמדומים, יומני הערפד ושמיניסטים.^^ סוףD: ואיך פגשתי את אמא - אז HIMYM היה ביס ותמיד ראיתי שזה משודר אבל לא ממש היה אכפת לי, למרות שהמליצו לי
ובאחד הימים נתקלתי בפרק הפרק הראשון שראיתי!! (מהעונה השנייה, הפרק של הבראנץ' עם ההורים של טד - פרק גאוני!!), ואמא של טד הייתה שחקנית מגיבורים, שכאמור באותו זמן הייתה לי אובססיה לסדרה הזאת
, אז המשכתי לראות... ולמרות שלא הכרתי את הדמויות ולא ידעתי כלום, היא ממש ממש הגניבה אותי. אז התחלתי לראות קבוע, וממש חיכיתי שיהיו פרקים וזה וזה. וזהוD: חפירהXD

larisa125

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo3.gif

את תפוז "פגשתי בסוף כיתה ו', והפורום הראשון שכתבתי בו היה פורום אומנות בחרוזים, שלצערי הפסקתי לכתוב בו. התחלתי לכתוב בגלל אחותי, היא הראשונה מביננו שכתבה בתפוז בכל מיני פורומים של מוזיקה, ואני רציתי רק לראות מה זה האתר הזה שבו היא שקועה כל היום
את הסדרה התחלתי לראות בסוף השנה שעברה בהמלצה של חברים והתמכרתי

ANGELUSPIKE

New member
אווו אני הרבה זמן בתפוז

אני התחלתי את הרומן שלי עם תפוז אפילו עוד לפני שהיה לי אינטרנט, אי שם בשנת 2000/1 בערך, אני זוכר שנרשמתי לתפוז מהמחשב של בן דוד שלי, כי לא היה לי אינטרנט בזמנו, הייתי גולש בפלאפון שלי שאז היה את פורמט ה WAP שזאת הייתה מערכת איטית במיוחד, הפורומים הראשונים שלי היו פורום באפי, WWE ודרגון בול זי (שניים מהם כבר לא קיימים היום), במהלך השנים הייתי ועודני חבר באינספור פורומים, חלקם כבר לא קיימים, היום לא רק שאני גולש מן המניין אלא אני גם מנהל 2 פורומים (א פורום על טבעי ואת פורום מנצ'סטר יונייטד שנפתח לפני 3 ימים), ככה אני ותפוז זה קשר רציני ולא סתם דף הבית שלי מאז ומתמיד הוא דף הבית של תפוז. איך פגשתי את איך פגשתי את אמא, טוב זה היה שיטוט בטורק כדי לחפש סדרות לראות שיש להם תרגום, ואחת מהסדרות שמצאתי שם הייתה איך שפגשתי, אז הורדתי את כל הפרקים שהיו זמנים באותו זמן, וסיימתי אותום בתוך שבוע וחצי (משהו כמו 4 + עונות) ומכאן הכל היסטוריה. רואי.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאופס חחח למה כתבתי חוגגים שנה?../images/Emo163.gif

רק עכשיו שמתי לב

tritone

New member
אני אני

אני קוראת בתפוז כבר איזה חמש שנים אבל הצטרפתי לפני שלוש או ארבע, גם כן קצת מביך להגיד באיזה פורומים הייתי אבל אני אגיד שפגשתי חברה נורא נורא טובה שלי באחד מהם
ולגבי איך פגשתי את איך פגשתי: בתחילת כיתה ט' לפני שנתיים וקצת (אני בי"א) נסעתי לניו יורק, קניתי אייפוד טאץ' ואז בן דוד שלי שבגיל שלי הראה לי פרק שהוא הוריד מאייטיונס של HIMYM, וממש התלהבתי מזה! הוא טען את האייפוד שלי במה שהיה לו על המחשב וככה כל הטיסה ראיתי כל מיני פרקים מעונות 1-3 (כאילו, לא ברצף). כשהגעתי לישראל התחלתי להשלים פערים ומאז אני עוקבת.

svety

New member
פגשתי את תפוז אי שם ב2000.

אולי מעט לפני. אלוהים, אני זקנה. אם אתחיל לפרט את כל הפורום שכתבתי/קראתי בהם... וואי. מהזכרון, וחלק פעילים גם היום ובחלק, מן הסתם, אני פעילה היום: אופנה אלטרנטיבית, פמיניזם, זיהוי שירים, משחקי שירים, אריאל, תיכוניסטים, דיאטות ואורח חיים בריא, סרטים, ספרים וספרות, סופרים ומשוררים צעירים, הארי פוטר - הספר, בעיות בגיל ההתבגרות, בנות, אופנה מלאה, אופנת נשים, איפור וציור גוף, שופינג, פאגאניזם בישראל, נותני שירות, צרכנות, מטאל, רוק, 90210, GLEE, גוסיפ גירל, ערוצי יס סטארס, האוניברסיטה הפתוחה, סדירים, מתגייסים, סקס לנוער, שמנות ויפות... להמשיך? פגשתי את אמא במקרה, כשהיה לי משעמם מול הטלוויזיה.

svety

New member
בעבר ../images/Emo13.gif

כתבתי כל פורום שאני זוכרת שהייתי בו
יש גם מקומות שהייתי סמויה בהם.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif הווווו

אבל כמה עבר? כי גם אני הייתי, לפני בערך שנה שנתיים...

למעלה