התפקדות מרץ

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהתפקדות מרץ../images/Emo103.gif../images/Emo195.gif

מישהו יכול להסביר לי איך מרץ הגיע?!
שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: שיר החודש: סדרת החודש: סרט החודש: ספר החודש:, תמונת החודש: התחדשות החודש: ציפיות לחודש הבא: משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: איך אתם מתכוונים לחגוג את פורים? רעיונות לתחפושות
? פרק החודש (HIMYM):
סטטיסטיקות ואדומים חדשים - אעלה בערב :)
שיהיה אחלה חודש לכולם!

Ayelet 363

New member
מתפקדת :]

שם: איילת גיל: 18 מקום מגורים: חיפה איך עבר החודש? דיי מדכא. משהו טוב שקרה לכם החודש: הפז"ם גדל. נחשב? משהו רע שקרה לכם החודש: גיליתי שחושדגים שיש לי מחלה שאסור להיות בשמש, ואנשים נוטים לזלזל בזה. שיר החודש: Defying Gravity של גלי. סדרת החודש: גלי, יומני הערפד, על טבעי, גוסיפ גירל, קוגר טאון, בונז, HIMYM, הוואי 5-0. סרט החודש: 50 דייטים ראשונים. ספר החודש: "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון. תמונת החודש: כל תמונה אפשרית של דארן כריס. קשה לי להחליט בכלל...
התחדשות החודש: - ציפיות לחודש הבא: - משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: אולי ההתחלה של הקורס. איך אתם מתכוונים לחגוג את פורים? אין תוכניות מיוחדות. רעיונות לתחפושות? האמת שבכיף הייתי מחפשת לבאפי (אם כי זה רק יגביר את התחושה שתחלתי לראות את הסדרה הרבה אחרי שההתלהבות דעכה ממש, ואנשית חושבים שאני פסיכית מזה...
). פרק החודש (HIMYM): אולי 6X17 או 15...

IkMfNiY

New member
החודש האהוב עלי ../images/Emo99.gif

שם: יעל גיל: 22 מקום מגורים: ב"ש\חיפה איך עבר החודש? נהדר משהו טוב שקרה לכם החודש: נגמרה תקופת בחינות וקיבלתי ציונים מדהימים משהו רע שקרה לכם החודש: התחלתי סמסטר חדש, אני חולה :/ שיר החודש: אין משהו מסויים סדרת החודש: קומיוניטי סרט החודש: אין משהו מסויים ספר החודש: כנ"ל תמונת החודש: כנ"ל התחדשות החודש: סמסטר
ציפיות לחודש הבא: יומולדתשבועהבא, ברלין ממחרתיים, יום האישה הבינלאומי, מלא הופעות, פורים. קיצר,יהיה נהדר. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: בטח יפילו עלינו תרגילים מזעזעים. איך אתם מתכוונים לחגוג את פורים? עוד לא יודעת רעיונות לתחפושות? ממש לא חשבתי על זה פרק החודש (HIMYM): אין אחד מסויים יעל

Ayelet 363

New member
תרגישי טוב, צזך טוב ותהני בברלין, בהופעות וכו

(אם את רוצה את זה עד אז)!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני לא מאמינה שנעלמתי לכל כך הרבה זמן.

אין לי שנייה פנויה לאחרונה! ועוד עם העבודה החדשה הזאת עכשיו, לא נשארת לי דקה לעצמי, ובטח לא לחבר
אוף, למה אני כל כך צריכה כסף?! שם: ירדן
איך עבר החודש? בסדר כזה... שומדבר מיוחד
משהו טוב שקרה לכם החודש: אין יותר תנ"ך ואזרחות ווהוווווווו משהו רע שקרה לכם החודש: אין לי רעיון חח שיר החודש: חופשייה של שרית חדד
ושתקו. סדרת החודש: האנטומיה של גריי
סרט החודש: אין לי מושג.. ספר החודש: כנ"ל תמונת החודש: כנ"ל
התחדשות החודש: המון המון המון. אין לי כוח לחפור
ציפיות לחודש הבא: כאילו מרץ? אבל זה כב אמצע החודש. שומדבר מעניין בכל מקרה. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: החבר מתגייס ביום שלישי
איך אתם מתכוונים לחגוג את פורים? פורימון בבצפר, אולי גם נקפוץ לבקר בפורימון של העבודה כי יש סושי חופשי וזה. ^^
רעיונות לתחפושות? תלמידה
כאילו עם חצאית סקוטית וחולצה לבנה מכופתרת וגרביים לבנות עד הברך... אני עושה את זה עם חברה שלי. פרק החודש (HIMYM): לא משהו ספציפי
אחלה (חצי) חודש לכולם

למעלה