התפקדות מאי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהתפקדות מאי../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

יש הרבה חדשים אז זה טוב! :) (אבל מה מאי? אתמול ירד מבול!!!!) שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: שיר החודש: סדרת החודש: סרט החודש: ספר החודש:, תמונת החודש: התחדשות החודש: ציפיות לחודש הבא: משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: אחלה חודש שיהיה! ושיעבור מהר.. אע בגרויות

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif בחיי שבאתי לשלוח לך מסר שתפקדי XD

שם: מעין D: גיל:13 (וחצי כמעט!) מקום מגורים: מרכז איך עבר החודש? חביב שכזה משהו טוב שקרה לכם החודש: הלהקה המדהימה ביותר ביקום כולו! משהו רע שקרה לכם החודש: הבצפר הגרוע ביותר ביקום כולו! שיר החודש: Chasing Cars - Snow Patrol סדרת החודש: האנטומיה בקטגוריית הדרמה, חברים בקטגוריית הקומדיה, דוקטור הו בקטגוריית הפנטזיה, קאסל בקטגוריית האקשן (וואטאבר) וגילמור בקטגוריית הקאלט. סרט החודש: צלילי המוזיקה, מארלי ואני ספר החודש: אשתו של הנוסע בזמן תמונת החודש: התחדשות החודש: חולצת ביטלס, תיק רדיו צבעוני שכזה ובעצם כל מה שהבאתי מספרד (שזה הרבה) ציפיות לחודש הבא: הקצה של השנה כבר פה DDD: משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: המון מבחנים
שיהיה חודש נפלא DDD:

elad218

New member
../images/Emo119.gif

שם: אלעד גיל: 18 מקום מגורים: ירושלים משהו טוב שקרה לכם החודש: כמה ימים בצפון שהיו ללא ספק ההיילייט של החופש שלי. משהו רע שקרה לכם החודש: כמה עבודות, סעמק. זה חופש זה?
הלוואי עליי תקופת בגרויות עכשיו... ב-י"ב אני זוכר שהיא הייתה קלילה, בלתי מורגשת כמעט. שיר החודש: כל שיר מהאלבום המדהים של אלן פרסונס פרוג'קט, The Turn of a Friendly Card. http://www.youtube.com/watch?v=Ah3sts1_zLQ סדרת החודש: "החיים לפי ג'ים" סרט החודש: "טיסה נעימה" (שראיתי כבר איזה 20 פעם ובחיי שהוא הולך ונהיה מצחיק יותר ויותר עם כל צפייה.) http://www.youtube.com/watch?v=Hlb2PtB6JGo ספר החודש: ג'ולייט, הגרסה העירומה (התרגום העברי גורם לזה להישמע כמו ספר פורנוגרפי, נכון? אז לא...
) תמונת החודש: ---> התחדשות החודש: תספורת נחשב?
ציפיות לחודש הבא: פיינל פור היורוליג (אף אחד לא יודע על מה אני מדבר, הא?
) משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: ---

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifפחחח קלילה! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני לא נושמת

מרוב מתכונות.

../images/Emo122.gif י"א זה חרא

שם: אליס גיל: 16 מקום מגורים: אסון הגליל איך עבר החודש? התחיל טוב, נגמר מגעיל? חח. השבוע לפני פסח היה רגוע, רק מתכונת באנגלית שהייתה הדבר הכי קל שאי פעם עשיתי בחיים שלי. אח"כ פסח ובומבמלה (היה מדהים), ואחרי זה... מתכונות, עבודות, שטויות. בא לי למות
משהו טוב שקרה לכם החודש: בומבמלה
הכרתי שם מלא אנשים טובים וגם כמה להקות טובות שלא שמעתי עליהן אף פעם משהו רע שקרה לכם החודש: אמ. בשבוע האחרון היה לי לילה לבן אחד ו-2 לילות שבהם הלכתי לישון ב-3. לפני בית ספר. רב הסיכויים שזה כי אני סתומה וצריכה לסיים דברים בזמן, אבל איכשהו זה לא עוזר לי כשאני נרדמת בשיעור מתמטיקה
שיר החודש: www.youtube.com/watch?v=dEeZW3DKsIg
אני דוחפת את השיר הזה כבר לכל מקום חח סדרת החודש: הו וואו. חברים, בטוח. גלי ואיך פגשתי את אמא היו בהפסקות כל הזמן, ואני בהפסקה מסדרות גדולות אז ראיתי כל החודש חברים. סרט החודש: Kate and William
חח לא, האמת שקיס קיס באנג באנג עם רוברט דאוני ג'וניור. אחח איזה סרט.
גם על וואטצ'מן חרשתי, אבל פחות ספר החודש: מיקודית מריאן רוזנפלד. כן כן. תמונת החודש: התחדשות החודש: שרוול? אין לי ממש התחדשויות חח ציפיות לחודש הבא: אני הכי מצפה לשבוע של הבגרות באנגלית. פשוט... רוגע ושלווה ולא באמת צריך לשבת בלחץ וללמוד לדברים. כיף.
משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: בגרות במתמטיקה, בגרות בביולוגיה, בגרות בערבית, מתכונות, עניינים.
בהצלחה שיהיה לכל התיכוניסטים

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאוי טוב י"א באמת נוראה.../images/Emo201.gif

אבל זה עובר!!!
(חחחחחחחחחח אני לא מעודדת.) ומריאןןןןן
חחחחחחחח התמונה

tritone

New member
זה דווקא אחד הדברים שהכי מעודדים אותי!

שזה נגמר לעד. אני רק מלאת רחמים (ברצינות) כלפי כל מי שלא עשה את זה עדיין

elad218

New member
כן, י"א זה חרא

אבל חרא בריח שושנים לעומת החרא שאחרי התיכון. כל החיים הם חרא, למקרה שחשבת אחרת... תתענגי על כל רגע בתיכון ותנצרי אותו, לא יהיו לך עוד תקופות כל כך קלילות ונטולות דאגות בחיים. תחשבי על אסלת שירותים שהרגע קם ממנה אדם עם בעיות מעיים שאכל סיר חמין בצהריים, ואני חושב שאת בכיוון הנכון לדמיין כמה חרא זה הצבא (מצטער על ההגעלה, אבל זו נראתה לי כמו מטאפורה לא רעה
)

העיקר האופטימיות, אה? ../images/Emo6.gif

אני מודעת לזה שאחרי התיכון לא יהיה לי יותר טוב ממש, אני מאלה שלא ממש מצפים לסיים עם הבי"ס כל כך.
צריך פשוט לקבל קצת הנאה מכל האיכסה של הבגרויות - להתלונן ולהתבכיין תמיד עושה טוב על הלב.

Ayelet 363

New member
מתפקדת

שם: איילת גיל: 18 מקום מגורים: חיפה איך עבר החודש? בסדר משהו טוב שקרה לכם החודש: המממ... שהפז"ם דפק? משהו רע שקרה לכם החודש: הייתי בהרבה לחץ. וטוב ורע- (נכנסתי לקורס, ו-) יצאתי מהקורס. שיר החודש: הרבה של גלי... סדרת החודש: גלי הכי הכי. גם משחקי הכס מבוססת את מקומה (ובסה"כ ראיתי רק שני פרקים. כבר התמכרתי... אם כי זה אולי כי אהבתי את ספרים.נו שייצא כבר החמישי...), איך פגשתי, גוסיף גירל, קוגר טאון, הוואי 5-0, בונז, יומני הערפד, על טבעי (גם יש לי יוני הערפד ועל טבעי להשלים. ותכף גם משחקי הכס להשלים...) סרט החודש: - ספר החודש: אני בקושי קוראת מאז הגיוס. "הנערה ששיחקה באש" מאת סטיג לרסון עדיין. תמונת החודש: - התחדשות החודש: - ציפיות לחודש הבא: הממ... ועדה רפואית מחר. נחשב? משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: כנ"ל. אני מקווה לא ללכת לאיבוד בדרך (אני יכולה ללכת לאיבוד כשאני נמצאת שנייה ליד אפילו) ועוד כל מיני... הרבה לחץ (ואני גם נלחצת משטויות).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif המון בהצלחה עם הכל!

וכיף שאת גם פה מדי פעם, את חסרה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאת באמת חסרה!!:)

המון בהצלחה. הצבא יכול לטמטם עם הועדות רפואיות האלה... (ואני אפילו לא חיילת עדיין
) אז רגע יצאת מהקורס ומה הלאה?

Ayelet 363

New member
תודה!! ../images/Emo9.gif

אני מקווה שעכשיו שאני שוב ממתינה יהיה לי יותר זמן להיות בכל הפורומים וכו' שאני בהם... דווקא הועדה הרפואית לא הייתה מטמטמת, היא הייתה אולי פחות משתי דקות
(אבל כולל הגעה, חזרה לבסיס שכוללת הליכה טיפה לאיבוד- לקח יותר משעתיים XD). הממ... כרגע אני ממתינה. מקווה שאני ממתינה לועדת מיון, ואני מקווה שהם ישלחו אותי לבקו"ם לראות קצין מיון שייתן לי תפקיד חדש.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif את יכולה להתפקד בלי קשר, את יודעת ../images/Emo8.gif

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifטוב תורי!../images/Emo3.gif../images/Emo195.gif

שם:אור גיל:17.5 מקום מגורים:מרכז איך עבר החודש?כייף! D: משהו טוב שקרה לכם החודש:חוופשששששש!! =))) משהו רע שקרה לכם החודש:תקופת מבחנים התחילה..
. שיר החודש:אמממ SOMEWHERE ONLY WE KNOW-DARREN CRISS HUMAN -DARREN CRISS STATOUS QUO -DARREN CRISS (טוב ואממ כל השירים של דארן וסטארשיפ
) I FEEL PRETTY-UNPRETTY - GLEE CAST סדרת החודש:איך פגשתי, GLEE, חברים, שקרניות קטנות ויפות.. סרט החודש:כשהארי פגש את סאלי, ריממבר מי ספר החודש:,"התלקחות"/סוזן קולינס תמונת החודש:אקראית...
התחדשות החודש:הדיסק של דארן ודיסק של הוורבלרס
ובגדים. ובגד ים. וספרים. היה חודש טוב ! חחח (רק חבל שנשאר לי 100 שקל בכרטיס. אופס.) ציפיות לחודש הבא:ציפיות למה
רק שייגמר כבר. משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא:מתכונות ובגרויות. וואו כלכך הרבה. אין לי שנייה של חופש
. ולכו תראו סטארשיפ.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

הוו

הייתי בטוחה שאני אשנא את ריממבר מי, אבל זה היה ממש מקסים בסוף. חוץ מהסוף של הסרט. מה הם חשבו לעצמם בכלל?
ביאס לי את החיים

למעלה