../images/Emo122.gif י"א זה חרא
שם: אליס גיל: 16 מקום מגורים: אסון הגליל איך עבר החודש? התחיל טוב, נגמר מגעיל? חח. השבוע לפני פסח היה רגוע, רק מתכונת באנגלית שהייתה הדבר הכי קל שאי פעם עשיתי בחיים שלי. אח"כ פסח ובומבמלה (היה מדהים), ואחרי זה... מתכונות, עבודות, שטויות. בא לי למות
משהו טוב שקרה לכם החודש: בומבמלה
הכרתי שם מלא אנשים טובים וגם כמה להקות טובות שלא שמעתי עליהן אף פעם משהו רע שקרה לכם החודש: אמ. בשבוע האחרון היה לי לילה לבן אחד ו-2 לילות שבהם הלכתי לישון ב-3. לפני בית ספר. רב הסיכויים שזה כי אני סתומה וצריכה לסיים דברים בזמן, אבל איכשהו זה לא עוזר לי כשאני נרדמת בשיעור מתמטיקה
שיר החודש:
www.youtube.com/watch?v=dEeZW3DKsIg
אני דוחפת את השיר הזה כבר לכל מקום חח סדרת החודש: הו וואו. חברים, בטוח. גלי ואיך פגשתי את אמא היו בהפסקות כל הזמן, ואני בהפסקה מסדרות גדולות אז ראיתי כל החודש חברים. סרט החודש: Kate and William
חח לא, האמת שקיס קיס באנג באנג עם רוברט דאוני ג'וניור. אחח איזה סרט.
גם על וואטצ'מן חרשתי, אבל פחות ספר החודש: מיקודית מריאן רוזנפלד. כן כן. תמונת החודש: התחדשות החודש: שרוול? אין לי ממש התחדשויות חח ציפיות לחודש הבא: אני הכי מצפה לשבוע של הבגרות באנגלית. פשוט... רוגע ושלווה ולא באמת צריך לשבת בלחץ וללמוד לדברים. כיף.
משהו שאתם לא מצפים לו, שקורה בחודש הבא: בגרות במתמטיקה, בגרות בביולוגיה, בגרות בערבית, מתכונות, עניינים.
בהצלחה שיהיה לכל התיכוניסטים