הקורבן

../images/Emo103.gifהקורבן

בפעם הקודמת שיר הייתה המרואיינת שלנו,אז תודה רבה לשיר על שיתוף הפעולה.
הפעם הראשון שירשר
להודה יהיה המרואיין.. אז יאללה שרשרו

שלגיה 14

New member
טל, התגעגעתי! ../images/Emo13.gif

רינת, 2 שאלות לי אלייך: 1. מה עושה אותך מאושרת? 2. אם היו נותנים לך להגשים משאלה אחת בלבד, מה היא היתה?

ranch22

New member
תשובות...

1. לעיתים כל דבר קטן יכול לעשות אותי מאושרת ולפעמים צריך להשקיע בשביל לעשות אותי מאושרת, בסה"כ, אושר הוא רגעים, ולרוב חיוך של בן אדם שחשוב לי מספיק. 2. הייתי מבקשת עוד 20 משאלות :)

רינתי

*מתי ניפגש ?(אני מתגעגעת)
*מה עושה בימים אלו? *מה מצפה לעשות חוץ מזה? (מצטערת שהשאלות שלי דיי חופרות, אני סתם מתעניינת ואת בכלל לא חייבת לענות
) מתגעגעת ואוהבת

ranch22

New member
ליאת:)

1. מתי שתגידי, כרגע יש לי בעוד שבועיים חופש, אם תרצי אקפוץ אלייך או שנפגש בת"א, איך שתרצי :) 2. כרגע די בחופש, סיימתי את השירות ולאחר מכן הייתי צריכה לעשות כמה ביקורי בית אצל חניכים, כעקרון מחר היום האחרון שלי, היום יצאתי לטיול ממש שווה בירושלים, בע"ה בשני-שלישי-רביעי טיול עם חברה לצפון ואח"כ עוד כמה פגישות, אח"כ לימודי נגינה בע"ה ונראה :) 3. מצפה למצוא עבודה שווה, בדחיפות. :) השאלות שלך לא חופרות בכלל.

היי רינת../images/Emo24.gif

בת כמה את?
באיזו עיר את גרה?
איזה עוד אמנים את אוהבת חוץ מאוהד?
שלושה דיסקים שהיית לוקחת איתך לאי בודד:
מה החלום שלך?
מה\מי יכול להעלות לך חיוך על הפנים?
מה\מי יכול להוריד את החיוך מהפנים שלך?
יש משהו שאת רוצה שנדע עלייך? זהו בינתיים

ranch22

New member
היי לידרית בדם ../images/Emo24.gif

1. 19 ושלושה חודשים מחר :) 2. אשדודלנד 3. אני אוהבת כמעט כל סגנון כך שיוצא שעוד הרבה אומנים. 4. וואו, שאלה ממש קשה, נראה לי שהייתי פשוט לוקחת את המחשב הנייד שלי[שמחר ימלאו לו שלוש שנים :)] עם כל המוזיקה וזהו. 5. לפעמים אין לי בכלל חלומות, פשוט להגשים את עצמי בדרך שלי. 6. כל אחד. 7. אנשים שחשובים לי ומאכזבים/פוגעים. 8. ממממ... שישבנתי שעה וחצי השבוע? :)

שיר m

Well-known member
רינת!../images/Emo13.gif

באיזו הופעה נהנית הכי הכי? (של אוהד או לאו דווקא..)
איזו שאלה את שונאת ששואלים אותך?
יש שיר ששמעת ובא לך להמליץ עליו? יום נפלא

מאיה54321

New member
שאלה קצת אישית... כי כבר שאלו את הכל ../images/Emo13.gif

האם יש לך זוגיות כרגע? אם כן, אשמח אם תספרי עלייה קצת.

ranch22

New member
היי מאיה

הייתה, עד לפני שבוע בערך. נמשכה שלושה חודשים וחצי, והיה טוב וטוב שהיה :)

ranch22

New member
שיר!:)

1. בכל הופעה היה משהו מיוחד, אבל היו כמה הופעות מיוחדות, כמו ההופעה עם עידו, או ההופעה ב19.01 שהוא סיים את סיבוב ההופעות ונתנו לו את המתנה, ההופעה הראשונה ב17.05, ההופעה ב23.07, כולם, אני חושבת :) ולא של אוהד?... הופעות בהיכל התרבות של זמר שאף אחד כאן לא מכיר, והמופע של שלמה ארצי ושלום חנוך בלטרון, הופעה מיוחדת של עברי לידר ואביב גפן... וזהו נראה לי. 2. אני לא חושבת שיש כזו שאלה.. לפחות לא עולה לי בראש... 3. "רגע לפני- מאור כהן", הקפיץ אותי בשבועיים האחרונים של השירות :)

שיר m

Well-known member
אבל...

"זמר שאף אחד כאן לא מכיר"- תכירי לנו! ו"רגע לפני" זה באמת אחלה שיר:)

למעלה