הכר את הפורום 2#

../images/Emo103.gifהכר את הפורום 2#../images/Emo103.gif

בפינתנו זאת, המתייקמת אחת לשבוע
, התארח מדי שבוע אחד מחברי הפורום
. תוכלו לשאול אותו שאלות כדי להכיר אותו טוב יותר
.
והיום תתארח אצלנו:
stillwater אז למה אתם מחכים
שרשרו לכאן שאלות
.
סדר המתארחים לובסטרית בהכחשה
stillwater IkMfNiY clyps prongs3 mamalala Before The Dawn limors2 jony543 Skicker טאאאלי BlackMagicSprite tipeshet עוגיות hard core טיפסי מי שרוצה להשתתף והוא אינו ברשימה שיפנה אליי ואני אוסיף אותו
.

Stillwater

New member
חחח...

כנראה שאני לא כזה מעניינת... אבל אני מרשה לכם לשאול כל העולה על רוחכם (אבל לא בטוח שתקבלו תשובה על כל דבר....(-;)

טיפסי

New member
האאםםם- האאאםםם...

מה הגובה שלך?
חוץ מהלהקה המגניבה הזאת, מה עוד את אוהבת לשמוע?
איך התאהבת בלהקה?
למה התאהבת בלהקה?
מ1- 10 כמה חשיבות של למוזיקה בחייך... ( גאד אני יכולה להמשיך לנצח... אבל נעזור אותך קצת
) אנג'וי

Stillwater

New member
אחי...

אני לא מוכנה לשבת בכלא על פדופיליה... ולשאלתך... לא, אין לי חבר! רק כל מיני סטוצים ששוברים לי את הלב.(כי להתאהב בסטוץ זה דבר רע) אבל בת'אכלס אני לא מחפשת כרגע קשר רציני כי בעוד חודשיים אני מתעופפת לי לאוסטרליה!

Stillwater

New member
איזה כייף הגשם הזה, אה?

1.הגובה שלי...זה נושא קצת רגיש... 1.49 ואוהבת את זה! 2. אני שומעת עוד כ"כ הרבה דברים, אני לא יכולה לכתוב את כל הלהקות שאני שומעת... אני שומעת רוק על גווניו החל מרוק קלאסי, פסיכודלי, אלטרנטיבי, פאנק ועד בלאק מטאל...פה ושם אני שומעת גם ג'אז, בלוז ושירים שקטים של שישי אחה"צ. ואני רוקדת טראנסים במסיבות... 3. שמעתי פעם את דפנה פיק בגלגל"צ (זה הדבר הכי נורמלי שאתה יכול לשמוע בצבא אם לא תתמודד עם מזרחית) ואז עשיתי מעשה לא חוקי ואמרתי וואלה, הם מגניבים לאללה! בואי נעשה מעשה קצת יותר חוקי ונקנה את הדיסק! 4. אני חושבת שהתאהבתי במיוחדות שלהם ובשירים המגניבים... 5. NO MUSIC MO LIFE אחרי המשפט הזה אני לא חושבת שאני צריכה לדרג... ואתם מוזמנים לשאול כמה שבא לכם, אני מובטלת, אני לא עושה כלום כל היום...זה מעביר לי את הזמן עד שיקשרו אלי מכל מיני מקומות ששלחתי להם קורות חיים...בינתיים זה לא קורה...

Stillwater

New member
טילי נ"מ, לא סתם...

אבל אני לרוב התמקדתי יותר בשלמות של קייט הדסון

נעמקה19

New member
../images/Emo150.gifאהוי!

1. אז.. מה קורה? 2. יש חדש? 3. מה עשית היום? 4. איך עברו החגים? 5. מה היית הכי רוצה לעשות עכשיו? 6. מה הדבר שאת הכי אוהב לאכול? 7. גם את מאושרת מחזרתו של הקרמבו אל המדפים? 8. מהו השיר שאת הכי אוהבת בעולם? 9. כבר היית בהופעה של העוגיות? 10. איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז? 11. איך נראית החולצה הכי מגניבה שלך? 12. מה הדבר הכי נועז שעשית? 13. תגדירי את עצמך במילה אחת. זהו

Stillwater

New member
אין לי כותרת...אולי תשובות?

1. אז.. מה קורה? הכל טוב, מה איתך? 2. יש חדש? לצערי או לשמחתי אין שום דבר חדש! 3. מה עשית היום? כרגיל, שומדבר, פה ושם חיפשתי עבודה... 4. איך עברו החגים? חגים וחוגגים... 5. מה היית הכי רוצה לעשות עכשיו? לדבר עם הצוללן שלי ולדעת למה הוא לא רוצה לדבר איתי לעזאזל 6. מה הדבר שאת הכי אוהב לאכול? אוכל איטלקי 7. גם את מאושרת מחזרתו של הקרמבו אל המדפים? בוודאי! 8. מהו השיר שאת הכי אוהבת בעולם? לא יכולה לבחור אחד... 9. כבר היית בהופעה של העוגיות? לצערי עדין לא... 10. איזה אייקון את הכי אוהבת בתפוז?
11. איך נראית החולצה הכי מגניבה שלך? יש לי כמה חולצות מגניבות (אני חושבת) אבל אני הכי אוהבת את הגופיה עם הדפס של שלושה בחורים שנראים כמו להקה משנות ה70, אבל זה סתם להקה דימיונית. קניתי אותה לפני איזה 5 שנים בפרנזי (החנות לא קיימת יותר) ואף פעם לא ראיתי עוד בחורה שלובשת גופיה כזאת! אני אוהבת גם את החולצה של MAIND THE GAP שקניתי בלונדון והכיתוב בידיוק בין הציצים. 12. מה הדבר הכי נועז שעשית? יש דברים שאני לא יכולה לפרט
אבל פעם אני וידיד שלי נכנסו עירומים בלילה לים. היה נורא קר ולא היה לנו במה להתנגב, אז לבשנו את הבגדים ככה... מזל שבאוטו היה חמים ונעים...אני חושבת שזה מספיק נועז,לא? 13. תגדירי את עצמך במילה אחת. במילה אחת? אמממ...מופרעת

Stillwater

New member
על מה החיוך?

אני שמחה שאני משעשעת אותך... פאק, אני נשמעת כמו מורה

טיפסי

New member
נמשיכנה...../images/Emo152.gif

איך קוראים לך?
איך היית רוצה שיקראו לך?
למה מי את חושבת שאת?
שאת יכולה לשנות את השם שלך ככה בקלילות...
את מי את הכי אוהבת- אביב גפן/ עברי לידר/ נינט?
מתוך 100% כמה את אוהבת את עצמך? מעריצה גם את עצמך?
דפנה קינן לסבע? תבדקי לי? גם את?
אני לא מופתעת... יום נעים ומש-גע.
סורי על השיגועים

למעלה