../images/Emo103.gifהכר את הדמות ../images/Emo103.gif
או. קיי אני גליתי שאני לא טובה תחת דד ליין....אני לא יכולה לעשות בשני ומעכשיו אני יעשה כל שבוע אבל יום אחר זה פשוט לא מסתךדר לי...מה לעשות החיים זורמים ואתה חייב גם... היום הגיע תורה של ..........ניקי!!!! ניקי או בשמה האמיתי קיי פאנבייקר רק בת 13 וכבר יש המון ניסיון בטלוויזיה בתאטרון ובקולנוע....... היא נולדה בהוסטון ליד טקסס וגדולה פלדלפיה שיקאגו ואטלנטה. למרות שהיא רק בת 13 היא סיימה כבר את התיכון
(מזכיר למישהו משהו? דומה לניקי לא
) ההופעה הראשונה שלה הייתה באטלנטה בגיל 8 בלבד..לאחר מכן היא הופיע במחזמר "The Herbal Bed” ואז סרט בשם American Girls: Kit's World שהצליח מאוד!! לאחר ההצלחה של הסרט החליטה לעבור ללוס אנג'לס ומיד קיבלה תפקיד בסרט" “Dead Heat עם קיפר סאתרלנד (24) וכמובן עשתה סדרות טלוויזיה : "אנג'ל" "האח גרסיה" "אי אר" ועוד . היא דיבבה בסרט מפלצות בע"מ..(ולא רשום שם מי...מי שיודע שיגיד!) כיום קיי גרה עם ההורים שלה החאחות הקטנה דניאלה והכלב שלה בוטן בלוס אנג'לס. ועכשיו לשבוע הבא מי א-ת-ם רוצים
אווה
אריקה
סיימון
קמרון
מונה שחכתי משישהו ? אני כבר לא זוכרת.... תגובות!
תגובות!
תגובות!
תגובות!
תגובות!
או. קיי אני גליתי שאני לא טובה תחת דד ליין....אני לא יכולה לעשות בשני ומעכשיו אני יעשה כל שבוע אבל יום אחר זה פשוט לא מסתךדר לי...מה לעשות החיים זורמים ואתה חייב גם... היום הגיע תורה של ..........ניקי!!!! ניקי או בשמה האמיתי קיי פאנבייקר רק בת 13 וכבר יש המון ניסיון בטלוויזיה בתאטרון ובקולנוע....... היא נולדה בהוסטון ליד טקסס וגדולה פלדלפיה שיקאגו ואטלנטה. למרות שהיא רק בת 13 היא סיימה כבר את התיכון