היי

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהיי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

אז אמממממ, אחרי אממ 9 חודשים(?) זאת הודעת פרישה מהנהלת הפורום.
בטח שמתם לב שאני הרבה פחות בפורום לאחרונה, מכל מיני סיבות .. ונכון , העונה נגמרה והסטטיסטיקות ירדו כתוצאה מזה, אבל אני כן חושבת שיש לפורום הזה פוטנציאל גדול להצליח. אני כרגע לא מתאימה כדי לממש אותו, כי פשוטאין לי את הראש לזה אם זה בגלל הבגרויות שמחקו לי את המוח ומסרבות להגמר (
), הגיוס שהוקדם לי.. היה לי ממש ממש ממש כייף! פניתי לתפוז במטרה לפתוח את הפורום הזה מהאהבה הגדולה שלי לסדרה הזאת והרצון לדבר עם אנשים על הגאונות שלה, על הפרקים, על הדמויות ונהנתי מכל רגע:) וואני לגמרי לא מתכוונת להעלם, כל עוד הפורום קיים אני אהיה כאן כי.. איך פגשתי את אמא
ו..... טוב, אין לי הרבה מה להגיד. תודה לכל מי שכתב פה הודעה אי פעם D: ואני חייבת להגיד תודה מיוחדת למעיין! שחייבים להודות סוג של החזיקה את הפורום בתקופה האחרונה.
;)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif לאאאאא ../images/Emo7.gif

אוף, איזה באסה איתך... יש מישהו שבכלל יחליף אותך? (אוהבת אותך והכל, כן? אבל חושבת הלאה, שלא יסגרו את הפורום עכשיו...) ושיהיה לך ברור, את לא הולכת לשום מקום!!! אוףאוףאוף.

elad218

New member
No, that's so not Raven... ../images/Emo66.gif

ומי לומד לבגרויות בכלל, אצלנו בבויאר פשוט גונבים אותן לפני כן... הכי פשוט (מה שמצחיק גם שכל שנה זה בתנ"ך, שהוא גם ככה עם חומר פתוח) אז בהצלחה עם הצבא... הייתי אומר "תהני", אבל... נו, את יודעת. תנסי.

tritone

New member
קרוב לבית שלי נו ../images/Emo6.gif

נדבר במסרים או משהו

Outplay

New member
../images/Emo10.gif

אני מבין אותך, כל הכבוד לך על ההשקעה בפורום. מקווה שהוא לא יסגר ויהיה מנהל/ת חדש/ה

tritone

New member
אוי ../images/Emo10.gif

תודה רבה על הניהול, היה כיף איתך, אבל כמובן שאני מבינה, אני רק בי"א ולא הייתי יכולה לנהל פורום בתקופת הבגרויות... מלא בהצלחה בצבא ובהכל, ובאמת חסר לך שאת לא נשארת!

Ayelet 363

New member
../images/Emo7.gif

דיי מסכם את הרגשות שלי כרגע. חבל. היית מנהלת מעולה. ואני מצטרפת לתודה למעיין.
בהצלחה בבגרויות (ובצבא - אבל אני מקווה לומר את זה גם כשהתאריך מתקרב יותר.
)

למעלה