היי כולם

Aני

New member
../images/Emo103.gif היי כולם ../images/Emo103.gif

אני לא יודעת אם זה המקום הנכון אבל התחשק לי להביע בכתב את התקוות שלי לשנה החדשה על פי מה שאסטרולוגית אמרה לי <ועל פי מה שהחיים מראים לי> אני בתקופה של המון שינויים. יחד עם כל כך הרבה שינויים הגיעו ים של פחדים. אני, אחת שתמיד אמרה שלא מפחדת מכלום!!! פתאום מודה בפני עצמי ובפני אנשים קרובים <או וירטואלים> שכן, אני מפחדת. אני מפחדת להיכשל אני מפחדת לא להשיג את כל מה שאני רוצה להשיג.. עבורי ועבור האהובים עלי. אני רואה את זה כנורמלי.. הרי ככל שרוצים משהו יותר ויותר, פוחדים יותר לאבד או לא להשיג את אותם הדברים. אז אני מפחדת לא להשיג את המטרות או לאבד את מה שכל כך יקר לליבי.. יחד עם זה, לפעמים אני מרגישה מאוד אופטימית אולי יותר מדי.. אופטימיות שגובלת בתמימות יתר לפעמים. אני לפעמים חולמת שהכל מסתדר בצורה כל כך מושלמת.. וזה אפשרי.. אבל אני צריכה בשביל זה קצת מזל ואולי עזרה "מלמעלה"
זהו.. כולי תקווה שאכן החיים שאני עומדת להתחיל לצידו של אהוב ליבי יהיו מדהימים ומושלמים עד כמה שרק אפשר ושכל הפחדים יעלמו כלא היו.. ויתפוס את מקומם אושר תמידי.

אני יקרה !

ברוכה הבאה לפורום שלנו. מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קר. וזה בהחלט המקום לכתוב על תקווה כמו גם על פחדים. את בוודאי יודעת שאם לא היינו פוחדים החיים היו קלים כל כך....... שינויים תמיד מביאים אתם חששות אך בדרך כלל החששות מתפוגגים והדברים מסתדרים על הצד הטוב ביותר. רק צריך סבלנות וזמן. שולחת לך שקית של כוכבי רוגע ואושר. שאי ברכה ורק טוב!!!

חן (*_*)

New member
Aני יקירה ../images/Emo24.gif

ראשית הברכות: ברוכה הבאה לפורום תקוות. מקווה שתקוותייך אכן יתקיימו ומאחלת לך שנה טובה וחתימה טובה. מדברייך אני למדה שאת ממסדת את הזוגיות, אז מזל טוב ובהצלחה. Aני, לכולם יש חששות לחלק יש אפילו חרדות, שדברים לא יצליחו, שניכשל, שלא נעמוד בהבטחותינו, שנאבד, או לא נשיג דברים.......... הדרך הטובה להתמודד עם החששות, היא לדבוק בתקוות ולשכנע את עצמינו שנצליח. אז, בהצלחה בכל !!!

Aני

New member
תודה לכן ../images/Emo39.gif

על קבלת הפנים החמה ועל המילים הנעימות כפי שחשבתי.. עצם הכתיבה עשתה לי טוב ושמה המון המון מחשבות בפרופורציה הנכונה. גמר חתימה טובה ורק טוב
Aני

למעלה