דיון

corala

New member
../images/Emo103.gifדיון../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

זה נורא נחמד שבונג' הם להקה איכותית שלא מתמסחרת, אבל מצד שני, היה נחמד אם לעיתים תכופות יותר היינו מציצים בעיתון באיזה רכילות קטנה עליהם. והאם בכלל העובדה שיופיעו בעיתון תגרום להם להתמסחר ולאבד מעצמם? מה דעתכם בנושא?
קורלה

msh196

New member
מממממממממממֻ../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

אז ככה בעניין ההתמסחרות לא הייתי טומרת שהם לא מתמסחרים כי יש עגלות על שמם בעניין הרכילות ,דווקא עכשיו עם כל עניין ריצ'י ודניס הם כן נמצאים במדורי הרכילות אז מצד אחד זה מסקרן כי אני רוצה לדעת מצד שני אני אוהבת אותם בגלל במוזיקה ולא בגלל החיים הפרטיים שלהם כך שמבחינתי , כל עוד הם ימשיכו לשלוט במצעדים אני אמשיך להיות מרוצה

inbal287

New member
המ.

אין שר בין רכילות ומוצרים נלווים למסחור. תסלחו לי, אבל בונג' הגיעו גבוה מאוד בסולם הפרסום ע"י עבודה קשה, המון השקעה ומאמצים. הם לא כוכבי פלסטיק. הם יוצרים. הם יצרו את המוזיקה שלהם עד עכשיו, הם יצרו את הלהקה - זכותם המלאה להתפרנס מכך. התמסחרות היא כשהמוזיקה משתנה בשביל הכסף ולא בגלל הרצון של האמן. בונג' לא עשו את זה ולכן אין שום סיבה שאני אחשיב אותם כממוסחרים. ולגבי רכילויות - זה לא שהם מפיצים על עצמם או משהו. זאת לא אשמתם. אני לא בעד רכילויות, אבל אי אפשר להגיד שיש קשר בין רכילות למסחור. לפעמים זה נחמד למצוא אייטמים עליהם במגזינים שונים, אבל זה נהיה מכוער כשזה מתעסק להם יותר מדי בחיים הפרטיים.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif!!!

adida28

New member
אמממ

לפי דעתי זה בכלל לא נקרא התמסחרות הלהקה אוהבים את מה שהם עושים והם רוצים שיאהבו אותם בזכות המוזיקה שלהם ולא בזכות כמה שהם יפים או כמה יש עליהם בעיתון..

msh196

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

למעלה