רון ארד

האליפסה

New member
../images/Emo102.gif רון ארד

היום חל יום השנה ה-21 לנפילת הנווט רון ארד בשבי. האם הזכירו אותו בבית הספר של הילדים שלכן? בתי סיפרה לי שאתמול סיפרו לילדים בכתה על רון ארד ועל נפילתו בשבי. היום שלחתי את שתי הבנות שלי למוסדות החינוך שלהן עם החולצה ועליה תמונת 3 החיילים החטופים - גלעד שליט, אלדד רגב, אהוד גולדווסר. שתיהן יודעות להסביר במה מדובר (גם הקטנה בת ה-3 יודעת לומר שמדובר באנשים שרוצים ולא נותנים להם לחזור הביתה). שיחזרו מהר

לצערי לא דיברו בבי"ס ..

עמית ראה אותי אתמול מכינה מערך שיעור לתלמידיי כך שהוא שאל והתעניין בתמונות ובסיפורים אמן! שיחזרו מהר

אני שאלתי את בן ולא הזכירו כלום בבי"ס

שאלתי מול החדשות בדיוק שהראו את התמונה של רון ארד חשבתי שאולי התמונה תעזור לו לזכור , לצערי לא עשו כלום ,בד"כ כן מציינים ימים מיוחדים אצלינו .

האליפסה

New member
בתי עדכנה אותי שאצלם בכתה

תלו על הקיר תמונות וסיפורים על רון ארד וגם חילקו להם בלונים כחולים וסטיקרים לאוטו של החטופים מהקיץ שעבר (לנו כבר יש על האוטו)
מצד אחד כואב לי שבתי הרכה צריכה לשמוע את כל זה, מצד שני אני שמחה שמספרים להם כדי שבאמת הנעדרים והחטופים ואזלת היד של מדינת ישראל לשחררם לא ישכחו. במיוחד לאור החוזר ממשרד החינוך שראיתי לא מזמן ושקרא למנהלי בתי ספר לעודד את תלמידיהם להתגייס לצה"ל כנגד הלגיטימיות הגוברת של ההשתמטות מהשירות הצבאי.

אפרת_ח

New member
השתכנעתי: טוב שלא דיברו על זה בבי"ס

בכיתה א' לא דיברו בכלל, ובכיתה ד' התבטל (שוב) שיעור אקטואליה. ההודעה שלך מדגימה את הבעיה. זה לא יום רשמי ואין לו תכנים רשמיים, וכך גולשים לתכנים פוליטיים. למשל הטענה הפוליטית שלך לפיה כל ממשלות ישראל ב-21 השנים האחרונות היו בלתי ראויות. לדעתי זה מסר רע מאוד - בטח לילדי בי"ס - וחוץ מזה אני לא מאמינה שניתן להשיב את רון ארד בחיים

האליפסה

New member
../images/Emo12.gif

איפה ראית שכתבתי ש"כל ממשלות ישראל ב-21 השנים האחרונות היו בלתי ראויות"? אלו כבר מילים ומחשבות שלך בלבד. אני כתבתי שאף אחת מממשלות ישראל מאז שהוא נפל בשבי לא הצליחה לשחרר אותו. זאת עובדה. לא כתבתי אם כן עשו את כל המאמצים ואת מה שניתן או לא בעיקר כי אין לי מטבע הדברים אפילו קרוב למספיק מידע בנושא כדי לשפוט. מה שאנחנו יודעים זה שרון ארד ונעדרי הקרב בסולטן יעקב וכך גם החטופים מהקיץ שעבר לא הוחזרו. חיים או לא. <טננבאום, לעומת זאת, הוחזר צ'יק צ'אק...
>

אפרת_ח

New member
את מדגישה את "אוזלת היד של ממשלות ישראל"

ואת מפרסמת סטיקרים של "אל תתנו לאדישות להרוג אותם", כאילו בלי הסטיקרים הממשלות אדישות. דעה רווחת, אגב. האירוניה של החיים: משפחות גולדווסר ורגב מקבלות זמן שידור, ואולי בזכות זה משפחת דוויט מקבלת clousure.

למעלה