../images/Emo101.gif

אנשים יקרים, אני מגיעה אליכם בהמלצה של פורום פוריות כדי לקבל עזרה ולשאוב עידוד אם אפשר. אנחנו זוג ללא ילדים שהתחתן מאוחר. בגיל 42 רק התחלתי לנסות להרות. לפני שנה ( בגיל 46 ) נכנסתי להריון באופן ספונטני והפלתי בחודש שלישי. לפני הסתיעות בתרומת ביצית (לא יודעת אם נלך לכיוון הזה ) אנחנו בכל זאת רוצים לנסות טיפול, שניים או שלושה עם הביציות שלי. אשמח כמבון לשמוע על נשים בגיל שלי (47) שהרו מהביציות לשהן. אני מכירה שני סיפורים כאלה - שאני בטוחה שזה הביציות שלהן ולא תרומה. אני אשמח לשמוע על עוד, אם אתם מכירים סיפורים כאלה, שאתן יכולות לדעת בוודאות שזה נכון - אני זקוקה לכל בדל תקווה שיש. כמו כן אני אשמח להעזר בניסיון שצברתם, אם עברתם טיפולים ומה הוביל להריון. אני אשמח לקבל מידע אפילו ברמת פירוט של פרוטוקולים. בוודאי שאני אשמח לקבל המלצות על רופאים ומעבדות כל דבר שנראה לכם חשוב. ביקשתי כמובן גם מידע בפורום פוריות הון המליצו לי לשאול גם כאן. אני אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על רופא עבורי: אני מחפשת רופא שיתן סיכוי לתהליך ויתייחס לעניין בשיא הרצינות שהוא מסוגל לה. יש לי ניסיון אחד או שניים לנסות וצריך לרכז בהם את כל מה שניתן לעשות שזה איקסי, והפרוקטוקול הכי טוב שאפשרי. אם הרופא מראש חושב שזה בזבוז כסף וזמן חבל להמשיך איתו. בשלב הזה ריכזתי לי את השמות האלה: פרחי יעקב, יוסף שגיא, לב-רן. מכירים מישהי טופלה כאן על ידם. תודה גדולה. רגע

על משיח

שמעתי תגובות שהוא מאוד לא נחמד ולא אמפטתי ושהוא שחוק. יש לי חברה שניסתה אצלו ולא הלך ודווקא עם רופא אחר הצליח לה... האמת שקשה מאוד לדעת - כי זה גם תלוי בחיבור אישי. תודה על התגובה בכל אופן.

אין על דור הוא עשה לי את נתנאל...

אחרי רופא אנטיפת אידיוט ועוד הרבה מחמאות שלא הצליח להכניס אותי להריון ועוד בחוצפתו אמר לי כי אני זקוקה לתרומת ביצית עברתי לדור ששינה פרוטוקול והצליח להכניס אותי להריון 3 פעמים מהביצית שלי פעם שלישית הצליח בגדול במחלקה שלו הצלחתי להרות את נעה בניסיון הרביעי באופ כללי הריתי עד כה 9 פעמים ויש לי שני ילדים + שריטה של ילד שלישי שלא עוזבת...

נועם@בת

New member
שלום לך רגע

אני מקוה מאוד שתוך שנה תהיי חברה מן המנין בפורום שלנו. אני לא מכירה אישית, אבל מודה שפה ושם שמעתי על נשים שהרו בגיל כזה מביציות שלהן. מה שכן, אלו לא היו נשים עם בעיות פוריות, וזה לא היה ההריון הראשון שלהן. הסטטיטיקה אומרת שבגיל הזה הסיכוי הוא קטן מאוד, משהו כמו אחוז ומטה. זה אומר שמתוך מאה נשים אחת תהרה. אין סיבה שאת לא תהיי אחת מאותה מאה. הרצון לילד גנטי מוכר, אני מניחה שזה משהו הישרדותי שטבוע בנו. א-ב-ל את צריכה לקחת בחשבון את הסיכונים. בגיל הזה מאגר הביציות שלנו נמוך, ובנוסף האיכות שלהן היא פקאקט. המטען הגנטי של ביציות בגיל כזה הוא מתחיל להיות פגום והסיכוי למומים כרומוזומליים הוא גבוה במיוחד. מה שאומר שגם כשהושג הריון הסיכוי לסיים אותו עם ילד בריא נמוך בהרבה מאשר אצל נשים צעירות. אני מתנצלת על שפע המידע הלא מעודד הזה, אבל אני חושבת שזה חלק מהמשוואה. בכל מקרה, רופא אמין בעיני שמטפל בנשים מבוגרות הוא דר' קלדרון מבית חולים בני ציון בחיפה. מקבל פרטי באלישע, בקלינקיה בחיפה ובקלינקה בבית לחם הגלילית. אני סומכת על שיקול דעתו בעיניים עצומות. בהצלחה נועם בהצלחה נועם

תודה גדולה נשים יקרות

על המידע. נועם- לא סיפרת לי שום דבר חדש.... אני מרגישה שאני חייבת לעצמי לנסות. ובתוך הניסיון הזה לשמור על אופטימיות מריבית שזה לא הכי קל... אנ אבדוק את כל האפשרויות ואמן אני בקרוב כאן...

nina L

New member
פרופ זיידמן מת"א

מטפל בנשים מבוגרות ומצליח לעתים להפיק ביציות ועוברים גם היכן שאחרים כשלו. והוא איש נחמד ויקר. בהצלחה!

למעלה