ashlaya

New member
../images/Emo101.gif

התמזל מזלי להגיע לפורום הנפלא הזה... תודה על העזרה שאת נותנת לאנשים... וגם לי שאלה... איך בוחרים שם לתינוק...אני מרגישה שזה משהו מאוד גורלי ונחרץ... הרי לא ניתן לדעת את תאריך הלידה מראש ובכל זאת צריך למצא כיוון... יש לנו כרגע 2 שמות בראש אחד מהם כולל שם המשפחה נותן את המספר 4 והשני את המספר 1 מה עדיף? ולמה יש להתייחס? ועוד שלאה...האם יש משמעות לשם אמצעי??? מודה לך מראש על העזרה....בדילמה...

ashlaya

New member
תיקון חשוב לשאלה....

טעות טעות טעות...נו זה כמו הפחד בלחרוץ גורל... טוב אז לגבי שאלתי למעלה שם אחד + שם המשפחה נותן את הספרה 3 והשני את הספרה 9

בחירת שם = בחירת הנשמה שתתגשם

בחירת השם ורישמתו בתעודת הלידה, או במשרד הפנים, הקודם מבין השניים, מזמין את הנשמה אשר תתגשם באמצעות הילד שנולד. את יכולה להחליט כפי שברצונך בכך או להחליט לאחר הלידה, כאשר התאריך ידוע. תאריך הלידה בוחר את שעורי החיים וגם אם השם עשוי לעזור להגשים אותם בצורה יעילה יותר אין זה הכרחי. שם פרטי ומשפחה שיש בהם את כל תדרי המספרים יתנו כלים להתמודד עם רוב האירועים העתידיים. שיהיה לכם למזל טוב, הכי חשוב האהבה החיבוק הסובלנות והגמישות - מה שתעניקו לתינוק הוא הבסיס ליכולת עתידית יציבה. שבוע טוב אסתיה

עינת

New member
אסתיה

הרי שתינו יודעות שהשם יכול להקל או להקשות על החיים וגם הוא מביא עימו שעורי חיים. אם יש בידנו את היכולת להעניק לילדנו כח להגשים,או לחילופין כח להתגבר הרי שכדאי ואף רצוי שנעשה זאת. יחד עם החם,האהבה והסובלנות אנו גם מעניקים שם וגם הוא בסיס כידוע לך . שם יכול להעלות ושם יכול להוריד מהיכולת אז מדוע לא לבחור אותו בקפידה?
שפע ו
עינת

כפי שאמרתי השם שניתן מזמן נשמה

כידוע לך עינת (?) את נומרולוגיה לחישוב עצמ(א)י כתבתי ב 1994 אך ורק כדי שאנשים יהיו מודעים לחשיבות של השמות, למנוע מהם לשנות שמות סתם ככה. לא הייתי מעוניינת ללמד ואת שפיתחתי ולמדתי העברתי בספר - שהינו תוצר מחקרי של כ 1000 מפות לידה של אנשים ועסקים. בסתיו 1996, בכל פעם שאנשים שאלו אותי אם אני מלמדת ועניתי להם את תשובתי השגורה "לא" נעשתי חולה, עד שהבנתי את הרעיון. בשלב הלימודים הראשון אני בפירוש מקדישה מקום נכבד הן לדרך לבחור שם לתינוקות - מה להגשים, איזו נשמה לזמן וכו´ והן כיצד, אם בכלל, לשנות שמות. אינני מצהירה על זאת כאן או במקום אחר שכן אני חושבת שמכבודו של מקום ושלך אינני אמורה לעשות זאת, מלבד זאת אינני מארגנת קורסים אלא מלמדת כשאחרים מתקבצים, כך אני עונה על הרצון שהכריח אותי ללמד אך אינני עושה יותר מזה. אז כעת עשיתי זאת, כתבתי ובודאי זה במהרה ישאר בעבר לכן הבא נשכח ונעבור הלאה. ברכות לבביות אסתיה

עינת

New member
ashlaya ../images/Emo39.gif

תודה לך על כך שאת וכולכם נותנים לי את הזכות לעזור. לגבי שם,המתיני עד לאחר הלידה,בינתיים חשבי על שמות ורק אחריה אפשר יהיה לדעת איזה הוא השם המתאים ביותר. לכל אחד מהשמות יש משמעות למרות שברמה היום יומית ,ללא כניסה לעניני קרמה ונשמה אנו מתייחסים לשם בו האדם נקרא ביום יום שלו יש את ההשפעה החזקה ביותר. לידה קלה ובהצלחה
שפע ו
עינת

ashlaya

New member
עינת ../images/Emo41.gif

הרי גם אם נחשוב על מספר שמות כלשהו לא נגיע לכל האפשרויות והמספרים אז בכל זאת...יש מספרים שנחשבים טובים בסך הכולל עם התאריך או שלא? ואם כן מה הם? ועוד שאלונת מה לגבי שם שני? יש לו משמעות מעבר ללקחת אותו בחשבון בסך המספרים כמובן שאם בכלל מחליטים או מומלץ שם שני... תודה על תגובותיך וכל מי שיכול לעזור..

עינת

New member
הרי תשובתי היתה ברורה לא?

השם צריך להתאים לתאריך הלידה
יכול להיות ששם מסויים יהיה נהדר עבורך ונוראי עבורי ולכן כל עוד לא ילדת איני יכולה לומר לך מה טוב יותר... אני איני רואה כל טעם בשם שני ומשמעותו זניחה בעיני,אלה אם כן משתמשים בו ביום יום. לגבי כל המספרים אכן את צודקת,לא ניתן להגיע לכולם אלה אם כן יוצרים כמה שמות... וכיוון שלא זו היתה המלצתי אין לי תשובה (אני יכולה להיות אחראית רק על תשובות שאני נותנת) (ראי את תגובתי לאסתיה)
שפע ו
עינת

למעלה