נניתי

New member
../images/Emo101.gif

זו האכזבה שלי הכרתי בחור מקסים ומדהים, בו התאהבתי אך על השכל לא התגברתי. הבחור במצוקה כלכלית, לא משכיל במיוחד חסר בטחון אך יחיד ומיוחד וכך ממנו נפרדתי - האם צדקתי ? זו השאלה שבה אני מתחבטת 24 שעות ביממה

J-סיקה

New member
אם ראית את כל אלו אצל האיש

ונפרדתם אז אולי לטובה ... תארי לך את עצמך מתמודדת עם מציאות של "אני יוצאת עם מישהו לא משכיל ללא ביטחון או כסף, מה זה אומר עלי??" אבל מצד שני האהבה מוחקת הכל ואם ראית אולי לא אהבת או לא מצא חן בעיניך מאוד ...

איתמר.א

New member
כן ולא

כן - אם את מחפשת "עסק בטוח " , ממוסד , גבוה שרירי בלונדיני עם מוח כחול ..... ולא , אם את מחפשת רגש . מצוקות - לכל סוגיהן , לרוב זמניות (תלוי כמובן באינדוודואל) ואם את שופטת ע"פ מצוקות (שאני משער שהפריעו אבל לא קבעו את דרך התנהלות העניינים בקשר) אז לדעתי את טועה . לך לא היו מצבים קשים בחייך ? היית רוצה שישפטו אותך ע"פ המצב ולא ע"פ מי שאת באמת ? דרך התנהגותו במצב זה היתה יכולה להיות בשבילך אופציה אולי להכיר אותו ואת התפקוד שלו במצבים קשים , ואם הוא מדהים כל כך - איך פיקששת ? בטוב וברע - מוכר מאיפה שהוא ? לדעתי - לא רק בנישואין זה צריך להיות ככה .... תהי כנה עם עצמך - מה חשוב לך יותר , ואח"כ אל תרשי לעצמך להיות צבועה אלא תתנהגי בהתאם למה שהסקת . איתמר.

נניתי

New member
האם הדבר לא מוביל לבסיס גרוע ?

איתמר..... נראה לי שהצטיירתי בעינייך כחומרנית, אך הדבר הפריע לו יותר מאשר לי, הוא השווה בין ההשכלה הוא לא הצליח להתמודד עם זה שאני משלמת לו כרגע על הדלק על מנת שיוכל להגיע אליי וכו´ - האם עללי להתעקש ?????

איתמר.א

New member
אולי פה לא .

כן , עושה רושם שאת נכנסת לזה מעבר לראשך ולא תיארת את זה נכון
לא הבנתי ממך שהוא למעשה חי על חשבונך . וכן מודה שהצטיירת כחומרנית - כי ככה לפחות הוצגו הדברים , איתך הסליחה . אולי הגיע הזמן באמת לא להתחבט , להבין שעשית הכל בשביל לעזור - אבל עושה רושם או לפחות זה נשמע ככה , שהוא לא רוצה לעזור לעצמו . אז תפסיקי לעזור לו - ותתחילי למלא מחדש את אסמי האנרגיה שלך , לקראת חורף שבו אולי אולי תמצאי שותף ראוי לשמיכת הפוך שלך ?
בהצלחה .

shelycat

New member
היום כבר לא חיים מאהבה?

לא יודעת . התמזל מזלי ונישאתי לאיש שאני אוהבת.

למעלה