gifff1

New member
../images/Emo101.gif

לפניי חודשיים שאלתי פה שאלה. היום ניגשתי שוב לבוסית לשאול למה יש עיקוב והיא "ניפנפה" אותי באלגנטיות בטענה שהיא מעוניינת לקלוט עוד עובד ואז ליראות מה קורה. בקיצור התחיל לי הבוקר ממש גרוע. שאלתי שוב את אותה שאלה (עברו חודשיים זה מותר לא?) שאלתי: 1 - מה- כח 2 - דעתה- 4 גביעים 3 - של הבוסית שלי x- גלגל מזל 4 - עלי- 5 גביעים 5 - מבחינה מקצועית- 6 גביעים 6 - ומבחינת הקידום- איש תלוי 7 - בתקופה של 3 חודשים?- העולם + קלף סיכום- 4 מטבעות ניראה לכם שכדיי לי לחפש מקום עבודה אחר? תודה.

batgalim

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gif

איננו נוהגים יותר לשאול שאלות מסוג זה - של מה דעתו של איקס עלי וכד'... אנא פרסי שוב: מה פוטנציאל הקידום שלי במקום עבודתי ב-3 החודשים הקרובים? + קלף סיכום שיהיה לך יום טוב

gifff1

New member
שאלתי כמו שאמרת

מה - 5 מטבעות פוטנציאל הקידום- 8 גביעים שלי- 8 מטות במקום עבודתי- אס גביעים ב-3 החודשים הקרובים?- 2 מטות + קלף סיכום- 2 גביעים תודה

batgalim

New member
פירוש

מה - 5 מטבעות פוטנציאל הקידום- 8 גביעים שלי- 8 מטות במקום עבודתי- אס גביעים ב-3 החודשים הקרובים?- 2 מטות + קלף סיכום- 2 גביעים את מיואשת מהמצב ומהיחס של הבוסית אליך, ונראה שהאנרגיות שאת משקיעה לא נושאות פרי. הבוסית מכירה ביכולות שלך ובעבודה שאת משקיעה, ונראה שמשהו בך בכל זאת מפריע לה. בפריסה הקודמת נראה היה שהיא נמצאת בהתלבטות באם לקדמך או לא, כשההיבט של הקידום היה על תנאי (לקדם אותך על חשבון של מישהו אחר). נראה שמה שמפריע לה זה משהו בהתנהגות שלך, אולי בטון הדיבור וכד'. בכל אופן - היחס אליך טעון ורגשי ואינו נובע משיקולים ראציונליים בלבד. האם יש סיכוי שאת תעברי לעבוד במחלקה אחרת במקום עבודתך? 8 גביעים + אס הגביעים מסמל מעבר - מרצונך, למקום אחר, יתכן שבתוך המשרד, אך יתכן גם שאת תחליטי מיוזמתך שללא הקידום, את לא נשארת ובמהלך שלושת החודשים הבאים תעשי נסיונות להתקבל למקום עבודה אחר. קלף הסיכום נותן לך מסר להביא את היחסים שלך עם הבוסית לידי הרמוניה, לנסות ולדבר איתה ולברר מדוע היא מתייחסת אליך כפי שהיא עושה, לבדוק מהן הסיבות ולנסות ולהביא את הרצונות והמחשבות הסותרות שלכן - לידי פשרה והסכמה. בקיצור - להבין אחת את השניה...

gifff1

New member
קראתי כמה פעמים

את הפרוש שלך וניראה לי שאת צודקת. היום החלטתי להכנס אליה למשרד ולדבר איתה על מה שמפריע לי הנושא הזה מדיר שינה מעיניי ומטריד אותי כבר הרבה זמן. אני אנסה לפנות אליה לרגש כיוון שאמרת שמה שמפריע לה בי זה משהו מעבר למקצועיות. תודה רבה לך!

gifff1

New member
מעדכנת

אכן צדקת! משהו מפריע לה באישיות שלי ולא מקצועית. היא טוענת שחסרה לי ההתלהבות בעבודה שאני יותר מידיי רצינית בקיצור יש לי הרגשה שמפריע לה שאני לא כמוה חיה את העבודה 24 שעות ביממה. אני מרגישה שהיא דורשת ממני הרבה מעבר למה שאני מסוגלת. השיחה זרמה אך אני נמצאת המבוא סתום . אני אוהבת את מה שאני עושה לא כייעוד חיי (כמוה)אלא כעבודה ואם הייתה לי האופזיה הייתי יושבת כל היום על שפת הים. אוףף אני ממש מתוסכלת. תודה לך שכיוונת אותי לנקודה.

batgalim

New member
../images/Emo25.gif

כמוך יש רבים, יקירתי... גם אני הייתי רוצה להשתזף כל היום על החול בחוף השנהב
אבל עד שלא נזכה באיזה לוטו, זה בלתי אפשרי וצריך לעבוד... מאחלת לך כל טוב!

gifff1

New member
תודה אבל

זאת לא ההיתה כוונתי (הייתי קצת צינית עם חוף הים) התכוונתי לכך שהיא מצפה ממני להיות כמוה לחיות את העבודה.

batgalim

New member
כל הבוסים ככה, לא...?

הם הרי מקבלים את המחמאות על הדברים שהמזכירות שלהם עושות... את צריכה להחליט - אם את מעוניינת לצמוח שם - תצטרכי להוכיח את עצמך...פחות אינטרנט וחלומות, יותר ביצוע עבודה ותפוקה נראית לעין הבוסית...

למעלה